Välkommen till våra laghemsidor!
Klubbens officiella hemsida är : http://www.lugihandboll.se
TACKFEST - Lundaspelen
2019-01-10 13:40

Vi utlovar en kul 40-årsjubileumsfest med twistat innehåll!

För dig och din respektive  den 26 jan kl.19 i matsalen på Polhemsskolans.

Ysta Rockorkester  - Tjejband - Underhållning - Plock & tilltugg - Varmrätt (vin, öl,
& vatten) -  Hembakad kaka - frukt & grädde - kaffe/te.

Anmälan: Senast den 15:e januari 2019! Via länk

Kom ihåg att ange ditt lag/kommitté eller styrelsen så ordnar vi bordsplaceringen efter det!

Årets tackfest arrangeras av Flickor 04 och deras föräldrar.

Välkomna!

Succé för LUGI Appen - Ladda hem den du med!
2018-12-06 12:00
Den populära LUGI appen där du följer Elitlagen.
Det blev genast succé för LUGIs nya app och vi slog sverigerekord i nedladdningar första veckan. Starkt jobbat och tack till alla er som var med och bidrog.

Har du ännu inte gjort oss sällskap i appen?
Ladda ner nya GameDay-App och läs allt inför matchen! Intervjuer, fakta, tabeller och allt en handbollsnörd vill ha.

P02/03
Inbjudan - Grandiost Värdskap
2018-11-13 10:24, P02/03

Lundaspelen närmar sig och vi önskar krydda vårt jubileum med satsningen Värdskap i Världsklass.

• Hur bidrar vi till mottot Memories for life för de som gästar Lund sedan 40 år tillbaka och de som besöker vår stad för allra första gången?
  • Hur förmedlar vi service i världsklass? Vad är senaste nytt om framkomligheten i Lund?
  • Hur påverkar spårvagnsbygget spelen?
  • Finns det fler turistattraktioner i Lund än domkyrkan?
  • Hur kan jag själv bidra till ett bättre värdskap i Lundaspelen?

Med denna satsning och inspirationsförmiddag är vår förhoppning att kunna bjuda Lundaspelens besökare på en upplevelse enligt vårt motto "memories for life" - och många anledningar att återvända till Lund vid senare tillfällen.

Varmt välkommen till satsningen Grandiost VärdskapDatum: Söndag den 25/11
Tid: 09:30 – 11:30
Plats: Grand Hotel, Piratensalen

Fika serveras!

OSA: mats.lundstrom@lugihandboll.se senast torsdag den 22/11

Förmiddagen genomför vi i nära samarbete med Grand Hotels personal och olika förvaltningar i Lunds Kommun

Per Björkman, Ordförande Lundaspelen

Stéfanie Feldmann, Affärsutveckling, Lundaspelen

Föreningsvecka på Intersport denna veckan med 25% rabatt.
2018-09-05 19:39

V.36 (Måndag 3/9 – Söndag 9/9) är det dags för föreningsvecka på Intersport Nova Lund.

LUGI medlemmar erhåller under denna vecka 25% rabatt på ordinarie priser.

EHF Euro Cup 24 oktober i Malmö
2018-09-01 15:59

Handbollsvänner!

Hoppas allt är bra med er!

I januari 2020 arrangerar Sverige EM för herrar. Tillsammans med övriga direktkvalificerade länder – Spanien, Norge och Österrike – kommer svenska landslaget under tre landslagsveckor 2018 och 2019 att spela den nya landslagsturneringen EHF EURO CUP.

Upplev reprisen på vinterns EM-final när det Sverige tar emot Spanien i Malmö Arena den 24 oktober 19.15. Se handboll i yppersta världsklass när vi ut-kräver revansch!

Vi tror på mycket folk i Malmö Arena och det kommer att bli en riktig handbollfest och en försmak på EM 2020!

Aktivera er och tjäna pengar till lagkassan!

Vi kan nu presentera  tre intressanta nyheter!

1. Varje biljettköpare kommer att få en T-shirt att ha på sig under matchen! Uppge önskad storlek M, L eller XL vid beställning.

2. Dessutom kommer lagen vid detta arrangemang erhålla en provision på 25 kr per såld biljett. Det kan bli en bra inkomst till lagkassan!!!

3. Malmö Arenas berömda köttbullsbuffé erbjuds alla föreningsbiljettköpare till specialpriset 95 kr. Uppge vid beställning om ni önskar köttbullsbuffé.

Gör detta till en fest för hela laget och klubben!

Vi ses på läktaren!

Boka biljetter lagvis av Skånes HF via  emme@skanskhandboll.se