SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
LUGI Handboll
UNGDOM
Välkommen till HU, utvecklingslaget herrar

Välkomna till LUGI HF Utvecklingslag herrar

LUGI HF har under herrelitlaget två trupper som jobbar med förberedande elitverksamhet. Det är Utvecklingslaget herrar (HU) och Herrjuniorlaget (HJ). Herrjuniorlagets laghemsida hittar du här: Hjun. På denna sidan hittar du information om LUGI HF Utvecklingslag herrar.
 
Målsättningen är att utveckla unga spelare till elitspelare och att spelare från den egna verksamheten ska ta plats i klubbens elitlag. Det finns en tydlig röd tråd från elitlaget ner till HU, HJ och P16. Mellan trupperna är det ett tätt samarbete och spelare ges kontinuerligt möjlighet att utmanas på en högre nivå.
 
Spelarna i HU  matchas nationellt i div 1 (HK Farmen), P19-serien och JSM, och mot internationellt motstånd i cuper och träningsmatcher.
 
I truppernas ledarstaber finns bland annat en sjukgymnast och flera välutbildade tränare med många års erfarenhet av elithandboll som spelare och ledare. 

Din insats under Lundaspelen - svara senast lördag 25 november
2023-11-18 14:27

Hej föräldrar i HJ och HU,

 

Nu är det snart dags för Lundaspelen! Precis som tidigare år kommer vi föräldrar och även spelarna att ha funktionärspass och nu ska vi börja sätta ihop funktionärsschemat för HJ och HU.

 

Vi kommer att ansvara för hall A och B i Arenan och ha roller som planvärdar, hallvärd, filmning, kiosk mm. Alla föräldrar vars barn spelar i Lundaspelen 2023 blir tilldelade 2 pass/spelare. Spelarna kommer också att tilldelas pass.

 

För att underlätta schemaläggningen av funktionärspass behöver vi få information av er.

Vi behöver veta:

  • Namn och telefonnummer till vem som kommer ta passen
  • Om ni föräldrar (till samma barn) vill ha funktionärspass tillsammans eller om ni föredrar att ha dem vid två olika tillfällen.

 

Meddela detta genom att fylla i formuläret i denna länk, senast lördagen den 25 november:

https://forms.gle/nZpSjeMmFEQMCpx5A

 

Vi återkommer med schemat samt information om funktionärsrollerna olika arbetsuppgifter och vill redan nu påminna om att vissa roller kan innebära att du behöver gå på ett förberedande informationsmöte i december.

 

Allt gott!
Filip Fischier, filipfischier@hotmail.com (HU Ottos pappa)

Therese Rosenblad, t.h.rosenblad@gmail.com (HJ Fredriks mamma)

Amanda Mogensen, amanda@idealkommunikation.se (HU Maltes mamma)

USM, steg 1 i Kinna (viktig info)
2023-09-18 09:54

Nu finns det information om USM 23/24 steg 1 i Kinna. 

 

USM & Cuper 23/24 finns information om trupp, spelschema, samlingstid och kostnad/betalning. 

 

Spelade matcher
Sön 17/3 14:00
36 - 30
Sön 10/3 16:00
26 - 29
Fre 1/3 19:30
38 - 32
Fre 16/2 19:00
39 - 26
Lör 10/2 15:30
28 - 20
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Det finns inga nyheter..
 
Huvudpartner
Premiumpartner
Vi stödjer LUGI HU