NU STARTAR ”DET VINRÖDA LAGET”
2015-09-04 23:01

Målgrupp (Vem?): Killar och tjejer 15-19 år som inte vill/kan elitsatsa. Ett socialt spår inom klubben. Även öppet för nybörjare, som vill prova på handboll.

Målsättning – huvudmål (Varför?): Ge dessa ungdomar en möjlighet att fortsätta med handboll under enklare former. Handbollsglädjen är i fokus. Skapa klubbkänsla, då laget innehåller spelare i olika åldrar och av olika kön (man är inte bara ett lag utan en del i en förening).

Träning och matcher (Hur?)

• En träning i veckan –kl 20.30 -22.00 Arena B.

• Träningarna kommer att vara förberedda och bestå av olika former av uppvärmning, teknikträning och matchträning med eller utan boll. Ungdomarna kommer att ges möjlighet att själva få hålla i olika moment och komma med förslag på övningar.

• Föreningar i närområdet kommer att informeras om aktiviteten och att spelare från dessa föreningar också är välkomna.

• Kontaktuppgifter - info@lugihandboll.se (intresseanmälan), handbollsfreak@gmail.se(frågor).

Uppstart: Onsdagen den 9:e september kl 20.30 i Arena B.

Medlemsavgift

Man får lov att provträna några gånger gratis. Sedan betalar man en subventionerad medlemsavgift på 700kr, får medlemskort och har möjlighet att gå på elitmatcher. Deltagande i turneringar betalas av respektive spelare.

Info om tränaren Annette Andersson: Varit en av tre tränare för ett pojklag i LUGI under fyra säsonger. Gått baskurs, målvaktstränarutbildning och kurs i idrottspsykologi. Spelat handboll under ungdomsåren i Härnösands HK. Brinner för att alla ska ges möjlighet att spela handboll.

Vill Du bli en i laget?2016-11-05 09:37
LUGI SUMMER CAMP 20162016-03-04 12:02