SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
LUGI Handboll
UNGDOM
Välkommen till Pojkar 9

Säsongavslutning
 
Tid:lör 01 juni, 17:30 - sön 02 juni, 10:30
Plats:Idrottshallen (vid Högevall)
Samling: Idrottshallens klubbhus (bredvid Högevall)
Karta:Klicka här >>
Aktivitetsinfo:Lördagen den 1:a juni kl 17.30 till söndagen den 2:a juni kl 10.30 har vi säsongsavslutning med laget! Då kommer vi att övernatta med barnen på Idrottshallens klubbhus (bredvid Högevall). Det blir också en bra träning inför Partille för dem som åker dit! Vi har bokat hallen och kommer träna med barnen både på kvällen och på morgonen (9-10.30). Hämtning av barnen blir alltså den 2 juni på Idrottshallen kl 10.30.

Våra tränare kommer att ha fullt upp med barnen och vi skulle gärna vilja att några föräldrar hjälper till med maten. Anmäl er till matkommittén på vår mejladress p14@lugihandboll.se.

Vi vill att ni berättar för oss om ert barn har någon allergi eller om det finns något annat som är bra för oss att känna till inför övernattningen. Skriv det som kommentar när ni tackar ja i kallelsen.

Det blir hårdförläggning så det är bra om barnen har en madrass som kan pumpas upp. Obs! Barnen får inte ta med mobil, iPad, dator, smartklocka etc.

Anmälningsavgift (150 kr) betalas in på vårt lagkonto i samband med anmälan.

Mer information hittar ni i vår nyhet som publicerades nyss: https://lugihandboll.sportadmin.se/nyheter/?ID=304149&NID=1159734

Hoppas vi ses!


<< Tillbaka

 
 
Huvudpartner
Premiumpartner
Vi stödjer LUGI HU
Vi stödjer Flickor 10