SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
LUGI Handboll
UNGDOM
Välkommen till Flickor 10

HF Syd (flera lag) - Lugi F9 (födda 12)
 
  INFORMATION

Matchstart:sön 28 november, 07:45
Plats:Halörhallen, Vellinge.
Samling: Bollhuset
Karta:Klicka här >>
Aktivitetsinfo: OBS! Till det här sammandraget samåker laget till och från matchen, dvs lämning och hämtning på Bollhuset i Lund

- Samling 0745
- Tillbaka (beräknat) klockan 1230.

Vi behöver chaufförer! Ange i Sportadmin-appen under "Samåkning" om ni har möjlighet köra - och hur många platser ni har tillgängliga. På samma sätt anger man i appen att en spelare behöver skjuts.

Vi har 2 anmälda lag, varje lag spelar 3 matcher enligt spelschema nedan.

09:00 A LUGI HF 2 Dalby GIF 2
09:25 A Ystad IF HF 1 LUGI HF 1
09:50 A Ljunghusens HK LUGI HF 2
10:15 A LUGI HF 1 Lödde Vikings HK 1
10:40 B Ystad IF HF 1 LUGI HF 2
11:05 A LUGI HF 1 Dalby GIF 2

Det är viktigt att spelarna har med sig lättare matsäck så de kan fylla på med energi mellan matcherna. Inget godis, kakor eller läsk/energidryck i matsäcken.

Spelarna ska vara ombytta till samlingen, träningsoverall eller tjocktröja/byxor, Vinröd match-tröja, shorts, vattenflaska och inneskor.

Det är OERHÖRT viktigt att man är frisk, har man symtom eller är sjuk så kontaktar ni ledarna f12@lugihandboll.se så fort ni misstänker att ni inte kan vara med.

Vid lämning och hämtning viktigt att ni säger hej/hejdå till ledarna så att överlämningarna blir tydliga och inga missförstånd uppstår. Vi har ledare ansvariga för respektive lag som tar hand om spelarna under sammandraget. Om det skulle ske något så har vi era nummer via medlemsregistret och vi har våra mobiler som ni kan nå oss på om något akut inträffar.

Om övriga frågor eller funderingar kontaka ledarna på f12@lugihandboll.se.

<< Tillbaka

Kommande matcher
 
 
Huvudpartner
Premiumpartner
Vi stödjer LUGI HU
Vi stödjer Flickor 10