SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
LUGI Handboll
UNGDOM

Välkommen till våra laghemsidor!
Klubbens officiella hemsida är : http://www.lugihandboll.se
Erbjudande från Hemrex
2022-03-01 14:36

Erbjudande från vår partner Hemrex under mars-månad! 

 

Uppge Lugi Handboll när du bokar.

Erbjudandet är personligt och kan utnyttjas t.o.m. 31/3 2022.

Erbjudande från Dina Försäkringar
2021-12-01 11:19

LUGIs samarbetspartner Dina Försäkringar har tagit fram ett erbjudande där du kan teckna försäkring och samtidigt stötta LUGI Handboll!

 

Det enda som behövs är att du säger att det ska gynna LUGI Handboll när du köper din försäkring så får klubben en summa pengar per avtal.

Läs mer i bifogat dokument! 

LUGI i nytt samarbete med Stadium
2021-08-20 14:12
Rabattkupong för LUGI-medlemmar

Välkommen till en ny Vinröd säsong!

 

Vi vill tacka er för den gångna säsongen och ta tillfället att offentliggöra vårt nya samarbete med Stadium som är vår nya partner och leverantör av träningskläder, matchkläder och material för att bedriva vår verksamhet. För oss i LUGI är det viktigt med vår tränings- och klubbprofil, då det skapar ökad gemenskap och tillhörighet.

 

Söndagen 29 augusti kommer vi tillsammans med Stadium ge möjlighet för utprovning av de nya träningskläderna. Detta görs i samband med fotograferingen av lagen denna dag. Beställning av träningskläder görs via hemsidan nedan. https://www.stadium.se/foreningar/1907846

 

Tillsammans med Stadium ha vi även tagit fram en kollektion med reflextryck för ökad synlighet att använda till och från träningar och matcher. Länk enligt nedan. https://www.stadium.se/foreningar/1931120

 

Genom vårt samarbetsavtal med Stadium kan du stödja LUGI genom att du handlar på Stadium, stadium.se och Stadium Outlet. LUGI får upp till 3% bonus på alla dina personliga inköp och det bästa av allt är att du behåller din egen personliga bonus. Alltså bonus till alla, på samma köp. Ju mer du handlar desto mer bonus, både till dig själv och till föreningen. Börja stödja direkt på: www.stadium.se/teamsales

 

Som tack för att du är medlem så kan vi tillsammans med Stadium erbjuda 25% rabatt på handbollsrelaterade produkter så som handbollsskor. Erbjudandet gäller på hela handbollssortimentet som ni hittar på stadium.se eller i Stadiumbutik. Kupong finns bifogat.

 

Nu laddar vi upp inför en härlig säsong! 

 

Vinröda hälsningar

 

Patrik Bengtsson

Klubbchef

 

Var med och skapa Memories for Life -Bli volontär för Lundaspelen!
2021-08-18 13:43

Lundaspelen har genomförts sedan 1978! Vi har årligen engagerat och aktiverat barn och ungdomar i något som har kommit att växa till att bli världens största handbollsturneringar inomhus. Vi har skapat ”Memories for life” för flera generationer. Lundaspelen är en stolthet och angelägenhet, inte bara för oss i LUGI, utan även för närliggande handbollsföreningar, Lundabor och kranskommuner.

 

2020 blev ett annorlunda år för många. Den rådande pandemin bidrog till drastiska åtgärder, för Lundaspelen innebar det att vi för första gången sedan starten för över 40 år sedan tvingades ställa in årets upplaga.

 

Planeringen för Lundaspelen 2021 är dock i full gång. Många av våra volontärer planerar och
förbereder sig för nästa spel. Men vi behöver bli fler…

 

Vad krävs och vad innebär det att bli en del av vårt team!

Glädje – att möta nya handbollsentustiaster utan att nödvändigtvis kunna så mycket om handboll
– att vilja arbeta i ett lag för att hjälpas åt att genomföra nödvändiga aktiviteter för LSP
Vilja – en positiv grundinställning och kanske har du en strategisk förmåga  

– att planera, tänka praktiskt och vara en genomförare som får saker att hända?
Lärande – du kommer att bidra med kunnande och samtidigt få lära dig nya saker

 

Känns det intressant?
Lyssna på några röster som sedan flera år har varit verksamma i Lundaspelskommittén, så här säger de – tryck på namnen:


Christinas Enocson – Shopkommittén

Kay Nilsson – Back office ansvarig

 

Vi söker dig som kan stärka upp i någon av våra kommittéer:
● Tävlings- och domarkommittén
● Skolförläggningskommittén
● Hotellkommittén
● Hallkommittén
● Matsalskommittén
● Shopkommittén
● Kioskkommittén
● Transport & Logistikkommittén
● Hållbarhetskommittén
● Invigning, information, projekt

 

Fanns det ingen kommitté som lockade så behöver vi alltid volontärer som vill syssla med lite av varje och kan dela med sig av sina kompetenser! 

