Välkommen till Flickor 12

Välkomna till LUGI HF F12 (födda 09)
Lagbild F11, årgång 2018
Vi är ett glatt gäng på ca 30 tjejer som tycker om att spela handboll.

Vill du börja träna med laget, skicka ett email till f09@lugihandboll.se

Våra träningstider 2021/2022 är:
  • Måndagar: 18:00-19:00 i Tunahallen
  • Onsdagar: 17:00 - 19:00 i Östratornhallen (fys/löpning utomhus första 30 minuterna)
  • Fredagar: 17:00 - 18:30 i ISLK-hallen
Prenumera gärna på kalendern här på hemsidan, så har du träningstid och plats i din kalender.

Var på plats 10 minuter innan träningen börjar (ombytt och klar), för att vi skall få ut så mycket som möjligt av tiden i hallen.

OBS!
Långt hår skall vara uppsatt och örhängen och hårspännen tejpade innan både träning och match. Glöm inte vattenflaska och boll.
Klisterträning
2022-04-22 19:00

Återstående måndagsträningar i Tunahallen kommer vi träna med klister och bollstorlek 1. Aneldningen är att Partille Cup spelas med just klister och denna bollstorlek.

Det är därför extra noga att ha ordentligt uppsatt hår, så man slipper ta i sitt hår med klistriga fingrar. Undvik finaste träningskläderna dessa träningar.

Rabatthäften
2022-03-18 19:35

Lugi ber oss om hjälp, se nedan:

"Efter två inställda Lundaspel jobbar klubben, sponsorer och kommunen på alla fronter med att täcka inkomstbortfallen som detta innebär. Nu ber vi också ungdomslagen om hjälp.

Tillsammans med våra sponsorer har vi tagit fram ett rabatthäfte som inkluderar generösa erbjudanden på bl a livsmedelsaffärer, apotek och mycket annat. Rabatthäftena kostar 300 kr/st och återbetalar sig snabbt vid nyttjande av rabatterna.

Varje lag ska sälja motsvarande 5 häften/spelare på våren och 5 häften/spelare på hösten. Detta täcker inkomsterna som föräldrarna i normala fall drar in på arbetspass under Lundaspelen.

Mvh,

LUGI HFs Styrelse, Ungdomskommitté och Lundaspelskommitté"

Hur går det till:
Rabatthäftena kommer att delas ut i samband med träningar i mars. Några har redan fått sina första fem häften. Fram till den 28 april kan vi sälja häftena och sätta in pengarna på F09s lagkonto.

Information om Skadevi Cup
2021-10-23 11:49

Torsdagen den 4 november åker vi till Skadevi Cup. Första matcherna spelas på fredagen och cupen pågår tom söndagen.

Avfärd från vändplatsen vid Arena Park (vid Stadsparken) kl 15:00 den 4 november. Färden upp sker i två minibussar och två personbilar, samt en tredje personbil som för att få plats med allt bagage. Körtiden är ca fyra timmar och vi gör minst ett stopp på vägen.

Vi bor med hårdförläggning, alltså på skola i klassrum eller idrottshall. Se bifogad packlista för lämplig packning. Var vi bor har vi inte fått reda på ännu. Vi återkommer med information om detta så snart vi vet.

Sex st ledare följer med till Skövde.

Hemresa sker på söndagen när lagen inte har fler matcher kvar att spela. Vi skickar mail med beräknad ankomsttid så fort vi åker och uppdaterar ca en timme innan ankomst så ni föräldrar kan komma och hämta. Vi hoppas på ankomst till Lund (och inte Åstorp!) i god tid före midnatt på söndagen.

Fickpengar: 150 kr (OBS, övre gräns!) som kommer täcka mellanmål till hemresan, godis på söndagen och kanske något ytterligare. Det är helt OK att ha med betalkort, men gränsen på 150 kr gäller ändå.

Även till Skadevi lämnar vi mobiltelefonerna hemma. I Göteborg hade vi inga klagomål alls, och det är tydligt att umgänget och lagsammanhållningen blir mycket bättre utan telefoner. Vill man ringa sina föräldrar får man låna telefon av en ledare.

Mer information finns på Skadevi Cups hemsida Där kan ni redan nu se lagens spelschema. Vi återkommer med vilka spelare som spelar i respektive lag.

Packlista

Lag Göteborg Cup
2021-09-08 19:46

Lagen är preliminära och kan ändras pga sjukdom eller skada.

Lugi 1
Tränare: Patrik och Robert

Alexandra Ogén, Alma Nygren, Filippa Faxler, Hedvig Öhman, Maja Johansson, Matilda Nordlund Trulsson, Meia Havung, Nadia Ogén, Olivia Polito, Sally Kristell, Tilia Sandberg, Vega Lindblad

Lugi 2
Tränare: Annika, Martin och Max

Alice Quist, Alma Karlsson, Cecilia Horrdin, Eija Ekdahl-Rosvall, Hannah-Clara Frank, Hermina Frennhoff, Hildur Linders, Jonna Lindqvist, Olivia Bjerström, Olivia Hanander, Thea Blixt Eklund, Wilma Blixt Eklund

Vikingaspelen 2021
2021-09-07 17:33

Allmänt

Tänk på att det blir långa dagar. Slutspelet är kanske inte över förrän efter kl 19 på kvällen.

- Ät ordentlig frukost före avfärd.
- Packa med mat så det räcker hela dagen, dvs två lite större mål mat och frukt mellanmål som täcker tiden mellan måltider. Spelarna kommer göra av med mycket energi.

Publik
Vikingaspelen tillåter ingen publik i år pga covid-19. Matcherna sänds på Solidsport. Se information på cuphemsidan.

Transport
Av covid-19-skäl tillåter Vikingaspelen max 3 chaufförer (utöver tränare). Om ni skjutsar behöver ni inte ha möjlighet att stanna i hallen hela dagen. Däremot är det bra att vara beredd på att skjutsa igen när slutspelet börjar. Beroende på om laget hamnar i A- eller B-slutspel kan det bli aktuellt med skjuts till en annan hall. Avstånden är tyvärr lite för långa för att ta sig till fots, givet spelschema och fysisk belastning under dagen. Maila f09@lugihandboll.se och meddela om ni kan köra.

Självskattning

Har du något av följande är du inte välkommen till arenan:
Kroppstemp över 37,5 grader, halsont, hosta, huvudvärk, illamående, diarré eller muskelvärk (inte träningsvärk eller från gammal skada)

Lördagen 18 september
Korsbackahallen, Kävlinge

Lugi 1
Första match: 09:00
Samling Bollhuset: 08:00

Tränare: Martin, Patrik
Alexandra Ogén, Alice Quist, Cecilia Horrdin, Maja Johansson, Meja Carping, Mira Karlsson, Nadia Ogén, Olivia Polito, Reem Hameed, Sally Kristell, Vega Lindblad

Lugi 2
Första match: 09:00