SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
LUGI Handboll
UNGDOM
Välkommen till Flickor 10

HF Syd (flera lag) - Lugi F9 (födda 12)
 
  INFORMATION

Matchstart:sön 03 oktober, 09:00
Plats:Sparbanken Skåne Arena, B-hallen
Samling: Sparbanken Skåne Arena (utanför huvudentrén)
Aktivitetsinfo: Äntligen dags för säsongens första sammandrag! I den här omgången möter vi H43 Lund (arrangör), HK Ankaret och Kävlinge HK.

Var? Sparbanken Skåne Arena
När? Samling 09.00 (utanför huvudentrén)

Vi har 3 lag anmälda, varje lag spelar 3 matcher, och vi hoppas alla har möjlighet vara med!

Det är viktigt att spelarna har med sig lättare matsäck så de kan fylla på med energi mellan matcherna. Inget godis, kakor eller läsk/energidryck i matsäcken.

Spelarna ska vara ombytta till samlingen, träningsoverall eller tjocktröja/byxor, Vinröd match-tröja, shorts, vattenflaska och inneskor. Om väder tillåter kommer vi vara utomhus mellan matcherna.

Det är OERHÖRT viktigt att man är frisk, har man symtom eller är sjuk så kontaktar ni ledarna f12@lugihandboll.se så fort ni misstänker att ni inte kan vara med.

Vid lämning och hämtning utanför hallen är det viktigt att ni säger hej/hejdå till ledarna så att överlämningarna blir tydliga och inga missförstånd uppstår. Som förälder/vuxen behöver man inte stanna kvar, vi har ledare ansvariga för respektive lag som tar hand om spelarna under sammandraget. Om det skulle ske något så har vi era nummer via medlemsregistret och vi har våra mobiler som ni kan nå oss på om något akut inträffar.

Om övriga frågor eller funderingar kontaka ledarna på f12@lugihandboll.se.


<< Tillbaka

Kommande matcher
 
 
Huvudpartner
Premiumpartner
Vi stödjer LUGI HU
Vi stödjer Flickor 10