SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
LUGI Handboll
UNGDOM
Välkommen till Pojkar 12

Stötta LUGI P2011 genom direktsponsring!
2024-03-07 23:15

Lugi P2011 söker stöd för att kunna för att kunna erbjuda alla ännu bättre och roligare aktiviteter. Vi söker pengar till tre olika ändamål, en social fond, en materialfond och en fond för att kunna göra roligare aktiviteter tillsammans.
Vi söker inte en sponsor som ska hjälpa oss med allt, utan hoppas att alla som har möjlighet försöker bidra. Vår filosofi bygger på många bäckar små. (Laget får enligt föreningens policy ta emot max 10 000 kronor från en enskild givare/sponsor.)
Social fond
Det finns spelare i laget vars föräldrar sliter med att betala de kostnader som behövs för att kunna träna och spela. Vi vill inte tappa någon av ekonomiska skäl och söker därför minst 10 000 kr till en social fond ifall någon behöver. Fonden kommer administreras av tränarna.
Material
För att kunna träna och spela på en högre nivå behöver vi bra utrustning. För närvarande är Lugis ekonomi ansträngd och det är bara matchtröja som ingår i träningsavgiften. 
Aktiviteter
Att idrotta handlar om att klara utmaningar och lära sig saker man inte kan. Men det handlar också om att ha roligt och lära känna varandra. Det vill vi göra mer av och söker därför stöd med sponsring till allt ifrån glasspinnar och korv till en pizza när vi har övernattningar tillsammans. Och om ni vill köpa pizza men kanske inte till alla – stötta oss med ett litet bidrag – allting räknas! Kom gärna egna förslag!


Fördelning av erhållna medel:
Om vi får in stöd i form av pengar som inte är öronmärkta fördelas de enligt följande ordning:
1. Sociala fonden ska fyllas med 10 000 kr
2. Inköp av material för 10 000 kr
3. Resten går till sociala aktiviteter med Lugi P2011


Målet är att samla in minst 30 000 kr så vi kan komma igång på alla tre områden enligt ovan. Vi är en del av en fantastisk förening och vi vill bidra med vårt för att alla ska få förutsättningar att delta och ha roligt, hjälp oss du också!

 

Kontakta p11@lugihandboll.se om du vill ha mer info!


Hälsningar
Sponsorgruppen Lugi P2011

 
Huvudpartner
Premiumpartner