SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
LUGI Handboll
UNGDOM
Välkommen till Damer J

Välkomna till LUGI Damer Junior - 2022/23

Välkomna till Lugi Damer J. För frågor, kontakta antingen Huvudtränare Victor Brandt eller Ulf Palmblad (se kontaktinfo under Truppen). För träningstider; se Kalendern!

VIKTIGT! Anmälan regelkunskap och Matchvärdsutbildning
2023-09-13 09:48

Lite blandad info till er föräldrar från Lugi kopplat till att vara både handbollsförälder samt matchvärd. Vi anser det vara viktigt att alla tar dessa kurser som är digitala. Ni måste dock aktivt gå in och anmäla er på länkarna nedan! 

 

Anmälan regelkunskap föräldrar den 3/10https://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/1790205

3 oktober kl 18.00-19.30

Målgruppen är alla föräldrar och vårdnadshavare i HF Syd!

Syftet är att öka regelkunskapen för att öka njutningen av handbollsporten men också förståelsen för domare och domslut. Med större kunskap om regler och bedömningar är det lättare att engagera sig på ett positivt sätt i världens häftigaste sport!

Programmet innehåller spelplanen, praktiska saker inför match, målvakt, stegbedömning, offensiva fel, bestraffningar, tecken och lite annat.

Instruktör Oscar Lindström Regiondomare och utbildare i HF Syd

 

Anmälan Matchvärdsutbildning den 25/9: https://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/1777474

Som en del i kampanjen #schysstmatch arrangerar Handbollförbundet Syd en utbildning för Matchvärdar!

I varje hall skall det enligt Tävlingsbestämmelserna finnas en matchvärd som hjälper publiken och lagen tillrätta och att uppträda schysst!

Utbildningen sker digitalt och länk skickas ut någon dag innan kursen!

Göteborg Cup 1-3 september
2023-08-17 09:37

Göteborg Cup är som ni vet 1-3 september och spelschemat kom igår. Gå in här och titta: LÄNK. Tyvärr fick ett lag spela fredag kväll 20.30 vilket gör att vi måste åka upp lite tidigare än vi först planerat => samling Västra Stationstorget fredag 14.05; tåget går 14.22 och vi är framme i Göteborg 17.20.

 

Vi bor på Scandic Crown några minuter från Stationen och efter in-checkning äter vi middag innan det är dags för Lugi 1 att förbereda sig för match.

 

Alla gruppspelsmatcher spelas på Valhalla vilket är ca 1,4 km att gå; så smidigt att slippa en massa spårvagnar och annat.

 

Glöm inte begära er lediga från skolan....

VIKTIGT! Anmälan till funktionärsutbildning!
2023-07-23 18:00

Då har vi fått datum för funktionärsutbildningar och det är viktigt att så många som möjligt går utbildningen så att vi kan fördela belastningen mellan oss (förra året var det alldeles för få som var anmälda). Anmälan sker via länkarna nedan och meddela Ulf när ni anmält er (och till vad).

 

Denna säsong (23/24) införs ett nytt digitalt system för elektronisk matchregistrering som ersätter vårt gamla EMP. Det nya systemet heter Profixio. Det är därför viktigt att alla som vill vara funktionärer går utbildningen. Egen dator tas med till utbildningen.

 

Distriktsfunktionärer FU2

Utbildning i Profixio och Elektroniskt matchprotokoll ingår.

LUGI kommer att ha två FU 2 utbildningar och man går själv in och anmäler sig på länkarna nedan:

Tisdag den 3/10 kl 18.00-21.00: https://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/?id=1773860

Onsdag den 4/10 kl 18.00-21.00: https://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/?id=1773952

 

Lite mer info

Matchfunktionärerna är två central personer för att en handbollsmatch skall kunna genomföras på ett bra sätt. Det är föreningens ansvar att samtliga handbollsmatcher i HF Syd från U12 och uppåt skall spelas med utbildade funktionärer och elektroniskt matchprotokoll i nya verktyget Profixio (EMP).

