Information till de som är intresserade av att börja hos P09

Hej och välkomna till LUGI HF P09. Här kommer lite information om du är sugen på att spela handboll och ha roligt tillsammans med oss.

Träningstider säsongen 20/21

• Onsdagar i Tunahallen 18.00-19.30
  • Torsdagar i Victoriahallen (C) 18.30-20.00

Registrera sig i LUGI:

• På LUGI:s hemsida finns det längst ner en länk till en sida med mer info om Medlemsavgifter. Klicka på den.
  • På sidan med information om Medlemsavgifter finns ytterligare en länk för att komma till web-formuläret som ska fyllas i. När allt är klart kommer ni att få en bekräftelse skickad till dig.
  • Nästa steg är att ni kommer att få en faktura skickad till er (kan ta ett tag då det hanteras manuellt). Kostnad för säsongen 19/20 är för helåret 1.800:-.
  • I medlemsavgiften ingår ca 90 träningar; ca 25 seriematcher; Lundaspelen, rabatterad kostnad för Partille Cup och matchbiljetter till föräldrar de gånger vi är "Dagens Lugilag". Vi hittar även på en massa annat skoj som övernattning och andra turneringar där vi använder den gemensamma lagkassan för att subventionera dessa kostnader i den mån det är möjligt.

Kontaktpersoner:

Tränare:

• Johan Herslid: johan@lundbergs-vaskor.se; 070-763 60 30
  • Nicklas Lindman: nmlindman@gmail.com; 073-334 20 84
  • Pontus Wahlgren: pontus_wahlgren@hotmail.com; 070-976 02 42
  • Maximilia Bengtsson: maximilia.a.bengtsson@gmail.com; 076-836 30 68

Officiella kommunikationsväg är via mail och denna hemsida. Vi har även en Facebook grupp där viss info delas (sök på Lugi P09).