Välkommen till HU, utvecklingslaget herrar

Välkomna till LUGI HF Utvecklingslag herrar

LUGI HF har under herrelitlaget två trupper som jobbar med förberedande elitverksamhet. Det är Utvecklingslaget herrar (HU) och Herrjuniorlaget (HJ). Herrjuniorlagets laghemsida hittar du här: Hjun. På denna sidan hittar du information om LUGI HF Utvecklingslag herrar.

Målsättningen är att utveckla unga spelare till elitspelare och att spelare från den egna verksamheten ska ta plats i klubbens elitlag. Det finns en tydlig röd tråd från elitlaget ner till HU, HJ och P16. Mellan trupperna är det ett tätt samarbete och spelare ges kontinuerligt möjlighet att utmanas på en högre nivå.

Spelarna i HU  matchas nationellt i div 1 (HK Farmen), P19-serien och JSM, och mot internationellt motstånd i cuper och träningsmatcher.

I truppernas ledarstaber finns bland annat en sjukgymnast och flera välutbildade tränare med många års erfarenhet av elithandboll som spelare och ledare.

Information Partille Cup 2022
2022-07-03 20:34

Då är det snart dags för avfärd till Partille, årets stora LUGI sammankomst.

I år slår vi rekord med antal deltagare från LUGI - 540 deltagare är anmälda.

Måndag 4 juli:

Kl 11.10 Samling för inpackning i bussar i rondellen framför P-huset Arena Park.
OBSERVERA samlingstiden!!
Ingen buss kommer vänta - är man sen missar man och får ordna med resan själv.

OBS Viktigt att inga bilar kör in i Rondellen till vänster framför P-huset. Alla föräldrar med bil skall köra in på parkeringsplatsen BAKOM P-huset och lasta ut sina grejor där!
I bifogad fil ser ni vilken buss ni skall åka med!

Kl 11.40 Lagfoto i Arenan av vår mästerfotograf Figge R,peptalk från klubbchefen Hans Torsmar!

Kl 12.00 Avfärd - gemensam lunchstopp på Nya Björkäng. Enklast om alla har godisförbud här.

Kl 16.00 Inackordering och senare middag - vi bor i vanlig ordning på Nya Lundenskolan.

Vad det gäller packning osv så har ni varit med så många gånger nu att ni redan vet, men ett par saker att tänka på:

- ta med matchtröja
- Luftmadrass, sovtäcke o kudde. Tänk på att undvika dubbelbadrasser då utrymmet är begränsat
- Går bra att använda fotbollsskor när vi spelare - dock inget krav.
- Tänk på att det är bra o ha en extra ryggsäck till matcherna samt sopsäck (för att packa ner väskorna i om i fall det regnar)
- Inneskor, gympaskor, solkräm osv
- Boll, flaska o annat till matcher

Matsäck på vägen upp!

Hemresan sker i två omgångar - ett antal bussar som går hem lite tidigare på lördagen och alla andra bussar går efter att sista LUGI-lag spelat klart.

Ledarna HU/HJ

SM-GULD för LUGI HF P18