SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
LUGI Handboll
UNGDOM

Mens EHF Cup Gruppspel mot Saint Raphael 25/2 kl 16:00
2018-02-22 20:00
Europa Cup handboll - äventyret fortsätter i Lund!

I första mötet hemma i EHF Cupen mot Füchse Berlin var det nog många Lundabor som höjde på ögonbrynen efter att LUGI öppnade otroligt starkt och hade en ledning i halvtid med 16-12. Det var många som trodde att LUGI skulle tvåla till tyska topplaget i Bundesliga. Tyvärr bar det inte hela vägen denna gång och det blev förlust med 27-32 till slut.
Samma lag som inledningsvis förlorade klart mot nu gästande Saint Raphael VAR Handball från Frankrike.
Laget som ligger femma i franska ligan för tillfället som har en hel del spännande spelare i laget. Det är riktigt finbesök i Sparbanken Skåne Arena till helgen, kl 16:00 på söndag går matchen.

Ni kommer väl hela familjen och hejar fram LUGI i Europaspelet!

Vi ses i Arenan iklädda vinrött!


Saint Raphael Var Handball

Geografiskt finns Saint Raphael Var Handball mittemellan Nice och Marseille i sydöstra Frankrike. Saint-Raphaël är en stad och kommun i departementet Var vid Côte dAzur i Frankrike med 34269 invånare år 2010. Staden har växt ihop med grannorten Fréjus. Orterna ligger vid Medelhavet. 

Spelare att nämna är Raphael och Adrien från det franska EM-laget, Miroslav från Tjeckien, Daniel från Spanien, Artsem från Vitryssland och Daniel från Spanien samt Xavier Barachet.Nyhetsarkiv
Erbjudande från Hemrex2022-03-01 14:36
Information Intersport2020-07-22 20:46
 
Huvudpartner
Premiumpartner