SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
LUGI Handboll
UNGDOM
Välkommen till HJ - Herrjuniorer

Info angående rabatthäften
2022-03-22 15:32

För att täcka en del av de inkomstbortfall som klubben lidit på grund av två inställda Lundaspel, görs nu en central insats i form av försäljning av rabatthäften, se nedan citat från klubben:

 

"Efter två inställda Lundaspel jobbar klubben, sponsorer och kommunen på alla fronter med att täcka inkomstbortfallen som detta innebär. Nu ber vi också ungdomslagen om hjälp.

 

Tillsammans med våra sponsorer har vi tagit fram ett rabatthäfte som inkluderar generösa erbjudanden på bl a livsmedelsaffärer, apotek och mycket annat. Rabatthäftena kostar 300 kr/st och återbetalar sig snabbt vid nyttjande av rabatterna.

 

Varje lag ska sälja motsvarande 5 häften/spelare på våren och 5 häften/spelare på hösten. Detta täcker inkomsterna som föräldrarna i normala fall drar in på arbetspass under Lundaspelen.

 

Mvh,

LUGI HFs Styrelse, Ungdomskommitté och Lundaspelskommitté"

 

 

Samtliga lag har alltså fått tilldelat fem rabatthäften per spelare. Dessa säljs för 300 kr styck och vi rapporterar och betalar sedan centralt in till klubben.

 

Jag tar med HJ:s tilldelade häften till träningen ikväll och delar ut dem till spelarna.

 

Säljperiod är till och med den 28 april.

 

Mvh Bosse

 

Update. Ni kan använda den bifogade bilden när ni gör reklam för häftet.

 

 

 

 
Huvudpartner
Premiumpartner