SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
LUGI Handboll
UNGDOM
Välkommen till Flickor 9

Lugi- RIK Herrmatch
 
Tid:fre 31 mars, 18:30 - 21:00
Plats:Idrottshallen
Samling: Idrottshallens entré
Aktivitetsinfo:Vi samlas i Idrottshallens/ Högevall entré SENAST 1830, där vi kommer stå och dela  ut biljetterna till barnen.

Hej,

På fredag är det dags för den sista omgången i Handbollsligans grundserie. En riktig rysare väntar mot Redbergslids IK i Idrottshallen - ettan mot trean i handbollsligans maratontabell. Inför omgången ligger LUGI på 12:e plats och RIK på 14:e plats (dock på samma poäng). OV Helsingborg ligger mellan LUGI & RIK så deras match mot Alingsås HK kommer kunna påverka vår framtid i Handbollsligan. En poäng kommer vara ett måste för oss för att garantera en kvalplats utan att förlita oss på att Alingsås tar poäng mot OV.

Matchen kommer spelas i Idrotthallen då det är ett annat evenemang i Arenan. Inte optimalt med tanke på intresset kring matchen men det kommer kunna bli en magisk stämning! Vi märker ett större intresse kring matchen och vi räknar med en fullsatt Idrottshall. Nu om någonsin behöver vi gå ihop och stötta våra herrar! För att kunna garantera plats åt spelare kommer därför härmed en uppmaning om att förboka biljetter till samtliga LUGI-tjejer.

Svara på kallelse i SportAdmin senast onsdag 29/3 kl.12:00 om ni vill/kan komma. När det är slutsålt kommer inte medlemskort att gälla för entré, därför är det viktigt att Vi skickar in en gemensam lagbokning. Vi ser till att barnen får biljett men föräldrar behöver fixa egen biljett för att komma in och vara med sin dotter.

Föräldrar måste alltså köpa biljett via hemsidan för att säkra er plats i idrottshallen. Biljetten är billigare på hemsidan än att köpa på plats, och alla biljetter är onumrerade (inga fasta platser), så ni kan om ni vill ändå sitta bredvid er dotter.

LUGI HF – Redbergslids IK
Idrottshallen fredag 31/3 kl. 19:00. Dörrarna öppnar 17.30. Det kommer finnas bar/kiosk med serveringstillstånd och  lättare mat.

<< Tillbaka

 
 
Huvudpartner
Premiumpartner
Vi stödjer LUGI HU
Vi stödjer Flickor 10