Välkommen till Damer J
Inventering 30 juni
2021-06-22 13:40

Innan vi går på sommarledighet ska laget ännu en gång inventera på Bazaar Food Market. Det blir ett fint tillskott i lagkassan och vi genomför inventeringen tillsammans med Herr J.

Var: Bazaar Food Market (Rosengårds centrum) i butiken vid fiskavdelningen

När: 30 juni kl. 17.00-22.00. Kom gärna några minuter tidigare.

Om någon skulle få förhinder, meddela i Facebookgruppen!

Halmstad streamar dagens match
2021-06-20 10:48

Hej!

Om ni vill se dagens match mot Halmstad ska ni gå med i facebookgruppen Halmstad handboll supporter!

Träningsmatch söndag 20 juni i Halmstad
2021-06-16 17:15

Hej!

På söndag spelar vi träningsmatch i och mot Halmstad. Samling vid Bollhuset kl. 08.15. Vi behöver hjälp av er föräldrar med skjuts. Be därför tjejerna att skriva i Facebookgruppen om ni kan köra och hur många platser ni har i bilen.

Matchen kan ni se om ni går med i Facebookgruppen LUGI Dam J Livestream!

Kvällens match streamas på Solidsport
2021-06-03 18:06

Hej!

Om ni vill titta på kvällens träningsmatch mot Lödde ska det förhoppningsvis gå via nedan länk till Solidsport:

Bra start för Dam J
2021-06-01 17:07

Hej alla!

Välkommen till säsongen 2021-2022 med Dam J.  Först och främst vill jag säga att vi har fått en riktigt bra start tillsammans. Tjejerna har tränat hårt och det ser lovande ut inför den kommande säsongen. Jag hoppas att jag kan få träffa även er föräldrar i hallen så fort corona-sitautionen tillåter det.

På torsdag spelar vi träningsmatch mot Lödde i Tolvåkershallen. Vi samlas vid Bollhuset kl. 18.00 och matchen börjar 20.30. Vi behöver hjälp av föräldrar med skjuts, be gärna era tjejer att skriva i Facebookgruppen om ni kan köra. Förutom skjuts behöver vi någon som vill filma matchen.

I augusti - närmare bestämt den 13-14 augusti åker vi på träningsläger i Köpenhamn. Förutom att träna kommer vi också att spela träningsmatch.

Den 27-29 augusti spelar vi cup i Ribe i Danmark. Då kommer vi att behöva hjälp av föräldrar med skjuts.

Mer information om aktiviteterna i augusti kommer längre fram.

Ha en fin sommar!

Naman

Info från DJ/Naman
2021-04-27 22:20
Här kommer lite information från Naman avs vad som gäller fr.o.m nästa vecka;

• Vi starter træningen Mandag d.3 maj (vanlige tidspunkt)
• Onsdag d.5 maj har vi spiller/opstartsmøde. Det foregår i Arenaen med start 17:45. Vi træner derefter 19:00-20:30.
• Jeg har lavet en Facebook gruppe der hedder “LUGI Dam J 2021/2022” den må ni gerne ansøge om med det samme. Derinde kommer informationerne fremadrettet.