SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
LUGI Handboll
UNGDOM
Välkommen till Pojkar 11
Välkomna till LUGI HF P12 (födda 09)

Vi är ett glatt gäng på ca 25 killar som tränar 2 gångor i veckan. Under säsongen 2020-21 kommer vi att träna onsdagar 18.00-19.30 i Tunahallen och på torsdagar 17-18.30 i Victoriahallen (C). Detta är från och med vecka 35.

 

Officiella kommunikationsväg är via mail och denna hemsida. Vi har även en Facebook grupp där viss info delas (sök på Lugi P09).

 

Mer info för nya medlemmar hittas här: Nya medlemmar.

Göteborg Cup 10-12 September - Dags att betala in anmälningsavgiften
2021-07-04 22:44

Som ni vet så åker vi 10-12 September till Göteborg Cup med 2 lag (https://goteborgcup.com/).  Det är nu dags att betala in anmälningsavgiften och mer info finner ni nedan. Vad gäller avresetider så styrs det av spelschemat (spelar vi inte matcher på fredagen så åker vi upp lite senare). Notera deadline för inbetalning är 14 Juli. Om ni har några frågor så är det bara att höra av sig till någon av ledarna.


AVFÄRD OCH HEMKOMST
Vi samlas vid Västra stationstorget (Lund) för avfärd med tåg. Sikta på 14 men det beror på spelschema och annat. Hemresan är plannerad till ca 17 från Göteborg, men även det beror på spelschemat.

KOSTNAD
Totalkostnad landar någonstans runt 2.000:- och vi kommer att subventionera en del från lagkassan vilket gör att kostnaden per deltagar är  satt till 1500:-. Detta ska sättas in på P09 lagkonto i SEB (5708-1862217) senast 14 Juli.

BOENDE
Vi kommer att bo på någon skola i centrala Göteborg men det är ännu inte klart var.

MAT:
Mat kommer att ätas på skola i Göteborg (förhoppningsvis där vi bor)

 

SPECIALKOST, MEDICINER MM
Om någon spelare har allergier eller av annan anledning behöver specialkost måste vi veta detta; samma sak med mediciner. Meddela också oss om det är något annat som är bra för oss ledare att känna till.

PACKLISTA
På hemsidan finns en packlista (Packa rätt för cuper) som ni kan utgå från. Viktigt att inte glömma matchkläder, sängkläder, luftmadras, hygienartiklar o ev. mediciner; samt att packa så lätta som möjligt då stora väskor är meckiga på tåg o annan kollektivtrafik.

 

LEDARE PÅ PLATS

Johan, Niklas, Pontus

 

PUBLIK PÅ MATCHER

Vi har ännu ingen info om reglerna för publik och ber att få återkomma om det.

På gång med LUGI - Tipsprommenad
2021-04-21 13:36

Detta är densenaste informationen som kommit från LUGI. Notera att alla spelare som kommer ska ha LUGI-kläder på sig. Ju fler vi blir desto roligare.

 

/Ulf

.....................

 

Då är det snart dags för vår gemensamma lagaktivitet och vi ser verkligen framemot att se er igen.

Passa på att ta med alla era vänner, spelare och familjer under söndagen, samt stötta föreningen genom att gå vår tipsrunda. Sprid gärna det ”annonsblad” som publiceras under kommande dagar på hemsidor och social media till alla spelare och deras familjer. De åldersgrupper/spelare/ledare som är i tjänst denna dag hoppas vi tar med sig sina föräldrar/respektive så att de går tipsrundan.  

Vi kommer även att ha försäljning av grillad korv, läsk, kaffe/te, chokladbollar.

Sen har vi gjort ett erbjudande från vår LUGI shop där vi under dessa söndagar kommer att sälja våra fina LUGI fan t-shirt till en kostnad på ENDAST 50.-/st. (så länge lager och storlekar räcker)

Eftersom ni fått schema under dessa söndagar kommer här lite info om vad vi behöver hjälp med, vi på Sportkontoret kommer naturligtvis också vara på plats för att hjälpa till, och vi möter upp er vid Arenaingången så vi inte behöver gå in i byggnaden om inte det är nödvändigt.

