Välkommen till Flickor 13

Välkomna till LUGI HF F13 (födda 09)
Lagbild F12, årgång 2021
Vi är ett glatt gäng på ca 30 tjejer som tycker om att spela handboll.

Vill du börja träna med laget, skicka ett email till f09@lugihandboll.se

Våra träningstider 2021/2022 är:
  • Måndagar: 18:00-19:00 i Tunahallen
  • Onsdagar: 17:00 - 19:00 i Östratornhallen (fys/löpning utomhus första 30 minuterna)
  • Fredagar: 17:00 - 18:30 i ISLK-hallen
Prenumera gärna på kalendern här på hemsidan, så har du träningstid och plats i din kalender.

Var på plats 10 minuter innan träningen börjar (ombytt och klar), för att vi skall få ut så mycket som möjligt av tiden i hallen.

OBS!
Långt hår skall vara uppsatt och örhängen och hårspännen tejpade innan både träning och match. Glöm inte vattenflaska och boll.
Säsongsavrundning
2022-05-21 08:11

Träning

Nästa vecka gör vi våra sista ordinarie inomhusträningar.

Onsdagen den 25:e är det match mellan föräldrar och barn samt grillning och allmänt mys. På fredagen tränar vi som vanligt inomhus i ISLK-hallen.

Därefter blir schemat mer sporadiskt, men alla träningar för maj och juni ligger nu i kalendern. Vi tränar inomhus, på beachhandbollsplan, på gräs och löp/fyspass omvartannat.

Efter Partille Cup är det träningsuppehåll några veckor. Vi återkommer med info när vi vet hur och när vi kommer igång och tränar igen. Ordinarie träningsschema brukar börja någon vecka efter skolstart.

Det är kul om många deltar på träningarna under sommaren, men vi förstår att andra idrotter och sommarlov konkurrerar med träningen.

Match och cup

OV Beachhandboll blir inte av för F09s del. För få lag var anmälda för att det skulle kännas motiverat att åka dit och spela.

11 juni spelar vi träningsmatcher på gräs inför Partille Cup. Det är jättebra om man kan komma. I största möjliga mån kommer vi spela med de lag som sedan ska spela Partille Cup.

Klisterträning
2022-04-22 19:00

Återstående måndagsträningar i Tunahallen kommer vi träna med klister och bollstorlek 1. Aneldningen är att Partille Cup spelas med just klister och denna bollstorlek.

Det är därför extra noga att ha ordentligt uppsatt hår, så man slipper ta i sitt hår med klistriga fingrar. Undvik finaste träningskläderna dessa träningar.

Rabatthäften
2022-03-18 19:35

Lugi ber oss om hjälp, se nedan:

"Efter två inställda Lundaspel jobbar klubben, sponsorer och kommunen på alla fronter med att täcka inkomstbortfallen som detta innebär. Nu ber vi också ungdomslagen om hjälp.

Tillsammans med våra sponsorer har vi tagit fram ett rabatthäfte som inkluderar generösa erbjudanden på bl a livsmedelsaffärer, apotek och mycket annat. Rabatthäftena kostar 300 kr/st och återbetalar sig snabbt vid nyttjande av rabatterna.

Varje lag ska sälja motsvarande 5 häften/spelare på våren och 5 häften/spelare på hösten. Detta täcker inkomsterna som föräldrarna i normala fall drar in på arbetspass under Lundaspelen.

Mvh,

LUGI HFs Styrelse, Ungdomskommitté och Lundaspelskommitté"

Hur går det till:
Rabatthäftena kommer att delas ut i samband med träningar i mars. Några har redan fått sina första fem häften. Fram till den 28 april kan vi sälja häftena och sätta in pengarna på F09s lagkonto.

Information om Skadevi Cup
2021-10-23 11:49

Torsdagen den 4 november åker vi till Skadevi Cup. Första matcherna spelas på fredagen och cupen pågår tom söndagen.

Avfärd från vändplatsen vid Arena Park (vid Stadsparken) kl 15:00 den 4 november. Färden upp sker i två minibussar och två personbilar, samt en tredje personbil som för att få plats med allt bagage. Körtiden är ca fyra timmar och vi gör minst ett stopp på vägen.

Vi bor med hårdförläggning, alltså på skola i klassrum eller idrottshall. Se bifogad packlista för lämplig packning. Var vi bor har vi inte fått reda på ännu. Vi återkommer med information om detta så snart vi vet.

Sex st ledare följer med till Skövde.

Hemresa sker på söndagen när lagen inte har fler matcher kvar att spela. Vi skickar mail med beräknad ankomsttid så fort vi åker och uppdaterar ca en timme innan ankomst så ni föräldrar kan komma och hämta. Vi hoppas på ankomst till Lund (och inte Åstorp!) i god tid före midnatt på söndagen.

Fickpengar: 150 kr (OBS, övre gräns!) som kommer täcka mellanmål till hemresan, godis på söndagen och kanske något ytterligare. Det är helt OK att ha med betalkort, men gränsen på 150 kr gäller ändå.

Även till Skadevi lämnar vi mobiltelefonerna hemma. I Göteborg hade vi inga klagomål alls, och det är tydligt att umgänget och lagsammanhållningen blir mycket bättre utan telefoner. Vill man ringa sina föräldrar får man låna telefon av en ledare.

Mer information finns på Skadevi Cups hemsida Där kan ni redan nu se lagens spelschema. Vi återkommer med vilka spelare som spelar i respektive lag.

Packlista

Lag Göteborg Cup
2021-09-08 19:46

Lagen är preliminära och kan ändras pga sjukdom eller skada.

Lugi 1
Tränare: Patrik och Robert

Alexandra Ogén, Alma Nygren, Filippa Faxler, Hedvig Öhman, Maja Johansson, Matilda Nordlund Trulsson, Meia Havung, Nadia Ogén, Olivia Polito, Sally Kristell, Tilia Sandberg, Vega Lindblad

Lugi 2