SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
LUGI Handboll
UNGDOM
Välkommen till Pojkar 14

Funktionärsschema under Lundaspelen 2018
Ver.181220. Meddela om ni gör några byten.

LSP 2018 - Info till funktionärer

Här kommer lite mer information relaterat till våra pass under Lundaspelen.

Vi kommer som ni vet hjälpa till i matsalar. Dels på Polhemsskolan (Frukost + Lunch 30/12) samt på Svea Cater (frukost 27-30/12). Den sistnämnda ligger i St:Larsparken - St:Larsvägen 22, byggnad N (baksidan av Engelska skolan).

På vår hemsida under Dokument / Lundaspelen 2018 finns information men här kommer lite i korthet:

  • I matsalarna arbetar ordinarie bespisningspersonal och som matsalsfunktionärer avlastar ni personalen och hjälper dem på olika sätt så att det flyter på under måltiderna och blir en trevlig stund för alla, både personal och spelare.
  • Innan matsalen öppnar ska vi hjälpa till att ställa iordning och förbereda matsalen och matbarerna.
  • Under hela öppettiden behöver någon/några stå vid ingången för att kontrollera och kryssa för rätt måltid på spelarnas matkort. För att komma in i matsalen måste alla ha matkort med rätt matsal angiven.
  • Under måltidspassen ska vi kontinuerligt säkerställa att det finns mat i barerna, visa de som har specialmat var maten finns samt torka av matbarer och bord mm så att det blir trevligt för nästa person att äta.
  • Disken behöver skötas kontinuerligt under passets gång. Tänk på att man räknar antalet portioner genom att stapla tallrikar på angivet ställe. Fråga om ni inte har gjort det förr.
  • Efter avslutad utspisning ska borden torkas av, barerna städas, golven moppas/dammsugas och tvättas av (kolla med kökspersonalen vad som behövs), entré och toaletter kontrolleras (fyll på papper om så behövs) samt att avfall från matsalen och övriga papperskorgar tömmas.
  • Alla funktionärer skall stanna kvar tills allt är klart och godkänt av skolans personal.

Målet med Lundaspelen är att skapa en härlig stämning, minnen för livet och ett på flera sätt lönsamt evenemang. För att Lundaspelen ska bli en succé, är det viktigt att du är väl förberedd för ditt uppdrag. Här får du några råd som ska hjälpa dig på vägen…

  • Försök att hålla dig så informerad du kan. All relevant information står på Lundaspelens hemsida, i appen samt i den pärm som finns i matsalarna.
  • Var glad och möt våra gäster med ett leende!
  • Fråga gärna om allt är bra, var frikostig med ord som ”Välkommen” eller ”Welcome”
  • Bli inte arg eller irriterad, ta kritik och argumentera inte
  • Var hjälpsam!
  • Vid problem…säg att vi ska försöka åtgärda snarast, och att du ska framföra det till de ansvariga.
  • Ett bra telefonnummer är till Lundaspelens information som ska ha koll på allt: 0730-340329
  • För matsalsrelaterade saker, kontakta Christer/Anders: 0709-593722.
  • Det är viktigt att alla kommer till passen och i tid då det inte finns någon marginal. Om du blir sjuk så försök själv hitta ersättare då vi inte har någon reserv-pool att ta av.

Kvarglömda / tappade saker kommer att samlas i Sparbanken Skåne arena. Hittar man inte sakerna där så kan man maila mats.lundstrom@lugihandboll.se så kollar han upp det och återkommer efter 7 jan..


Inbjudan till Lundaspelen tackfest 26 Januari

Här kommer information om Lundaspelens Tackfest och ju fler från P09 som dyker upp desto roligare blr det :)

Tack för allt engagemang och för att ni gör turneringen till det den är idag! Glöm inte anmäla dig till tackfesten som är för alla funktionärer och hålls i Polhemsskolans matsal; För dig och din respektive 26 jan kl.19

Underhållning: Ysta Rockorkester, Tjejband

Mat:
 Plock & tilltugg, Varmrätt (vin, öl, & vatten). Hembakad kaka, frukt & grädde, kaffe/te.

Anmälan:
 Senast fredagen den 12:e januari 2019! Via länk https://bit.ly/2zv7eWj Kom ihåg att ange ditt lag/kommitté eller styrelsen så ordnar vi bordsplaceringen efter det!

Välkomna! 


Årets tackfest arrangeras av Flickor 04 och deras föräldrar. Vi utlovar en kul 40årsjubileumsfest med twistat innehåll!

Lag och tider för Lundaspelen 2018
Här nedan kan ni se vilka lag vi har tänkt. Vi har försökt ta hänsyn till mycket, men har i slutändan försökt prioritera att vi får två jämna lag. Vi vet aldrig vad som händer, men det är dessa lag och samlingstider som gäller om ni inte hör något annat de närmaste dagarna. 

LUGI 1
Spelare: Albin, Arvid E, Didrik, Hugo, Johannes, Oliver, Ted I, Truls & Ville W
Samling den 27/12 kl. 08.30 i Bollhuset B.
Kl. 09.05 Ankaret
Kl. 10.50 Sävehof

Samling den 28/12 kl. 13.00 i Eos-hallen.
Kl. 13.35 Sund
Kl. 15.55 Ringsted
Kl. 17.05 Ystad IF

LUGI 2
Spelare: Arvid A, Carl, Casper, David, Erik A, Fabian, Jakob, Otto & Ted P.
Samling den 27/12 kl. 13.00 i Bollhuset B.
Kl. 13.45 Sävehof
Kl. 14.55 Hilleröd
Kl. 16.05 Kävlinge

Samling den 28/12 kl. 09.00 i Eos-hallen.
Kl. 09.40 Ankaret
Kl. 11.25 Ystad IF

Den 29/12 är det slutspel och vinna eller försvinna som gäller. Just nu vet vi inte när vi spelar den 29/12, eftersom det beror på hur vi placerar oss i gruppen (var därför snäll och kolla er mejl på kvällen den 28/12 för att veta vilken tid det är samling den 29/12) . De två främsta i gruppen kommer till A-slutspel, trean och fyran till B-slutspel och femman och sexan till C-slutspel.
 
Huvudpartner
Premiumpartner