Dagens LUGI-lag 2018/2019
Vad innebär det att vara dagens Lugilag?
En succé i vår kamp att färga Arenan vinröd och förbättra arrangemanget har varit senaste årens Dagens LUGI-lag! Det innebär att på alla elitmatcher har ett ungdomslag som är Dagens LUGI-lag och hjälper till att göra matchen till en fest!

VEM?

Ett lag per match enligt givet schema.

Alla spelare och ledare på plats 70 min innan avkast klädda i vinrött och skall vara hjärtat i klacken och atmosfären i Arenan! Alla är vinröda och sitter på anvisad plats i Arenan som ibland kan vara ståplats.

Om laget är bortrest ska man själv byta med ett annat lag!

BILJETTER?

Klubben bjuder på fribiljetter (kan vara ståplats i vissa matcher) till föräldrarna som beställs av ledarna två dagar innan match genom ett mail till irene@lugihandboll.se . Föräldrarna skall också ha vinrött på sig! Biljetterna hämtas av en ledare på kansliet 60-70 min innan match och delas ut av en ledare till föräldrarna i foajén!

INMARSCH

Spelarna deltager i Inmarschen som fanbärare och ”spelartunnel”. Info ges av reklamgänget i hörnan senast 10 minuter innan avkast!  Laget måste vara på plats i tid!

LOTTER och Försäljningen

Laget säljer 50/50 lotter innan matchen i foajén, på läktaren och i matsalen. Det är en populär lott som innebär att en vinnare dras och får 50% av dagens omsättning. Övriga 50% läggs i en pott där klubben tar en mycket liten del och resten fördelas till alla lagkassor på de lag som har sålt lotter! Här blir det en inkomst för lagen! En ledare/förälder behövs som koordinator gentemot kansliet och eftersom en del barn är ganska små för att hantera pengar! Ev. kommer vi även att ha fasta försäljningsställen, men mobila behövs också!

ÖVRIGT

• Laget har rätt att hitta på andra jippon och arrangemang för att förgylla matchen som dock måste godkännas av klubben.
  • Vi kommer att satsa mycket på ”att vi blir mer Välkomnande” vid matcherna, så jag skulle vilja be era spelare att ex. ”Välkommen till LUGI Handboll, vill ni köpa en 50/50-lott?” och lägga till ett leende. Vissa vet jag har gjort det redan, men många har sagt ex. ”Vill ni köpa en lott?” Lägg till Välkommen så blir det bra!