Välkommen till Flickor 16

Information till de som är intresserade av att börja hos F06

Hej och välkomna till LUGI HF F06. Här kommer lite information om du är sugen på att spela handboll och ha roligt tillsammans med oss.

Träningstider säsongen 20/21 (tom vecka 34). Har ännu inte fått tiderna för v.35 och framåt

• Måndagar 17.00-18.30 (Bollhuset A))
  • Onsdagar 18.30-20.00 (Bollhuset A)

Registrera sig i LUGI:

• På LUGI:s hemsida finns det längst ner en länk till en sida med mer info om Medlemsavgifter. Klicka på den.
  • På sidan med information om Medlemsavgifter finns ytterligare en länk för att komma till web-formuläret som ska fyllas i. När allt är klart kommer ni att få en bekräftelse skickad till dig.
  • Nästa steg är att ni kommer att få en faktura skickad till er (kan ta ett tag då det hanteras manuellt). Kostnad för säsongen 20/21 är för helåret 2.000:-.
  • I medlemsavgiften ingår ca 100 träningar; ca 25 seriematcher; Lundaspelen, rabatterad kostnad för Partille Cup etc. Vi hittar även på en massa annat skoj som övernattning och andra turneringar där vi använder den gemensamma lagkassan för att subventionera dessa kostnader.

Kontaktpersoner:

Tränare:

Admin:

Har ni några handbolls-/träningsrelaterade frågor kontakta någon av Tränarna. För mer praktiska/administrativa saker kontakta Ulf.

Vi har även en stängd grupp på Facebook (Lugi-F06) som ni kan gå med i när ni har blivit medlemmar....