HF Syd rekommenderar att man går kursen varje år för att vara ajour och för att vi skall hålla hög kvalitet i allt vi gör. Denna säsong (23/24) införs ett nytt digitalt system för elektronisk matchregistrering som ersätter vårt gamla EMP. Det nya systemet heter Profixio.

SHF har en digital Utbildningsportal som man får tillgång efter genomgången kurs. Denna utbildningsportal ger möjligheter till fortbildning på egen hand!

Partille Cup 3-8 Juli 2023
2023-06-13 09:30

Äntligen dags igen!!! Partille Cup är världens största Cup och systercup med Lundaspelen! Det är tradition och obligatoriskt för alla LUGI-lag att vara med och tack vare samarbetet med Lundaspelen är priset kraftigt reducerat! Vi blir i år 40 lag och ca 570 personer från LUGI. På Partille Cups hemsida finns mer matnyttig information samt att det givetvis även finns en App (Partille Cup). För de föräldrar som planerar att följa med upp är det hög tid att boka boende och det finns en del alternativ på Partille Cups hemsida.

 

AVFÄRD OCH HEMKOMST

Avfärdsplats: Arena Park; dvs. parkeringshuset vid  Stadsparken (inga bilar är tillåtna i Bussrondellen)

Avfärdstid: Bussarna går måndagen den 3 Juli kl.12:00! Vi samlas 11.10 på parkeringen för inpackning (kommer bli uppdelade på tre i tre bussar; 7, 8 och 11). Därefter är det gruppfoto i Arenan 11.30!  

Hemkomst: Lördagen den 8 juli. Avfärd från Göteborg under eftermiddagen; vi återkommer med tid.

 

KOSTNAD

Priset är i år 2.000:-/person. (Syskonrabatt 200:- => yngre syskon betelar 1.800:-).  

I priset ingår resa Göteborg tur och retur med buss, kost och logi (hårdförläggning), korvgrillning, ett Partille Cup Pass: https:// Partille Cup Pass för våra deltagare och en massa härliga handbollsmatcher. Priset är subventionerat bl.a. genom din medverkan i Lundaspelen

 

SPECIALKOST, MEDICINER MM

Om någon spelare har allergier eller av annan anledning behöver specialkost måste vi veta detta; samma sak med mediciner. Meddela också oss om det är något annat som är bra för oss ledare att känna till.

 

MATSÄCK

Varje resenär skall ha med sig matsäck så att man klarar sig på resan upp och bussarna stannar på Nya Björkäng där man kan äta matsäck. (OBS: Inget godis och nötter på buss och inte heller vid Nya Björkäng). På kvällen serveras kvällsmat på skolrestaurang.

 

BOENDE

Vi kommer bo på Nya Lundenskolan med nära till buss/spårvagnsstation. Adress är: Nya Lundenskolan, Kärralundsgatan 3, 402 61 Göteborg

 

LISEBERG

I år löser nu besök på Liseberg på egen hand beroende på spelschemat. Kostnad är 395: för inträde/åkband vid uppvisande av Partille Cup passet på plats.

 

PACKLISTA

På hemsidan finns en packlista (Packa rätt för cuper) så att ni får med rätt saker. Viktigt att ta med Resorb (vätskeersättning) och mediciner ni behöver.

OBS: Alla spelare ska kunna legitimera sig vid förfrågan => Pass/Id-kort måste med!

 

ÖVRIGT

Tips att ladda ner Partille Cup appen för att enklast följa matcher och annat.

Matcherna på Heden 1-23; Kviberg 1-9; Valhalla 1-6; Serneke Arena 1&4 kommer att streamas. Early Bird pris: 249:-; sedan 299:-. (Tips att avvakta med att köpa tills vi vet var vi ska spela. )

 

Följande ledare kommer att vara med i Partille: Victor, Linnea, Petter, Figge

 
Huvudpartner
Premiumpartner