SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
LUGI Handboll
UNGDOM

Välkommen till våra laghemsidor!
Klubbens officiella hemsida är : http://www.lugihandboll.se
LUGI i nytt samarbete med Stadium
2021-08-20 14:12
Rabattkupong för LUGI-medlemmar

Välkommen till en ny Vinröd säsong!

 

Vi vill tacka er för den gångna säsongen och ta tillfället att offentliggöra vårt nya samarbete med Stadium som är vår nya partner och leverantör av träningskläder, matchkläder och material för att bedriva vår verksamhet. För oss i LUGI är det viktigt med vår tränings- och klubbprofil, då det skapar ökad gemenskap och tillhörighet.

 

Söndagen 29 augusti kommer vi tillsammans med Stadium ge möjlighet för utprovning av de nya träningskläderna. Detta görs i samband med fotograferingen av lagen denna dag. Beställning av träningskläder görs via hemsidan nedan. https://www.stadium.se/foreningar/1907846

 

Tillsammans med Stadium ha vi även tagit fram en kollektion med reflextryck för ökad synlighet att använda till och från träningar och matcher. Länk enligt nedan. https://www.stadium.se/foreningar/1931120

 

Genom vårt samarbetsavtal med Stadium kan du stödja LUGI genom att du handlar på Stadium, stadium.se och Stadium Outlet. LUGI får upp till 3% bonus på alla dina personliga inköp och det bästa av allt är att du behåller din egen personliga bonus. Alltså bonus till alla, på samma köp. Ju mer du handlar desto mer bonus, både till dig själv och till föreningen. Börja stödja direkt på: www.stadium.se/teamsales

 

Som tack för att du är medlem så kan vi tillsammans med Stadium erbjuda 25% rabatt på handbollsrelaterade produkter så som handbollsskor. Erbjudandet gäller på hela handbollssortimentet som ni hittar på stadium.se eller i Stadiumbutik. Kupong finns bifogat.

 

Nu laddar vi upp inför en härlig säsong! 

 

Vinröda hälsningar

 

Patrik Bengtsson

Klubbchef

 

Var med och skapa Memories for Life -Bli volontär för Lundaspelen!
2021-08-18 13:43

Lundaspelen har genomförts sedan 1978! Vi har årligen engagerat och aktiverat barn och ungdomar i något som har kommit att växa till att bli världens största handbollsturneringar inomhus. Vi har skapat ”Memories for life” för flera generationer. Lundaspelen är en stolthet och angelägenhet, inte bara för oss i LUGI, utan även för närliggande handbollsföreningar, Lundabor och kranskommuner.

 

2020 blev ett annorlunda år för många. Den rådande pandemin bidrog till drastiska åtgärder, för Lundaspelen innebar det att vi för första gången sedan starten för över 40 år sedan tvingades ställa in årets upplaga.

 

Planeringen för Lundaspelen 2021 är dock i full gång. Många av våra volontärer planerar och
förbereder sig för nästa spel. Men vi behöver bli fler…

 

Vad krävs och vad innebär det att bli en del av vårt team!

Glädje – att möta nya handbollsentustiaster utan att nödvändigtvis kunna så mycket om handboll
– att vilja arbeta i ett lag för att hjälpas åt att genomföra nödvändiga aktiviteter för LSP
Vilja – en positiv grundinställning och kanske har du en strategisk förmåga  

– att planera, tänka praktiskt och vara en genomförare som får saker att hända?
Lärande – du kommer att bidra med kunnande och samtidigt få lära dig nya saker

 

Känns det intressant?
Lyssna på några röster som sedan flera år har varit verksamma i Lundaspelskommittén, så här säger de – tryck på namnen:

 

Christine Lindgren – Projektledare
Christinas Enocson – Shopkommittén
Gabriella Fredriksson – Hållbarhetskommittén
Kay Nilsson – Back office ansvarig
Lisa Josefsson – Matsalskommittén

 

Vi söker dig som kan stärka upp i någon av våra kommittéer:
● Tävlings- och domarkommittén
● Skolförläggningskommittén
● Hotellkommittén
● Hallkommittén
● Matsalskommittén
● Shopkommittén
● Kioskkommittén
● Transport & Logistikkommittén
● Hållbarhetskommittén
● Invigning, information, projekt

 

Fanns det ingen kommitté som lockade så behöver vi alltid volontärer som vill syssla med lite av varje och kan dela med sig av sina kompetenser! 

