SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
LUGI Handboll
UNGDOM
Välkommen till Pojkar 16

Partille cup, 1-6 juli, 2024

Hej alla!

1-6 juli är det dags igen: Partille Cup. 

 

Cupen

Kolla Partille Cups hemsida för mer info om cupen: https://partillecup.com 

 

Kostnad 

Priset i år är 2000 kr/person. Syskonrabatt 200 kr - det äldsta syskonet betalar 2000 kr och de yngre betalar 1800 kr. Sätt in pengarna på lagkontot senast 26 april. Info om lagkontot hittar ni här: Kontakt och organisation Märk betalningen med namn och PC.  

 

I priset ingår resa Göteborg tur och retur med buss, kost och logi (hårdförläggning), korvgrillning, ett Partille Cup Pass: https://partillecup.com/sv/partille-cup-pass för våra deltagare och många härliga handbollsmatcher. Priset är subventionerat bla genom vår insats i Lundaspelen.

 

Resan till Göteborg

Vi åker upp med buss måndag 1 juli (gemensamt med alla andra LUGI-lag). Samling vid Arena Park. OBS: Ni som kommer med bil: Parkera BAKOM huset och lasta ut grejorna där – det går absolut inte att köra framför P-huset eller stanna i rondellen. Det är galet många lugister på fötterna i området. 

 

Tider 1 juli:  

11:10 samling för inpackning i bussar i rondellen framför P-huset Arena Park. Vi får tyvärr dela på oss så att ett gäng åker med buss 9 (10 personer) och ett gäng med buss 13 (resterande). 

11.20ish lagfoto av alla LUGI-lag i Arenan 

12.00 avfärd mot Göteborg!

VIKTIGT Packa med en lunchmatsäck till resan upp – alla Lugibussarna gör ett lunchstopp på Nya Björkäng Vägkrog ca 14:15. Inget godis på Nya Björkäng - vi vill vara förebilder för unga Lugilag. 

 

Lagen i Partille 

 

LUGI 1 LUGI 2
Bastian Carlgren Falkengren Tim Bareis 
Erik Magnusson Calle Safi 
Carl Nilsson  Albert Landström 
Elias Vajraca  Viktor Pjanic
Carl Hovstadius Svante Ransmyr Persson 
Per Schlandt Isak Krantz
Albin Wibäck Theo Bondesson 
Wilmer Ljungberg Ludvig Vallin Brantestad 
Julius Axelsson Zanderin  Lukas Carping 
Albin Krantz Ville Bengtsson 
Jonas Wamsler  Carl Almén 
Isak Alson  Olof Halväng 
Herbert Sörensen  Olle Carolander 
Karl Fredriksson  Frank Malmström Lindroth 
Jens Nilsson  Anton Arnell 

 

Tränare

Parman Rodrigo Polozadeh 0793409775

Linus Pellas 

Claes Hovstadius 0761900997

Mats Nilsson 0708558488

 

Resan hem

Vi åker hem lördag 6 juli efter sista LUGI-lag har spelat klart i cupen. Förmodligen åker vi ca 14.00. Vi ber att killarna meddelar exakt ankomsttid till sina föräldrar själva via sina mobiler. Det går bra att åka med föräldrar från Göteborg om du har anmält det - i annat fall meddela Lene (lene.nordrum@englund.lu.se / 0707590860). Observera att i normalfall ska ingen lämna cupen innan de förste LUGI-bussarna kör 6 juli. Detta är gemensamma regler för alla LUGI-lag.

 

Kost och logi

Vi bor på samma skola som alla andra LUGI-lag: Nya Lundenskolan, Kärralundsgatan 3, 402 61 Göteborg med helpension (mat i skolmatsal). Viktigt: Nya Lundenskolan är en nötfri skola såt äta inte chips, nötter, choklad och sådant som kan innehålla nötter på skolans område. Vi äter inte i vårt klassrum där vi sover, så håller vi rummet så fräscht vi kan. 

 

Liseberg

Vi har en utflykt till Liseberg under Partille Cup. Alla spelare måste lösa inträde själva. Vi kommer alltså inte att göra en gemensam beställning.

 

Packlista  

 • Matchställ: skor (ta med fotbollsskor utan skruvdobbar), ta även med löparskor, svarta strumpor, svarta shorts (helst PUMA), matchtröja
 (vit/vinröd, målvaktströja)
 • Övrigt till match:
 vattenflaska, träningsoverall, träningströja, ev knäskydd/målvaktskydd
 • Övriga kläder:
 T-shirts, underkläder, strumpor (det går åt många), byxor, tjock tröja (gärna fleecejacka) -kolla väderappen innan avfärd, keps, regnkläder, skor, skor för utomhusbruk, gärna gympaskor, sandaler/badtofflor (ej flipflopp) kan vara bra att ha, badkläder
 • Hygien: två duschhanddukar, tandkräm, tandborste, schampo etc 

 • Sova: pyjamas, luftmadrass el. motsvarande (ej dubbel brädd), sovsäck eller täcke, kudde
. Använd en handduk under luftmadrassen så knarrar det inte så mycket  
 • Övrigt: liten ryggsäck för dagligt bruk (gärna Svart LUGI PUMA), liten plastpåse och svart sopsäck, boll (med tydligt namn), namnade tvättklämmor för att hänga upp blöta kläder/handdukar i klassrummet, solkräm, eventuella mediciner som du behöver

Några regler 

I Parille representerar vi LUGI och vill ju göra detta på allra bästa sätt. Tänk på att ha respekt för era lagkamrater, motståndare, domare och alla andra som ni stöter på under resans gång. Här kommer några regler som vi gärna påminner om. 

 • Meddela ledare om du lämnar förläggningen 
 • Du ansvarar själv för dina värdesaker (till exempel klocka, fickpengar) - lämna inga värdesaker på rummet.
 • Håll tiderna!
 • Vi har spelarmöte varje kväll – lyssna noga då.
 • Håll snyggt runt omkring dig. Se till att ha alla dina grejor kring din sovplats, så är det lättare att ha koll. Städa lite varje dag. Häng upp dina matchkläder varje eftermiddag när vi har spelat färdigt för dagen.
 • Drick massor med vatten! Ha med en fylld vattenflaska till alla matcher. 
 • Packa din ryggsäck innan vi åker till match. Vi är borta från vårt rum länge, så det gäller att du tänker efter vad du behöver under dagen.
 
 
 
Huvudpartner
Premiumpartner