SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
LUGI Handboll
UNGDOM
Ligu - Damer

Truppen är klar inför säsong 17/18
2017-09-20 08:02
Inför denna säsong har vi haft ett rekordstort intresse för LIGU dam som har resulterat i en rekordstor trupp. Med 25 tjejer i truppen har vi för första gången tvingat ta ut ett lag inför varje match. Detta är fantastiskt! 

Det har också tvingat oss att tacka nej till fler spelare för att garantera speltid till alla. Vi tackar därför de som har hört av sig och kan konstatera att det finns ett stort intresse för lag som detta. Lag för dem som vill fortsätta spela handboll på en rimlig nivå utan att behöva lägga ner mer än 2 dagar i veckan för träning. Kanske någon som vill starta upp ännu ett LIGU lag? 

På tränarfronten ser det bättre ut med lediga platser att fylla. Vi letar fortfarande efter en eller flera tränare som kan hjälpa oss genom säsongen. Tveka inte att höra av dig om du är intresserad! 

Säsongspremiären sker borta mot Trelleborg 30/9 16.00 och den första hemmamatchen spelas 14.30 den 8/10 i Sparbanken Arena. 

Nu kör vi! 

Nyhetsarkiv
Träningstider LIGU2021-10-13 16:13
 
Huvudpartner
Premiumpartner