 

Skicka ett mail eller ring till:

 

Christine Lindgren
Projektledare Lundaspelen 
christine@lugihandboll.se 
Tel: 070-972 35 65

 

Anette Greén
Ordförande Lundaspelskommittén
anette@lugihandboll.se
Tel: 070-983 30 48

Tillsammans skapar vi ”Memories for life”

Bidra med vinröd kärlek – bli matchfunktionär!
2021-08-02 15:45

 

Föreställ dig en fullsatt arena! Hör du hejaropen, visslingarna och applåderna som eskalerar i takt med att ljudet ”vinröd kärlek, det är LUGI Lunds stolthet, det är vinröd kärlek” spelas allt högre i högtalarna samtidigt som strålkastarna sveper över läktarna och intar position för att lysa upp inspringsbågen som blinkar i rött. Det är dags, speakern tar ton i mikrofonen och ut på planen kommer LUGI:s kapten, tätt följt av sina lagkamrater. Publikljudet når sin kulmen i samband med spelarpresentationerna. Spelarna är fokuserade och peppar varandra på planen. Plötsligt tänds arenan upp och matchsignalen ljuder, matchen är därmed igång och det finns bara ett mål i sikte, 2 poäng. Vi får gåshud när vi tänker på detta och tror att det är många tillsammans med oss som längtar efter att få uppleva den känslan igen och få möjlighet att titta på live handboll.

 

LUGI är en av Sveriges största handbollsföreningar med elitlag som representerar och har en stabil position i både den högsta dam- och herrligan. Något som vi tillsammans med ytterligare någon enstaka klubb är ensamma om att göra i Sverige. LUGI fostrar framtidens handbollsspelare och samhällsmedborgare och det finns ingenting så glädjande som att kunna lyfta spelare från de egna leden till våra elitlag. LUGI är en angelägenhet för barn och ungdomar i framför allt Lund, men även för spelarna i närliggande föreningar som har siktet inställt på att en dag få spela elithandboll.
LUGI är en förening för hela familjen och i samband med våra elitmatcher vill vi erbjuda en familjär samlingsplats där glädje och handbollsgemenskap står i centrum. Vi vill bjuda på en handbollsfest och show där alla känner sig välkomna.

 

Säsongen 2020/2021 hade vi på grund av rådande pandemi och föreliggande restriktioner tyvärr ingen möjlighet att ta in publik på våra matcher. Efter en säsong med tomma läktare finns det ingenting som vi längtar så mycket efter som att få fylla våra läktare igen.

Vi blickar framåt mot ljusare tider och en kommande säsong som förhoppningsvis kommer bjuda på mycket handboll och vinröd kärlek. Inför detta behöver vi utöka vår laguppställning med matchfunktionärer och söker DIG som tycker om att vara en del av en gemenskap, ha roligt och vill vara med och arrangera matcharrangemang i världsklass.

 

Är du intresserad av att bli en del av vår laguppställning?
Lyssna på några röster från volontärer som är med i vårt matcharrangemang, så här säger de:
Johan Rönning
Christina Lindsjö
Lasse Frej
Christian Pagmer
Niklas Nilsson

 

Vi söker dig som vill stärka upp vårt matcharrangemang inom något av följande områden:
–  Entré/Biljetthantering
–  Exponering- arenainramning & partnerexponering
–  Press/Media/TV
–  Säkerhet- publik/säkerhetsvärdar
–  Tävling
–  Hospitality/Event

 

Skicka ett mail eller ring idag till:
Christine Lindgren
Matcharrangemangsansvarig
christine@lugihandboll.se
Tel: 0709-723565

Tillsammans är vi LUGI, Lunds stolthet!

