Välkomna till LUGI HF P7 (födda 2014)

På lördagar kl 13-14 samlas vi ett härligt gäng och har kul och blir kompisar med bollen. Vi sätter mycket fokus på rörelseglädje, bollövningar och laganda. Vi håller till i ISLK-hallen (hörnet Pedellgatan/Linnégatan). Alla killar födda 2014 är varmt välkomna att prova på, ingen föranmälan krävs.

När man bestämt sig för att fortsätta träna med oss sker nyregistrering via nedan länk (gäller bara nytillkomna spelare):

Vi är tacksamma om nya spelare anskaffar en egen gummihandboll att ha med sig på träningarna. I en tidigare publicerad nyhet hittar ni mer info om bollar: HÄR

Johanna, Sandra, Max & Evelina

Kontakt:
Max Hanander, 0738-514424 alt. P14@lugihandboll.se
Säsongsavslutande träning imorgon!
2022-05-13 10:14

Hej alla handbollsfamiljer!

Imorgon lördag den 14 maj kör vi vår sista träning för säsongen, som vanligt kl 13-14 på ISLK.

Vi avslutar med isglass (Piggelin), som utlovat! Vi kanske därför ska räkna med att vi kan dra över några minuter, och slutar strax efter 14.00. Är det någon som inte kan äta Piggelin, vänligen hör av er, så kan vi ordna något annat. Tack!

Vi planerar också för en social aktivitet med er alla, föräldrar, syskon och spelare, i Stadsparken lördagen den 11 juni ca 10-12. Vi är tacksamma om ni redan nu paxar den tiden i kalendern. Mer info kommer.

Hoppas vi ses imorgon! Ha en fin fredag!

/Tränarna, sms: 0738-514424 (Max)

Påminnelse: utbildning för handbollsföräldrar!
2022-05-11 12:01
OBS! Anmälan senast imorgon 12 maj.

Hej alla föräldrar i LUGI HF

Handbollförbundet Syd har tagit fram en Föräldrautbildning som de gratis erbjuder till alla föräldrar i distriktet som en del i kampanjen #schysstmatch.

Vi tycker i vår förening att detta är extremt viktigt och vill att alla ledare och föräldrar går på detta.

Ni föräldrar är oerhört viktiga för vår verksamhet och vi är glada över att kunna erbjuda denna utbildning som vi mer eller mindre ser som obligatorisk för båda vårdnadshavarna!

Föreläsningen kommer att hållas på åtta olika ställen i HF Syd under 2022 och här kommer inbjudan till den 16 maj i Lund, Polhemsskolans Aula kl 18.00-19.30, sista anmälningsdag 12 maj.

Läs mer och anmäl dig på denna länk:

LUGIS sportkansli

genom tränarna LUGI P7 (f-14)

VIKTIGT: Flyttad träning på lördag!
2022-05-02 09:36

Hej alla handbollsfamiljer!

Hoppas ni alla haft en fin Valborgshelg! På lördag (7/5) är vi utbokade från ISLK pga annat arrangemang i hallen. Vi kommer istället att träna utomhus på Järnåkraskolans skolgård.

Vi ses 11.00-12.00 (OBS! tiden) vid Beachhandbollsplanen bredvid ingången till gympasalen! Sportkläder efter väder och gympaskor för utomhusbruk. Väl mött!

Ha en fin vecka!

/Max, Johanna, Sandra & Evelina

Träning som vanligt idag på Valborgsmässoafton!
2022-04-30 09:07

God förmiddag! Vill bara meddela att vi kör träning som vanligt idag, på Valborgsmässoafton.

Väl mött på ISLK-hallen kl 13!

Tränarna

Påminnelse: inställd träning idag!
2022-04-23 09:18

Med anledning av att vi har matchdag imorgon söndag ställer vi, som tidigare meddelats, in träningen idag.

Vi ser fram emot morgondagens matcher på Fäladshallen! Samling för samtliga 11.20. Då delar vi in oss i tre lag, som alla kommer att spela tre matcher vardera.

Väl mött!

/Tränarna