Välkommen till HJ - Herrjuniorer

Välkomna till LUGI HF Hjun (födda 03-04)

LUGI HF har under herrelitlaget två trupper som jobbar med förberedande elitverksamhet. Det är Utvecklingslaget herrar (HU) och Herrjuniorlaget (HJ). Utvecklingslagets herrars (HU) laghemsida hittar du här: HU. På denna sidan hittar du information om LUGI HF Herrjuniorlag (HJ).

Målsättningen är att utveckla unga spelare till elitspelare och att spelare från den egna verksamheten ska ta plats i klubbens elitlag. Det finns en tydlig röd tråd från elitlaget ner till HU, HJ och P16. Mellan trupperna är det ett tätt samarbete och spelare ges kontinuerligt möjlighet att utmanas på en högre nivå.

Spelarna i HU/HJ matchas nationellt i div 1 (HK Farmen), P19-serien och JSM, och mot internationellt motstånd i cuper och träningsmatcher.

I truppernas ledarstaber finns bland annat en sjukgymnast och flera välutbildade tränare med många års erfarenhet av elithandboll som spelare och ledare.

Information om Partille Cup 2022
2022-07-03 20:41

Då är det snart dags för avfärd till Partille, årets stora LUGI sammankomst.

I år slår vi rekord med antal deltagare från LUGI - 540 deltagare är anmälda.

Måndag 4 juli:

Kl 11.10 Samling för inpackning i bussar i rondellen framför P-huset Arena Park.
OBSERVERA samlingstiden!!
Ingen buss kommer vänta - är man sen missar man och får ordna med resan själv.

OBS Viktigt att inga bilar kör in i Rondellen till vänster framför P-huset. Alla föräldrar med bil skall köra in på parkeringsplatsen BAKOM P-huset och lasta ut sina grejor där!
I bifogad fil ser ni vilken buss ni skall åka med!

Kl 11.40 Lagfoto i Arenan av vår mästerfotograf Figge R,peptalk från klubbchefen Hans Torsmar!

Kl 12.00 Avfärd - gemensam lunchstopp på Nya Björkäng. Enklast om alla har godisförbud här.

Kl 16.00 Inackordering och senare middag - vi bor i vanlig ordning på Nya Lundenskolan.

Vad det gäller packning osv så har ni varit med så många gånger nu att ni redan vet, men ett par saker att tänka på:

- ta med matchtröja
- Luftmadrass, sovtäcke o kudde. Tänk på att undvika dubbelbadrasser då utrymmet är begränsat
- Går bra att använda fotbollsskor när vi spelare - dock inget krav.
- Tänk på att det är bra o ha en extra ryggsäck till matcherna samt sopsäck (för att packa ner väskorna i om i fall det regnar)
- Inneskor, gympaskor, solkräm osv
- Boll, flaska o annat till matcher

Matsäck på vägen upp!

Hemresan sker i två omgångar - ett antal bussar som går hem lite tidigare på lördagen och alla andra bussar går efter att sista LUGI-lag spelat klart.

Ledarna HU/HJ

Info angående rabatthäften
2022-03-22 15:32

För att täcka en del av de inkomstbortfall som klubben lidit på grund av två inställda Lundaspel, görs nu en central insats i form av försäljning av rabatthäften, se nedan citat från klubben:

"Efter två inställda Lundaspel jobbar klubben, sponsorer och kommunen på alla fronter med att täcka inkomstbortfallen som detta innebär. Nu ber vi också ungdomslagen om hjälp.

Tillsammans med våra sponsorer har vi tagit fram ett rabatthäfte som inkluderar generösa erbjudanden på bl a livsmedelsaffärer, apotek och mycket annat. Rabatthäftena kostar 300 kr/st och återbetalar sig snabbt vid nyttjande av rabatterna.

Varje lag ska sälja motsvarande 5 häften/spelare på våren och 5 häften/spelare på hösten. Detta täcker inkomsterna som föräldrarna i normala fall drar in på arbetspass under Lundaspelen.

Mvh,

LUGI HFs Styrelse, Ungdomskommitté och Lundaspelskommitté"

Samtliga lag har alltså fått tilldelat fem rabatthäften per spelare. Dessa säljs för 300 kr styck och vi rapporterar och betalar sedan centralt in till klubben.

Jag tar med HJ:s tilldelade häften till träningen ikväll och delar ut dem till spelarna.

Säljperiod är till och med den 28 april.

Mvh Bosse

Update. Ni kan använda den bifogade bilden när ni gör reklam för häftet.

Livestream LUGI - Karlskrona
2022-02-11 16:28

Kvällens match 11/2 kl 19:30 mellan LUGI HF P19 2 och Karlskrona handboll i P19-serien nivå 1 kommer att livesändas på Solidsport här: SolidSport

Dagens match mot Kristianstad på plats och via Solidsport
2022-01-15 14:01

Hej!

Dagens match i P19-serien nivå 1 mot IFK Kristianstad streamas på Solidsport här: https://solidsport.com/lugi-handboll-p0203

Om man vill titta i Arenan så gäller Vaccinationsbevis och legitimation för att komma in. Gäller ej lagen/domarna/funktionärer. Sällskap ska sitta tillsammans och med avstånd till andra. Matchvärd finns på plats.

/Ledarna

Inga Lundaspelen i år heller...
2021-12-15 16:23

Ni har säkert redan fått med er detta, men det blir inte heller i år några Lundaspelen. Mer info om beslutet kan ni läsa här: https://www.lundaspelen.com/lundaspelen-2021-staller-in/