SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
LUGI Handboll
UNGDOM
Välkommen till HJ - Herrjuniorer

Öresund cup Helsingborg

Äntligen dags för Öresundsup! Samling sker på Arena Park fredag kl 15:00. Tanken är att vi åker i gemensamma bilar till fredagens match, så försök att lösa skjuts mellan varandra!
Kom förbereda för uppvärmning, då det inte finns någon garanti för uppvärmning inomhus.
Eftersom att vi inte får duscha på plats så får ni lämna ombyte hemma.

På lördagen och söndagen är tanken att vi ska kommunalt till Helsingborg, mer information gällande får spelarna på plats kvällen innan.

Kostnaden för turneringen ligger på 350 kronor. Detta täcker anmälningsavgiften och tågresorna på lördagen och söndagen. Pengarna sätt in i lagkontot (Länsförsäkringar Bank, clearingnr: 9025, kontonummer 0784744) snarast möjligt - glöm inte att ange spelarens namn vid insättningen!

 

Spelprogrammet hittar ni här: https://www.procup.se/cup/34593.htm

 

Ytterligare info från arrangören:

 

  • Vi kommer inte att ta in publik i spelhallarna utan det är bara laget plus medföljande chaufförer, som kör till matcherna, som kan släppas in tillsammans med laget. Absolut maximalt antal per lag är 10 st och dessa går in och ut ur hallen tillsammans med laget.

  •  
  • Alla matcher kommer att webbsändas via Solidsport. https://solidsport.com/oresunds-cup-2021

 
Huvudpartner
Premiumpartner