Välkommen till Flickor 11
Välkomna till LUGI HF F12 (födda 09)
Lagbild F11, årgång 2018
Vi är ett glatt gäng på ca 40 tjejer som tycker om att spela handboll.

Vill du börja träna med laget, skicka ett email till f09@lugihandboll.se

Våra träningstider 2020/2021 är:
  • Onsdagar: 17:00 - 19:00 i Östratornhallen (fys/löpning utomhus första 30 minuterna)
  • Fredagar: 17:00 - 18:30 i Vipeholmshallen
Prenumera gärna på kalendern här på hemsidan, så har du träningstid och plats i din kalender.

Var på plats 10 minuter innan träningen börjar (ombytt och klar), för att vi skall få ut så mycket som möjligt av tiden i hallen.

OBS!
Långt hår skall vara uppsatt och örhängen och hårspännen tejpade innan både träning och match. Glöm inte vattenflaska och boll.
Sommarchallenges
2021-06-29 16:44

Här är lite handbolls-utmaningar av olika svårighetsgrad för alla som är sugna. Perfekt sysselsättning när man väntar på att kompisen ska komma över, ingen svarar på Snapchat och man redan sett allt på Tiktok!

Hur många hinner ni kryssa av innan sommaren är över?

Skriv ut och häng upp på kylskåpet. Verision för utskrift

Sommarträning
2021-05-12 20:10

Snart är det sommar!

Sista inomhusträning blir fredagsträningen 28 maj. Därefter tränar vi beachhandboll på Östratorn. Beachplanen ligger intill Hardebergaspåret bakom Östratornhallen. Blir det väldigt bra väder redan v21 kan det hända att vi börjar träna utomhus redan då. I så fall återkommer vi med information om det.

Träningstider blir:

• Måndagar kl 18:00-19:00

• Onsdagar kl 18:30-20:00 (första halvtimmen är fysträning)

Så ser schemat ut fram till och med 23 juni. Därefter tar vi träningsuppehåll fram till och med den 4:e augusti då vi kör igång med beachhandbollsträning igen på Östratorn och:

• Onsdagar kl 17:30-19:00 (första halvtimmen är fysträning)

Tider och datum finns i lagkalendern som även går att prenumerera på i ert favoritkalenderprogram. Klicka på "Prenumerera >>" och följ instruktionerna om ni vill göra det.

Utomhusträningen återupptas
2021-03-21 13:23

Eftersom kvällarna blivit ljusare och vädret mildare så kommer vi träna utomhus första halvtimmen på onsdagarna. Kom ombytta i kläder och skor som passar för löpning utomhus (pannband eller tunn mössa och tunna vantar kan vara bra nu i början).

Lugi F09s handbollsjulkalender! 🤾‍♀️🎅🎄
2020-12-01 07:29
Bakom varje lucka i kalendern finns en liten utmaning som vi uppmuntrar alla att prova på. Om man inte har tid att göra ett utmaningen, eller inte klarar den, är det ingen fara. Men det är roligt om alla provar på!

Dela gärna med er av videoklipp i Facebook-gruppen (om barnen tillåter att ni filmar dem). Gick det på första försöket? Åkte den där ovärderliga vasen i golvet?

🤾‍♀️🎅🎄
Inställda matcher
2020-10-28 14:16
På grund av Region Skånes nya råd för att begränsa smittspridning ställs alla matcher helgerna 7-8 och 14-15 november in.

Vi fortsätter träna som vanligt.