SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
LUGI Handboll
UNGDOM
Välkommen till Damer J

Partille Cup 3-8 Juli 2023
2023-06-13 09:30

Äntligen dags igen!!! Partille Cup är världens största Cup och systercup med Lundaspelen! Det är tradition och obligatoriskt för alla LUGI-lag att vara med och tack vare samarbetet med Lundaspelen är priset kraftigt reducerat! Vi blir i år 40 lag och ca 570 personer från LUGI. På Partille Cups hemsida finns mer matnyttig information samt att det givetvis även finns en App (Partille Cup). För de föräldrar som planerar att följa med upp är det hög tid att boka boende och det finns en del alternativ på Partille Cups hemsida.

 

AVFÄRD OCH HEMKOMST

Avfärdsplats: Arena Park; dvs. parkeringshuset vid  Stadsparken (inga bilar är tillåtna i Bussrondellen)

Avfärdstid: Bussarna går måndagen den 3 Juli kl.12:00! Vi samlas 11.10 på parkeringen för inpackning (kommer bli uppdelade på tre i tre bussar; 7, 8 och 11). Därefter är det gruppfoto i Arenan 11.30!  

Hemkomst: Lördagen den 8 juli. Avfärd från Göteborg under eftermiddagen; vi återkommer med tid.

 

KOSTNAD

Priset är i år 2.000:-/person. (Syskonrabatt 200:- => yngre syskon betelar 1.800:-).  

I priset ingår resa Göteborg tur och retur med buss, kost och logi (hårdförläggning), korvgrillning, ett Partille Cup Pass: https:// Partille Cup Pass för våra deltagare och en massa härliga handbollsmatcher. Priset är subventionerat bl.a. genom din medverkan i Lundaspelen

 

SPECIALKOST, MEDICINER MM

Om någon spelare har allergier eller av annan anledning behöver specialkost måste vi veta detta; samma sak med mediciner. Meddela också oss om det är något annat som är bra för oss ledare att känna till.

 

MATSÄCK

Varje resenär skall ha med sig matsäck så att man klarar sig på resan upp och bussarna stannar på Nya Björkäng där man kan äta matsäck. (OBS: Inget godis och nötter på buss och inte heller vid Nya Björkäng). På kvällen serveras kvällsmat på skolrestaurang.

 

BOENDE

Vi kommer bo på Nya Lundenskolan med nära till buss/spårvagnsstation. Adress är: Nya Lundenskolan, Kärralundsgatan 3, 402 61 Göteborg

 

LISEBERG

I år löser nu besök på Liseberg på egen hand beroende på spelschemat. Kostnad är 395: för inträde/åkband vid uppvisande av Partille Cup passet på plats.

 

PACKLISTA

På hemsidan finns en packlista (Packa rätt för cuper) så att ni får med rätt saker. Viktigt att ta med Resorb (vätskeersättning) och mediciner ni behöver.

OBS: Alla spelare ska kunna legitimera sig vid förfrågan => Pass/Id-kort måste med!

 

ÖVRIGT

Tips att ladda ner Partille Cup appen för att enklast följa matcher och annat.

Matcherna på Heden 1-23; Kviberg 1-9; Valhalla 1-6; Serneke Arena 1&4 kommer att streamas. Early Bird pris: 249:-; sedan 299:-. (Tips att avvakta med att köpa tills vi vet var vi ska spela. )

 

Följande ledare kommer att vara med i Partille: Victor, Linnea, Petter, Figge

 
Huvudpartner
Premiumpartner