SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
LUGI Handboll
UNGDOM
Välkommen till Flickor 13

USM 2022/23
 
Tid:tor 01 september, 17:00 - 18:00
Plats:Sverige
Aktivitetsinfo:Kommande säsong spelar Lugi F09 ungdoms-SM för första gången. Vi spelar i U14-klassen, så nästan alla andra lag kommer vara året äldre än oss.

Turneringen spelas fyra helger under säsongen på olika platser i Sverige. Steg 1 och 2 spelas oftast ganska lokalt (Skåne, Småland, Halland, Blekinge), medan Steg 3 och 4 kan spelas lite var som helst i landet. Om man anmäler sig ska man vara beredd att spela alla dessa helger.

Lagets kostnader för varje helg delas jämnt på de spelare som spelar den helgen. Kostnaderna innefattar resa till och från spelplats, boende (om det behövs och då på hotell eller vandrarhem), mat och lagets anmälningskostnad till turneringen (och eventuella andra kostnader) för spelare och (två) ledare.

Kostnaderna kan variera mycket eftersom ett steg kan spelas i Eslöv och ett annat i Borlänge, men vi kan inte ge några preliminära kostnadsuppskattningar.

Preliminära speldatum är
Steg 1: 15–16/10
Steg 2: 3–4/12
Steg 3: 4–5/2
Steg 4: 25–26/3

Vi har anmält ett lag till turneringen och alla som väljer att anmäla sig kommer få spela något av de fyra stegen. Till skillnad mot hur vi normalt spelar kan vi dock inte garantera jämnt fördelad speltid i USM det här året. Vi vill spela så jämna matcher som möjligt och vet på förhand att vi i många matcher kommer vara i underläge pga ålder och mognad. Ambitionen är dock att alla anmälda spelare ska spela någorlunda mycket. Laget kan bestå av upp till 17 spelare vid varje sammandrag och det är tillåtet att anmäla helt nya spelare till nästa.

Årets spelhelger kommer sannolikt att krocka med ordinarie seriespel minst någon av helgerna. Är man inte med och spelar USM kommer man ändå få spela mycket handboll.

Efterföljande år, när vi spelar i rätt ålderskategori, tyder allt på att vi anmäler två lag till USM.

Spelare som inte är uttagna till ett visst steg eller väljer att inte spela USM får naturligtvis följa med och vara publik samt umgås med laget. Då bär man sina egna kostnader på liknande sätt som de som spelar. De som vill följa med som publik behöver inte anmäla intresse nu. Det löser vi när spelplatser är fastställda.

Vi råder alla föräldrar och barn att noga diskutera deltagande noga före ni anmäler er. Det är spel mot överåriga (med allt vad det innebär), kanske långa resor, osv. Dessutom vill vi i största möjliga mån slippa sena avhopp, oavsett anledning, eftersom det försvårar planeringen mycket.

(Kallelsens datum har ingenting med någonting att göra.)

<< Tillbaka

Spelade matcher
 
 
Huvudpartner
Premiumpartner