Göteborg Cup 10-12 September - Dags att betala in anmälningsavgiften
2021-07-04 22:44

Som ni vet så åker vi 10-12 September till Göteborg Cup med 2 lag (https://goteborgcup.com/).  Det är nu dags att betala in anmälningsavgiften och mer info finner ni nedan. Vad gäller avresetider så styrs det av spelschemat (spelar vi inte matcher på fredagen så åker vi upp lite senare). Notera deadline för inbetalning är 14 Juli. Om ni har några frågor så är det bara att höra av sig till någon av ledarna.

AVFÄRD OCH HEMKOMST
Vi samlas vid Västra stationstorget (Lund) för avfärd med tåg. Sikta på 14 men det beror på spelschema och annat. Hemresan är plannerad till ca 17 från Göteborg, men även det beror på spelschemat.

KOSTNAD
Totalkostnad landar någonstans runt 2.000:- och vi kommer att subventionera en del från lagkassan vilket gör att kostnaden per deltagar är  satt till 1500:-. Detta ska sättas in på P09 lagkonto i SEB (5708-1862217) senast 14 Juli.

BOENDE
Vi kommer att bo på någon skola i centrala Göteborg men det är ännu inte klart var.

MAT:
Mat kommer att ätas på skola i Göteborg (förhoppningsvis där vi bor)

SPECIALKOST, MEDICINER MM
Om någon spelare har allergier eller av annan anledning behöver specialkost måste vi veta detta; samma sak med mediciner. Meddela också oss om det är något annat som är bra för oss ledare att känna till.

PACKLISTA
På hemsidan finns en packlista (Packa rätt för cuper) som ni kan utgå från. Viktigt att inte glömma matchkläder, sängkläder, luftmadras, hygienartiklar o ev. mediciner; samt att packa så lätta som möjligt då stora väskor är meckiga på tåg o annan kollektivtrafik.

LEDARE PÅ PLATS

Johan, Niklas, Pontus

PUBLIK PÅ MATCHER

Vi har ännu ingen info om reglerna för publik och ber att få återkomma om det.

Lundaspelens tackfest2020-01-10 10:41
Säsongsuppstart2019-08-18 21:38