SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
LUGI Handboll
UNGDOM
Välkommen till HU, utvecklingslaget herrar

Svenska Handbollförbundet byter försäkringsbolag till Gjensidige

Från den 1 oktober 2017 byter Svenska Handbollförbundet försäkringsbolag. Gjensidige Försäkring är vår nya försäkringsgivare. 

Tillsammans med Gjensidige har vi sett över och moderniserat vår försäkring. Vi vill ligga steget före och har därför satsat på att skapa ett aktivt stöd för alla att komma tillbaka till handbollen efter en eventuell skada. Akut- och invaliditetsersättningen för skador som ger mindre än 10% medicinsk invaliditet har bytts ut mot en ny tjänst som kallas "Aktiv vård".

 

Tjänsten är en telefonservice dit man kan ringa vid skada eller symtom och få direkt rådgivning av legitimerad fysioterapeut.

 

Telefonnumret vid skada är: 0771 - 326 326

Skada kan även namälas via:

http://www.gjensidige.se/handboll


Folksam är försäkringsgivare och skada som inträffar fram till den 1 oktober anmäls som tidigare till Folksam: 0771 - 960 960. Då gäller samma regler som föregående säsong.


Försäkringsinnehåll

I försäkringen ingår som tidigare ersättning för de kostnader som uppstår vid ett akutbesök hos läkare (resor och sjukvårdskostnad) - max 500:-, samt för tandskador, medicinsk invaliditet >=10%, sönderklippta kläder och dödsfall. Dessutom ingår krisförsäkringen.

 

FÖRSÄKRINGAR

På Gjensidiges hemsida kan Du finna all information om vad som gäller för försäkringsfall från den 1/10 2017.

 http://www.gjensidige.se


På Folksams hemsida kan Du finna information om vad som gäller för försäkringsfall till och med 30/9 2017. http://www.folksam.se/forsakringar/idrotta/idrottsforbund/handboll


Du kan även se information om RF:s Grundförsäkring på Folksams hemsida.

http://www.folksam.se/forsakringar/idrotta/forsakringgenomrf


 
Huvudpartner
Premiumpartner
Vi stödjer LUGI HU