Det ni behöver se till att bemanna är följande stationer, hur ni fördelar det avgör ni själva inom respektive åldersgrupp, men de äldre grupperna bör bemanna grillarna

Grillning 3 - 6 personer/pass                           

Försäljning kiosk 3 - 6 personer/pass

Försäljning shop 3 - 6 personer/pass

Quiz-försäljning 3 - 6 personer/pass             

Coronavakter  3 - 6 personer/pass

Vi behöver även folk som hjälper till att ta fram och plocka undan allt, samt att resten av truppen ska vara med och gå tipsrunda.

När det gäller försäljningen av korv så tar man betalt innan och överlämnar ett korvbröd som man själv tar med till grillen för att hämta sin korv.

De kommer att finnas priskyltar och swishnummer, samt att det där kommer att finnas handsprit och handskar vid varje station.

Vi får uppmana dem som går den digitala QUIZ-rundan att tänka på att bara vara max 8 i varje grupp. Information om hur man laddar ner QUIZ-appen får ni på plats.

Vi ser ALLA till att det är snyggt och rent runt omkring oss hela tiden, och torkar av bord, tänger, kannor osv. med jämna mellanrum

Frågor kontakta Iréne på irene@lugihandboll.se                    

KOM IHÅG att alla som kommer ska ha LUGI kläder så vi sprider vår vinröda kärlek i hela Lund

Hälsningar Sportkontoret

Iréne

Partille Cup - Inbetalning av anmälningsavgiften senast 27 April
2021-04-13 12:00

Roligt att så många anmält sig till Partille Cup i sommar; nu håller vi tummarna att det verkligen går att genomföra på ett bra sätt.

 

Nästa steg ill Partille Cup är att betala in anmälningsavgiften som ska vara insatt på P09 lagkonto i SEB (5708-1862217) senast 27 April. Om det är så att Partille Cup inte kommer att genomföras kommer alla anmälningsavgifter att åtterbetalas.

 

Kostnaden för i år är är 1.600:-/person. (Syskonrabatt 100:- => yngre syskon betelar 1.500:-).  I priset ingår resa Göteborg tur och retur, kost och logi (Hårdförläggning; Nya Lundenskolan), subventionering av inträde/åkpass på Liseberg och en massa härlig handboll. Helt nytt för i år er där ett Partille Cup Pass för våra deltagare, gå gärna in och läs mer om det på https://partillecup.com. Priset är kraftigt subventionerat bl.a. genom din medverkan i Lundaspelen.

 

Mer info finns på hemsidan under Partille Cup 2021

Vecka 4 får vi äntligen börja träna inomhus igen
2021-01-23 13:37
Ni har säkert redan uppfattat att vi vecka 4 börjar träna inomhus igen. Tiderna är som "vanligt": Onsdagar 18-19.30 i Tunahallen och Torsdagar 17-18.30 Viktoria.

Viktigt att fortsätta följa de övergripande rekommendationerna (byta om hemma; inte dela vattenflaska; hålla avstånd där det går etc.) där den viktigaste är att stanna hemma om man känner sig krassligt. Det kommer garanterat mer information om vad som gäller så vi får vara beredda på eventuella justeringar på upplägget, men i nuläget är det träning enligt ovan som gäller.

För mer info se följande länk till Skånes Handbollsförbunds info angående detta: http://skanskhandboll.se/.../coronainformation-22-januari/

Två extra träningstillfällen
2020-12-06 20:23

Vi har bokat upp 2 extra träningstillfällen: sön 13 Dec 12.00-13.45 och sön 20 Dec 14.00-15.45; båda gångerna i Bollhuset A. Då det är på helgen tänkte vi fixa lite fika.


På sön 13 Dec fixar vi ost/skink baguetter med dricka (om någon abslout inte äter det så hör av er genom att svara på detta mail). Den 20 Dec blir det lite pepparkakor, dricka och något annat gott.

/Ledarna

 
Diamantpartner
Guldpartners