Ett lyckat Summer Camp genomfördes med solsken och sommarvärme!
2021-06-22 13:27

Summer Camp 2021 hölls förra veckan, den 15-18e juni, på Victoriastadion med strålande sommarsol och högsommarvärme. Där deltog 110 ungdomar och 10 ledare för handbollsträning, sommaraktiviteter och vattenkrig.

 

Handbollsträningarna genomfördes på Victoriastadions tre handbollsplaner, medan Smörlyckans IPs fotbollsplaner och Lunds SKs klubblokal användes för utomhusaktiviteter och luncher. Deltagarna var uppdelade i 5 grupper med flickor och pojkar födda 2007 – 2012. Mads Lyhne var huvudansvarig för träningarna och tillsammans med de tio ungdomsledarna höll de i tre handbollspass per dag för de äldre grupperna samt två pass om dagen för de yngre.

 

“Ungdomarna var fantastiskt trevliga och kämpade och slet. De kom hem till sina föräldrar trötta men lyckliga! En bra start på sommarlovet.” menar Arne Börjesson, lägeransvarig.

 

 

Den 10-13e Augusti är det dags för ett nytt Summer Camp som redan är i full planering. Det finns fortfarande platser kvar att anmäla sig till detta läger. Anmälan kostar 900kr och kan göras fram tills den 1/8. I priset ingår förutom dagliga idrottsaktiviteter även lunch på skola, frukt varje dag samt en T-shirt.

 

Mer info och anmälningslänk hittar du här: https://bit.ly/2Urf4dq

Lundaspelen Summer 2021 ställer in.
2021-05-15 17:01

Det är med vemod vi tvingas meddela att Lundaspelen Summer inte kommer att äga rum som planerat helgen 12-13 juni. Turneringen går inte att genomföra på grund av rådande omständigheter.

 

Vi har in i det sista hoppats på och planerat för att kunna genomföra ett säkert evenemang utifrån myndigheternas restriktioner då vi känner förpliktelse gentemot våra barn och ungdomar som har en stor längtan efter att få spela handboll och behöver någonting positivt att se fram emot. Årets turnering hade fler lag än någonsin anmälda (en uppgång med 30% från rekordåret). Efter regeringens senaste uttalande ser vi dock inga möjligheter att kunna genomföra årets upplaga av Lundaspelen Summer och ser inget annat val än att ställa in. Beslutet grundar sig på att de lättnader som presenterades av regeringen den 12 maj inte innefattade den omfattning som krävdes för att Lundaspelen Summer skulle kunna genomföras. Myndigheterna godkänner cuper utomhus from 1 juni -21 men med endast maximalt 150 deltagare (= ca 10-12 lag) och det är alldeles för lite för att genomföra Lundaspelen Summer.

 

Vi har en skyldighet att verka för ungdomars hälsa och välmående och det tar emot att behöva ställa in men vi behöver ta vårt ansvar. Människors hälsa kommer alltid i första hand.

 

Lundaspelen Summer kommer att återbetala alla anmälningsavgifter. Vi skickar idag ut information till alla anmälda lag med detaljer kring återbetalningen.

Vi kommer inom kort påbörja arbetet inför Lundaspelen Summer 2022. Vi hoppas att situationen då har förbättrats så att vi ska kunna genomföra ett fullskaligt Lundaspelen Summer med den folkfest det vanligtvis är. Ha tålamod och håll ut så ser vi fram emot att återkomma större och starkare än någonsin.

 

Till dess, håll er uppdaterade för snart öppnar anmälan till Lundaspelen 2021 som vi har stora förhoppningar om att kunna genomföra 26-30 dec.

lugihandboll.se
Nyheter från våra lag
Pojkar 15 (födda 06), 29/11 18:17 
Pojkar 15 (födda 06), 29/11 18:06 
Pojkar 15 (födda 06), 29/11 09:13 
Pojkar 15 (födda 06), 26/11 18:27 
Pojkar 15 (födda 06), 24/11 08:27 
 
Huvudpartner
Premiumpartner