Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
LUGI Handboll
UNGDOM
Välkommen till Flickor 05
Lundaspelen arbetspass
2019-12-02 04:22
Vi skall bemanna Fäladshallen tre dagar och varje familj skall göra två pass och varje spelare skall filma eller hjälpa till med något annat ett pass per spelare. Tränare med familjer och de som är med i Lundaspelskommittén behöver inte göra några “vuxenpass”. Fler och tydligare instruktioner kommer senare - alltså vad respektive roll innebär. Då vi inte vet matchtider etc så är det lämpligt att de vuxna tar sina två pass per spelare innan vi fyller på med spelare - likaså är det slutspel den 29/12 och den dagen bör vuxna ta alla pass eftersom slutspelet kan vara i en annan hall. Tiderna är baserade på att sista matchen börjar ca kl 21.00 men det kan sluta tidigare. Vi får försöka att hjälpas åt åt för att skapa en god stämning och annat. De som har sista passen ansvarar för att städa, låsa etc och även att sätta telefonerna på laddning samt att lämna matchkorten på kansliet i Arenan. Likaså måste nycklar mm överlämnas till nästa morgon. 

Skriv namnet på spelaren och sedan ert namn och tel.nr. Vi har inga reserver så det hoppas vi att ni löser själva på något sätt. 

Sista dagen har vi lagt ut ett eller två extra pass för att städa. Vi vet inte exakta tider och inte heller hur smutsigt det är.

Värt att beakta är det att vi även skall städa efter matchen på Arenan 29/12, kl 20.30 och det är följande fyra spelare (familjer): Amanda, Lovisa, Rebecka och Ronja.

Ytterligare en sak: allt detta är väldigt roligt och sist men inte minst så blir det en stor Tackfest en lördag i slutet av januari. 

Boka in pass genom att skriva upp er i dokumentet som är länkat nedan:

 
Diamantpartner
Guldpartners