Välkommen till Flickor 12

Välkomna till LUGI HF F13 (födda 2011)

Vi är ett härligt stort gäng som tränar tillsammans! Fokus i träningen ligger på att ha roligt, vara en bra lagkompis, få bollvana och att lära sig handbollens grunder.

Nya spelar är välkomna kontakta f11@lugihandboll.se.

Vi uppmuntrar alla tjejer att hålla på med många sporter. Om man inte kan delta i början på säsongen p.g.a. av att man fokuserar på en sommarsport så får man gärna meddela detta till tränarna. Ha kul med all idrott.

Träningstider för säsong 2023/24:
Se kalender för sommarträningstider.

Lagsponsor LUGI F-2011
Lagsponsor för LUGI F-2011 är:
  • Foyen Advokatfirma
  • HS Energi & Klimat AB
  • Thells Buss
  • Advokatfirman Delphi

Stödet från våra sponsorer skapar möjligheter för våra tjejer att åka på större övernattningsturneringar. Dessa resor skapar oförglömliga minnen för tjejerna. Ett stort tack från hela laget.
Vill ditt företag också stötta våra tjejer? Hör av er till Kristin (Asgermyr@hotmail.com).

/Johan, David,  Kristin, Pelle, Johannes, Markus, Joacim, Matilda och Jenny.
(f11@lugihandboll.se)
OV Beach
2024-05-26 08:32

Lagindelning och samlingstider OV Beach 1-2/6

Vi samlas på samma plats vi hade bas förra året. Följ den asfalterade gångvägen genom området söderut (strax innan den stora lekplatsen).

Den blir en lång dagar så ät och dryck mycket dagarna innan, ta med mycket att äta. Prognoserna pekar på risk för regn. Så packa med en sopsäck att täcka väska i, lite extra kläder att hålla sig torr och varm i.

Hör av er till respektive tränare vid förhinder.

Tänk på att det är svårt med parkeringsplatser så var ute i god tid.

Behöver ni skjuts så löser vi det i FB-gruppen.

Det finns inga nyheter..