Välkommen till F/P -12
Välkommen till Flickor och pojkar födda 2012

Vi tränar lördagar kl 11-12.30 i Katedralskolans gymnastiksal.

Om du tycker att handboll verkar kul så är det bara att komma ner att prova.

Nu är det dax att kicka igång 2019
2019-01-11 18:36
Vi hoppas att ni haft en skön jul och nyårs ledighet.
Nu är det dax att kicka igång träningen igen.
Lördag den 12/1 (i morgon) kl 11-12.30 ses vi som vanligt i Kattesgymnastiksal.

// Ledarna

Bollskolorna är inbjudna till Elitmatch
2018-10-18 15:49
Ungdomskommittén (UK) bjuder in föreningens alla bollskolor med föräldrar till dammatchen mellan LUGI HF och Skuru IK Söndagen den 28okt klockan 17.30.

Alla barn blir bjudna på popcorn innan matchen och i halvlek blir alla bollskolor presenteras inne på planen.

Anmäl hur många vuxna som vill ha biljett till Mia på mailadress  lindblad_m@hotmail.com så beställer vi biljetter till er (barn upp till 12 år gratis inträde). Biljetterna får ni av oss ledare när vi samlas 17.10 i foajén i Sparbanken Arenan.

//ledarna

Nu drar säsongen 2018/19 igång
2018-08-16 19:23
Nu är det äntligen dax att dra igång säsongen!

Flickor och Pojkar födda 2012 har sin första träning lördag den 8sep kl. 11-12.30 i Katedralskolans gymnastiksal.

Ni som var med förra året ta med boll.

Vi ser fram emot att se er igen
Linus, Johan och Mia

Herrarna möter SG Flensburg-Handewitt i träningsmatch
2018-07-20 18:02

Den 24 juli är Ni ungdomar, föräldrar, morföräldrar, ja alla ni vill skall komma till en riktig familjefest med LUGI.
En härlig familjedag i handbollens tecken, helt gratis för alla!

Då kommer nämligen SG Flensburg-Handewitt på besök för en träningsmatch i Sparbanken Skåne Arena mot LUGI.

Familjeaktiviteterna börjar kl 15:00 med massor av aktiviteter såsom ansiktsmålning, hoppborg och massor av prova på aktiviteter och tävlingar utanför Arenan.

Matchen startar kl 18:30 med lundasonen Simon Jeppsson och fd LUGI målvakten Torbjörn Bergerud med alla andra svenska stjärnor såsom Jim Gottfridsson, Tobias Karlsson och Hampus Wanne tillsammans med resterande världsstjärnor i ett av världens bästa handbollslag på besök. Och inte att förglömma dagens och morgondagens stjärnor i LUGI.
Givetvis med möjlighet för alla till autografskrivning på plan direkt efter matchen.

Det är gratis entré och onumrerade sittplatser så det gäller att vara i god tid för bra platser då det väntas en fullsatt Sparbanken Skåne Arena.
Ingen föranmälan eller bokning är möjlig denna match.

Ingen vanlig träning den lör 19maj
2018-05-17 11:52

Lördag den 19maj är den vanliga träningen inställd men vi ses kl 11.00 vid Vita scen i Stadspaken.

(Se separat inbjudan)