SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
LUGI Handboll
UNGDOM
Välkommen till Pojkar 11

- LUGI Handboll
 
  INFORMATION

Matchstart:lör 16 oktober, 11:50
Plats:Norreportskolans idrottshall
Samling: Vändplats utanför Arena Park parkeringshus
Karta:Klicka här >>
Aktivitetsinfo: Hej,
Då börjar det närma sig match för era söner och vi har nu fått spelschemat av Ystad.

Nu på lördag 16/10 spelar vi i Norreportskolans idrottshall. Med anledning av detta är det alltså ingen träning för era söner på lördag i ISLK-hallen.
På grund av avsaknad läktare i den hall vi ska spela i har Ystad begränsat publikantalet. Därför är vi begränsade till 3 chaufförer/lag (utöver ledare), vilket för oss innebär att 6 föräldrar får lov att vara med eftersom vi deltar med 2 lag. Därav samlas vi i Lund och organiserar samåkningen.
Alla spelare ska komma ombytta, med svarta shorts och den nya vinröda matchtröjan (med siffror på ryggen). Ta med innegympaskor och vattenflaska.
Eftersom vi spelar flera matcher är det bra att skicka med något matigt att äta. Godis och läsk får man vänta med att äta tills alla matcherna är färdigspelade.

Vi spelar vår första match kl 13:25 och det tar väl lite drygt 50min resa så vi flyttar samlingstiden till 11:50 på vändplatsen utanför Arena Parks parkeringshus.
Ni kan själva gå in på kallelsen i appen SportAdmin och lägga kommentarer angående körning m.m. I nuläget har redan Jakob, Olle och Theodors föräldrar lagt in notiser om att de gärna kör och har plats i sina bilar. Som sagt är vi tillåtna till totalt 6 chaufförer så det är fortfarande 3 platser kvar för intresserade. Om inte innan styr vi upp körningen vid samlingen på lördag.
Båda lagen beräknas enligt spelschemat vara färdigspelade till 15:30 och vi räknar således med att vara tillbaka vid Arena Parks parkeringshus ca 16:30.

Spelschema
Tid Plan Hemma Borta
13:00
A IFK Ystad 1 Skurup
B IFK Ystad 2 Ystad IF
13:25
A LUGI 1 Björnen 1
B LUGI 2 Björnen 2
13:50
A Björnen 1 IFK Ystad 1
B LUGI 2 IFK Ystad 2
14:15
A Ystad IF LUGI 1
B Skurup Björnen 2
14:40
A IFK Ystad 1 Ystad IF
B IFK Ystad 2 Skurup
15:05
A LUGI 1 Björnen 2
B LUGI 2 Björnen 1

<< Tillbaka

 
 
Huvudpartner
Premiumpartner