 

Skicka ett mail eller ring till:

 

Anette Greén
Ordförande Lundaspelskommittén
anette@lugihandboll.se
Tel: 070-983 30 48

Tillsammans skapar vi ”Memories for life”

Bidra med vinröd kärlek – bli matchfunktionär!
2021-08-02 15:45

 

Föreställ dig en fullsatt arena! Hör du hejaropen, visslingarna och applåderna som eskalerar i takt med att ljudet ”vinröd kärlek, det är LUGI Lunds stolthet, det är vinröd kärlek” spelas allt högre i högtalarna samtidigt som strålkastarna sveper över läktarna och intar position för att lysa upp inspringsbågen som blinkar i rött. Det är dags, speakern tar ton i mikrofonen och ut på planen kommer LUGI:s kapten, tätt följt av sina lagkamrater. Publikljudet når sin kulmen i samband med spelarpresentationerna. Spelarna är fokuserade och peppar varandra på planen. Plötsligt tänds arenan upp och matchsignalen ljuder, matchen är därmed igång och det finns bara ett mål i sikte, 2 poäng. Vi får gåshud när vi tänker på detta och tror att det är många tillsammans med oss som längtar efter att få uppleva den känslan igen och få möjlighet att titta på live handboll.

 

LUGI är en av Sveriges största handbollsföreningar med elitlag som representerar och har en stabil position i både den högsta dam- och herrligan. Något som vi tillsammans med ytterligare någon enstaka klubb är ensamma om att göra i Sverige. LUGI fostrar framtidens handbollsspelare och samhällsmedborgare och det finns ingenting så glädjande som att kunna lyfta spelare från de egna leden till våra elitlag. LUGI är en angelägenhet för barn och ungdomar i framför allt Lund, men även för spelarna i närliggande föreningar som har siktet inställt på att en dag få spela elithandboll.
LUGI är en förening för hela familjen och i samband med våra elitmatcher vill vi erbjuda en familjär samlingsplats där glädje och handbollsgemenskap står i centrum. Vi vill bjuda på en handbollsfest och show där alla känner sig välkomna.

 

Säsongen 2020/2021 hade vi på grund av rådande pandemi och föreliggande restriktioner tyvärr ingen möjlighet att ta in publik på våra matcher. Efter en säsong med tomma läktare finns det ingenting som vi längtar så mycket efter som att få fylla våra läktare igen.

Vi blickar framåt mot ljusare tider och en kommande säsong som förhoppningsvis kommer bjuda på mycket handboll och vinröd kärlek. Inför detta behöver vi utöka vår laguppställning med matchfunktionärer och söker DIG som tycker om att vara en del av en gemenskap, ha roligt och vill vara med och arrangera matcharrangemang i världsklass.

 

Är du intresserad av att bli en del av vår laguppställning?
Lyssna på några röster från volontärer som är med i vårt matcharrangemang, så här säger de:
Lasse Frej
Christian Pagmer
Niklas Nilsson

 

Vi söker dig som vill stärka upp vårt matcharrangemang inom något av följande områden:
–  Entré/Biljetthantering
–  Exponering- arenainramning & partnerexponering
–  Press/Media/TV
–  Säkerhet- publik/säkerhetsvärdar
–  Tävling
–  Hospitality/Event

 

Skicka ett mail eller ring idag till:
info@lugihandboll.se
Tel: 0735-30 56 72

Tillsammans är vi LUGI, Lunds stolthet!

lugihandboll.se
Nyheter från våra lag
Födda 09 (Pojkar 14), 29/09 09:11 
Födda 09 (Flickor 14), 27/09 20:58 
Födda 08 (Pojkar 15), 25/09 13:18 
Födda 14 (Pojkar 9 ), 18/09 14:59 
Herrar U, 18/09 09:54 
 
Huvudpartner
Premiumpartner