SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
LUGI Handboll
UNGDOM
Välkommen till HU, utvecklingslaget herrar

Ny laghemsida
Välkommen till vår nya laghemsida. Några efterfrågade funktioner:
  • RSS
  • Prenumerera på kalendern, få alla kalenderuppdateringar direkt in i din egen kalender.
  • Notiser. Få en notis varje gång som en nyhet läggs in på laghemsidan
  • Integrerade SMS-utskick via Grupp-SMS
  • Låsta sidor för medlemmar (spelare, målsmän och ledare) i P03. Logga in med din epostadress, du får en engångskod med vändande epost för fortsatt inloggning.
  • Stöd för olika sociala medier och YouTube
Och mycket mycket mer.......
Logga in som spelare eller målsman
Om man vill komma åt sidor som bara visas för spelare/målsmän måste man logga in på laghemsidan. 

Uppe till höger finns ett menyval som heter logga in, välj att logga in som medlem/målsman. Nästa steg är att skriva in den e-postadress som man har registrerat i LUGIs medlemsregister. Man får sedan en tillfällig inloggningskod skickad till epostadressen, koden gäller i 20 minuter. 

Varje gång man loggar in så får man möjlighet att uppdatera uppgifter i medlemsregistret. Det är mycket viktigt att ni uppdaterar era uppgifter. Tänk på att om spelaren och båda målsmännen skall kunna logga in så behövs det e-postadresser till alla tre.
Notiser, RSS och Prenumerationer
Det finns ett några olika sätt på vilket man kan ta del av informationsflödet. Det uppenbara sättet är att "surfa in" på hemsidan med jämna mellanrum för att läsa nyheter och se om det är något planerat ut över ordinarie träning etc. Några andra sätt att få information är följande: 
RSS

Man kan också  prenumumerera på nyheterna via RSS men det kräver att man har en RSS-läsare installerat på den enhet som man ta emot RSS-flödet på. Det finns en stor mängd RSS-läsare och några webbläsare har inbyggd funktionalitet för RSS. I webbläsaren Safari heter det delade länkar, i Firefox kallas samma funktionalitet för aktiva bokmärke och i Google Chrome installerar man ett tilläggsprogram som heter RSS-prenumerationer.
Notis

När en nyhet läggs in på hemsidan kan få en notis om det via e-post. Man väljer vilka delar av organisationen som man vill få en notis genom att logga in som medlem/målsman och sedan klicka på notis, därefter gör man sina val.

Prenumerera på kalendern

Det tredje sättet att få informationen med automatik är att prenumerera på kalendern. Det går att får lagkalendern till sin iPhone, Androidmobil, till sin Outlook eller till en Google-kalender. Gå till kalender och klicka på Prenumerera och följ sedan anvisningarna.


 
 
Huvudpartner
Premiumpartner
Vi stödjer LUGI HU