Kolding Handball Cup, 15-18 april 2022

Information och spelschema

Vi spelar i U16-klassen (är för de födda 2006) och matchtiden är 2x15 minuter.

Hemsida: https://www.koldinghandballcup.dk/en

Samling / Avfärd / Resa

Samling efter lunch fredagen 15 April vid Arena Park kl. 12.45; avfärd 13.00. Vi kommer att åka buss tillsammans med F06. Se till så att ni har ätit lunch innan och vi rekommenderar lite lättare mellanmål/dricka att ta med. Resan tar ca 3,5 timmar (inkl. en paus). Vi åker sedan hem efter frukost måndagen 18 April; lämnar ca kl10.00 och beräknas vara hemma ca kl13.30.

Lagen

Lugi 1: Amin, Anton, Christian, Denim, Emil Me, Eskil (P07), Fredrik, Hampus, Isak J, Leo, Lukas Si, Sebastian

Ledare: David, Bo

Lugi 2: Arvid, David F, Isak MA, Jonathan, Julius, Malte, Oliver, Pierrick, Theo, Victor, Wilmer

Ledare: Peter, Clara, Edin

Lagen kan ändras med kort varsel pga sjukdom o skador

Kostnad

Kostnaden är 1250 kr per spelare efter subventionering från lagkassan på 1000kr. Betala senast 22/3 till vårt lagkonto, SEB: 5526 29 136 87. Märk betalningen med spelarens namn. För att underlätta uppföljning av inbetalningar till lagkontot vill vi också att ni lägger till ören motsvarande ert matchtröjenummer

Boende

Vi kommer att bo på hårdförläggning (skola) i Kolding (har ännu inte fått info var) => luftmadrass och sängkläder ska med. OBS – Dubbelmadrasser är inte tillåtna!

Packning

• Matchställ med både vit och vinröd tröja
  • Viktigt att ta med pass eller annan giltig ID-handling då vi ”åker utomlands”.
  • Övrigt, se fliken Packlista (P06/Cuper/Packlista).

Mat under cupen

I Cup-passet ingår middag samt frukost; fredag kväll tom måndag morgon. Luncher lör/sön får vi var och en lösa men givetvis försöker vi synka det inom lagen så att vi säkerställer att alla får i sig tillräckligt.

Fickpengar

Fickpengar under eget ansvar (gissar på att de flesta använder kort).

Övrig Info

• Matcherna spelas i och omkring Kolding och tanken är att vår buss ska användas för transporter.
  • OBS! Inga nötter eller jordnötter på resan pga allergier
  • Notera att vi har nolltolerans mot alkohol!

Generell Tidsplan

Fredag: Samling: 12.45; Framme ca 16.30; Middag ca 18.30; Invigning 20-21