Välkommen till HJ - Herrjuniorer
Välkomna till LUGI HF Hjun (födda 03-04)

LUGI HF har under herrelitlaget två trupper som jobbar med förberedande elitverksamhet. Det är Utvecklingslaget herrar (HU) och Herrjuniorlaget (HJ). Utvecklingslagets herrars (HU) laghemsida hittar du här: HU. På denna sidan hittar du information om LUGI HF Herrjuniorlag (HJ).

Målsättningen är att utveckla unga spelare till elitspelare och att spelare från den egna verksamheten ska ta plats i klubbens elitlag. Det finns en tydlig röd tråd från elitlaget ner till HU, HJ och P16. Mellan trupperna är det ett tätt samarbete och spelare ges kontinuerligt möjlighet att utmanas på en högre nivå.

Spelarna i HU/HJ matchas nationellt i div 1 (HK Farmen), P19-serien och JSM, och mot internationellt motstånd i cuper och träningsmatcher.

I truppernas ledarstaber finns bland annat en sjukgymnast och flera välutbildade tränare med många års erfarenhet av elithandboll som spelare och ledare.

Inventering 30/6!
2021-06-29 13:19

Även om sommaren tar stora delar av vår tid så har vi fortfarande uppdrag kvar att utföra! Inventering på Bazaar Food Market imorgon (30/6) som blir ett fint tillskott i lagkassan. Vi genomför inventeringen tillsammans med Damer J.

Var: Bazaar Food Market (Rosengårds centrum) i butiken vid fiskavdelningen

När: 30 juni kl. 17.00-22.00. Kom några minuter tidigare.

Med ett leende

Tränarna

Kvällens träningsmatch livesänds
2021-06-24 11:24

Träningsmatchen kl 17:45 idag den 24/6/21 mellan LUGI HJ och LUGI Dam livesänds via Solidsport. Ni hittar alltid till våra livesändningar, även från HU-matcher, via denna sida: Livestream via Solidsport

På gång med LUGI - stötta föreningen med en promenad!
2021-05-02 16:29
Nu arrangerar vi Quizpromenad i Lund under fem söndagar.

Möt våren i sköna Lund med Active Quiz!

Det enda du behöver är mobiltelefon, engagemang och ett par sköna skor.

Datum: Söndagen den 25 april (arrangeras under fem söndagar framöver).
Tid: Start mellan klockan 11.00-13.00 vid huvudentrén på Sparbanken Skåne Arena.

Chans att vinna fina priser från Malmborgs, Wilfa och våra partners.

Alla blir vinnare!
Deltagarna får en härlig promenad och en flaska dryck under promenaden. Du avgör själv hur lång sträcka du vill gå men minst 1,5 kilometer. Intäkterna går oavkortat till ungdomsverksamheten i LUGI.

Må bättre och ha kul!

Active Quiz är en tipspromenad som bidrar till rörelse och hälsa. Appen Active Quiz laddar du ner i din telefon innan promenaden där frågorna kommer att finnas med hjälp av en kod som du får efter betalning på plats.

Försäljning & Fika

Våra spelare står beredda för att servera fika till deltagarna. Kaffe med kaka och korv med bröd säljs till facila priser. Serveringen är öppen mellan klockan 11.00 - 14.00.

Vuxna: 120 kronor

Seniorer (65+): 80 kronor