SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
LUGI Handboll
UNGDOM
Välkommen till Damer J

VIKTIGT! Anmälan till funktionärsutbildning!
2023-07-23 18:00

Då har vi fått datum för funktionärsutbildningar och det är viktigt att så många som möjligt går utbildningen så att vi kan fördela belastningen mellan oss (förra året var det alldeles för få som var anmälda). Anmälan sker via länkarna nedan och meddela Ulf när ni anmält er (och till vad).

 

Denna säsong (23/24) införs ett nytt digitalt system för elektronisk matchregistrering som ersätter vårt gamla EMP. Det nya systemet heter Profixio. Det är därför viktigt att alla som vill vara funktionärer går utbildningen. Egen dator tas med till utbildningen.

 

Distriktsfunktionärer FU2

Utbildning i Profixio och Elektroniskt matchprotokoll ingår.

LUGI kommer att ha två FU 2 utbildningar och man går själv in och anmäler sig på länkarna nedan:

Tisdag den 3/10 kl 18.00-21.00: https://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/?id=1773860

Onsdag den 4/10 kl 18.00-21.00: https://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/?id=1773952

 

Lite mer info

Matchfunktionärerna är två central personer för att en handbollsmatch skall kunna genomföras på ett bra sätt. Det är föreningens ansvar att samtliga handbollsmatcher i HF Syd från U12 och uppåt skall spelas med utbildade funktionärer och elektroniskt matchprotokoll i nya verktyget Profixio (EMP).

HF Syd rekommenderar att man går kursen varje år för att vara ajour och för att vi skall hålla hög kvalitet i allt vi gör. Denna säsong (23/24) införs ett nytt digitalt system för elektronisk matchregistrering som ersätter vårt gamla EMP. Det nya systemet heter Profixio.

SHF har en digital Utbildningsportal som man får tillgång efter genomgången kurs. Denna utbildningsportal ger möjligheter till fortbildning på egen hand!

 
Huvudpartner
Premiumpartner