SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
LUGI Handboll
UNGDOM
Välkommen till Flickor 12

Partille Cup!
 
Tid:mån 04 juli, 11:15 - lör 09 juli, 20:00
Plats:Göteborg
Samling: Arenaparkeringen i Lund
Aktivitetsinfo:Efter två inställda turneringar är det äntligen dags att anmäla lag till årets upplaga av Partille Cup, världens största handbollscup och systercup med Lundaspelen! Det är tradition och obligatoriskt för alla LUGI-lag att vara med och tack vare samarbetet med Lundaspelen är priset kraftigt reducerat! Vi hoppas bli över 50 lag och 600 personer i år från LUGI!

KOSTNAD
1600 kr/person (syskon till äldre barn som spelar Partille Cup för LUGI betalar 1500kr – viktigt att ange syskon i kallelsen). I priset ingår resa Göteborg tur och retur, kost och logi (hårdförläggning), kollektivtrafik och en massa härliga handbollsmatcher. Kostnader som eventuellt tillkommer är åkband på Liseberg och fickpengar.

OBS: BETALA IN TILL LAGKONTOT SENAST 5 APRIL
Swish: 0730866785 ange cup och namn, ex ”Partille Mira K”

AVFÄRD OCH HEMKOMST
Måndag den 4 juli 12:00. Då går bussarna! Alla lag samlas 11.30 i Arenan för gruppfoto! Bussarna kan packas från 11.15

Bussarna lämnar sedan Göteborg lördagen 9 juli när sista Lugi-laget spelat färdigt, så räkna med hemkomst sen eftermiddag, tidig kväll.

MATSÄCK
Varje resenär skall ha med sig matsäck så att man klarar sig på resan upp. På kvällen serveras kvällsmat på skolrestaurang. Bussarna stannar på Björkäng Vägkrog på vägen upp där man kan äta matsäck.

BOENDE
Vi kommer förmodligen att bo på Nya Lundenskolan (där LUGI brukar bo) med bra utemiljö samt nära till buss/spårvagnsstation. Eftersom det är hårdförläggning ska luftmadrass (obs enkelmadrass, dubbel är ej tillåten) eller tjockare liggunderlag tas med.

För de föräldrar som vill komma upp och titta på matcher så går det bra. Men man ordnar eget boende (vilket är hög tid att göra nu). Om det finns särskild anledning för en förälder att hänga med sitt barn så kontakta Göran på goran@lugihandboll.se

Ange eventuell specialkost i kommentarsfältet.

Mer information och packlista kommer när det närmar sig.

https://partillecup.com.

Har ni frågor tveka inte att fråga oss ledare! F10@lugihandboll.se eller när vi ses i samband med match eller träning.

<< Tillbaka

 
 
Huvudpartner
Premiumpartner
Vi stödjer Flickor 10