SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
LUGI Handboll
UNGDOM

Bidra med vinröd kärlek – bli matchfunktionär!
2021-08-02 15:45

 

Föreställ dig en fullsatt arena! Hör du hejaropen, visslingarna och applåderna som eskalerar i takt med att ljudet ”vinröd kärlek, det är LUGI Lunds stolthet, det är vinröd kärlek” spelas allt högre i högtalarna samtidigt som strålkastarna sveper över läktarna och intar position för att lysa upp inspringsbågen som blinkar i rött. Det är dags, speakern tar ton i mikrofonen och ut på planen kommer LUGI:s kapten, tätt följt av sina lagkamrater. Publikljudet når sin kulmen i samband med spelarpresentationerna. Spelarna är fokuserade och peppar varandra på planen. Plötsligt tänds arenan upp och matchsignalen ljuder, matchen är därmed igång och det finns bara ett mål i sikte, 2 poäng. Vi får gåshud när vi tänker på detta och tror att det är många tillsammans med oss som längtar efter att få uppleva den känslan igen och få möjlighet att titta på live handboll.

 

LUGI är en av Sveriges största handbollsföreningar med elitlag som representerar och har en stabil position i både den högsta dam- och herrligan. Något som vi tillsammans med ytterligare någon enstaka klubb är ensamma om att göra i Sverige. LUGI fostrar framtidens handbollsspelare och samhällsmedborgare och det finns ingenting så glädjande som att kunna lyfta spelare från de egna leden till våra elitlag. LUGI är en angelägenhet för barn och ungdomar i framför allt Lund, men även för spelarna i närliggande föreningar som har siktet inställt på att en dag få spela elithandboll.
LUGI är en förening för hela familjen och i samband med våra elitmatcher vill vi erbjuda en familjär samlingsplats där glädje och handbollsgemenskap står i centrum. Vi vill bjuda på en handbollsfest och show där alla känner sig välkomna.

 

Säsongen 2020/2021 hade vi på grund av rådande pandemi och föreliggande restriktioner tyvärr ingen möjlighet att ta in publik på våra matcher. Efter en säsong med tomma läktare finns det ingenting som vi längtar så mycket efter som att få fylla våra läktare igen.

Vi blickar framåt mot ljusare tider och en kommande säsong som förhoppningsvis kommer bjuda på mycket handboll och vinröd kärlek. Inför detta behöver vi utöka vår laguppställning med matchfunktionärer och söker DIG som tycker om att vara en del av en gemenskap, ha roligt och vill vara med och arrangera matcharrangemang i världsklass.

 

Är du intresserad av att bli en del av vår laguppställning?
Lyssna på några röster från volontärer som är med i vårt matcharrangemang, så här säger de:
Lasse Frej
Christian Pagmer
Niklas Nilsson

 

Vi söker dig som vill stärka upp vårt matcharrangemang inom något av följande områden:
–  Entré/Biljetthantering
–  Exponering- arenainramning & partnerexponering
–  Press/Media/TV
–  Säkerhet- publik/säkerhetsvärdar
–  Tävling
–  Hospitality/Event

 

Skicka ett mail eller ring idag till:
info@lugihandboll.se
Tel: 0735-30 56 72

Tillsammans är vi LUGI, Lunds stolthet!


Nyhetsarkiv
Erbjudande från Hemrex2022-03-01 14:36
Information Intersport2020-07-22 20:46
 
Huvudpartner
Premiumpartner