Välkommen till våra laghemsidor!
Klubbens officiella hemsida är : http://www.lugihandboll.se
Nu är det äntligen dags för Intersport Novas uppskattade Julklappsdagar.
2019-12-09 18:32
Bjud in nära och kära och kom och gör klart julshoppingen i god tid hos oss på Intersport Nova Lund.
Mellan den 11-15/12 2019.

Glöm inte koppla alla era köp på Intersport Nova till LUGI Handbollsförening i kassan.

Välkomna!

Föreningsvecka på Intersport och veckoavslut med hemmapremiär i Handbollsligan
2019-09-09 20:48
Ta med inbjudan till Intersport Nova denna veckan och få ett kanonpris på mössa eller väska med LUGI profil.

Veckan avslutar vi med lite handbollsgodis, hemmapremiär för vårt elitlag i Handbollsligan mot OV Helsingborg på fredag kl 19:30 i Sparbanken Skåne Arena.

Självklart ses vi där iklädda vinrött och hejar tillsammans!

Vi ses på fredag!

Vill du hjälpa en seniorspelare med boende?
2019-07-11 16:57
Hej alla Vinröda hjärtan!

Hoppas ni njuter av den härliga svenska sommaren!

Vi står inför en spännande handbollssäsong både på ungdomssidan och i våra seniorlag, det kan vi konstatera efter ett lyckat deltagande av alla lagen i Partille precis. En generationsväxling är också på gång i de äldre lagen, där alla skall skolas in över tid och fostras i rätt LUGI anda. På sikt kommer vi med största sannolikhet att ha ett "närodlat" lag i SM-finalerna i maj! DET ser vi fram emot!

Vi är den kommande säsongen i behov av fler boenden till en del av våra seniorspelare.

Är det just Du och din familj som kan hjälpa till att ordna boende för nästa landslagsstjärna från LUGI?
Behovet är från inneboende hos någon familj till lägenheter, första, andra och tredje-hand. Allt är till hjälp och alla möjliga lösningar tas tacksamt emot. Allt ifrån kortare till längre lösningar önskas.
Kan du inte själv hjälpa till kanske din vän, granne eller mor- och far-föräldrar kan!

Om du har en idé eller något intressant du kan föreslå, hör av dig till patrik@lugihandboll.se

Vi hörs snart!

Stötta oss på onsdag i Semifinalmatch två!
2019-04-23 14:27
Vinröda Vänner!

Det är spännande semifinaler i SHE och LUGI är ett av de fyra bästa lagen i Sverige
Vi gör upp om avancemang mot Skuru IK som vann serien denna säsong.
Vår kvartsfinalserie lyckades vi vända ur underläge, mycket tack vare ert stöd på läktaren!
Ett stort tack för stödet det betydde väldigt mycket!

En semifinalserie mot Skuru i  bäst av fem där vi tyvärr inledde i första matchen i Stockholm med en förlust, trots att vi inledde matchen med en 0-6 ledning efter starka nio minuter.

Nu behöver vi Ert stöd igen när vi tar emot Skuru hemma i Lund på onsdag den 24/4 kl 19:00 i Sparbanken Skåne Arena.

Med Utvecklingslagen/Farmen som hejarklack på onsdag önskar vi att så många som möjligt av våra vinröda ungdomar med föräldrar sluter upp och stöttar LUGI till en vinst!

Klä dig i vinrött och sjung upp så ses vi! #vinrödkärlek

/LUGI Damer
Avgörande kvartsfinal på söndag i Arenan.
2019-04-10 20:50
Vinröda Vänner!

I onsdags gjorde Damerna en bragdinsats genom att slå Önnered i den 4:e kvartsfinalmatchen med underläge 1-2 i matcher. Och som ni vet är det bäst av 5 som gäller i slutspelet.
Ingen lätt uppgift men med härlig attityd och kämparglöd visade man vem som är bäst när det gäller och lyckades reducera till 2-2 i matcher.

Det innebär ett nytt möte i en direkt avgörande match om vem som tar sig vidare till semifinalspelet i SHE 2018/19 på söndag hemma i Lund på Sparbanken Skåne Arena kl 18:10.
Stor Tv-sändning blir det också så låt oss fylla läktarna ordentligt med flaggor, halsdukar och tröjor i vinröda färger, glada tillrop och ett ordentligt stöd!

Nu sluter vi upp på söndag och stöttar LUGI i SHE  femte kvartsfinalen mot Önnered.

Vi ses!!
lugihandboll.se