SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
LUGI Handboll
UNGDOM
Välkommen till Pojkar 14

Välkomna till LUGI HF P14 (födda 09)

Vi är ett glatt gäng på drygt 25 killar som säsongen 2023-24 kommer träna enligt följande:

Måndagar: 17-19 i Hedda (Fys första 30)

Onsdagar: 17-19 på Tuna (Fys sista 30)

Fredagar: 16-18 i Hedda (Fys sista 30)

 

Officiella kommunikationsväg är via mail och denna hemsida. Vi har även en Facebook grupp där viss info delas (sök på Lugi P09).

 

Om någon är intresserad av att bara att höra av sig till någon av tränarna eller dyka upp på en träning.

 

Mer info för nya medlemmar hittas här: Nya medlemmar.

USM - Finalsteget i Uppsala 25-28 April
2024-04-07 17:12

Då är det dags att knyta ihop USM-säsongen med finalsteget i mäktiga IFU-Arena i Uppsala. Det kommer bli 3 dagar fyllda med bra handboll och en fantastisk folkfest där vi, Lugi P09, är delaktiga. Detta med Final-steget i USM är nytt för oss alla men vi tror att det mesta är under kontroll. För detaljerad info om USM så är här en länk: https://svenskhandboll.se/handboll-i-sverige/usm-2023-2024/finalspelet-26-28-april-2024

 

 

RESA OCH TIDER

Samling torsdag 25 april kl.11.00 vid Arena Park (notera att ni måste begära er lediga från skolan). Bussen, där vi samåker med P07, avgår 11.15 mot Uppsala och det blir en del stopp längs vägen. Matsäck ska med och säkerställ att ni får i er en bra lunch. Vi beräknas landa i Uppsala vid 20 och efter in-checkning är det Taco-buffé som är beställd till 20.30. Vi åker hem på söndag och tiden är lite oklar. I värsta (eller bästa) fall kommer vi inte lämna förrän framåt 20 pga att P07s final är kl.18. Då är vi hemma vääääldigt sent. Vad det faktiskt blir vet vi inte förrän under söndagen.

 

BOENDE

Vi kommer att bo på Arenahotellet vilket endast ligger ett stenkast från Arenan vilket är helt perfekt. https://arenahotellet.se/gym-arenahotellet-uppsala/

 

PACKNING – VIKTIGT!

Packa ner saker som vanligt när ni bor på hotel. Glöm absolut inte matchkläder (Obs båda matchtröjorna + overallsjacka) samt mediciner och annat som är viktigt för er. Ta som vanligt med mindre väska att ha till matcherna. De som inte spelar ska också ha vinröda matchtröjan med och den ska bäras när man hejar på sina kompisar.

 

MAT

Som sagt, ta med matsäck till bussresan. Under cupen ingår sedan alla måltider från Tacobuffén på torsdag kväll tom lunchen på söndagen,frukost, lunch och middag. Maten äts i Arenan på Terassen Plan 2 (för laget). För supports finns där alternativa ställen att äta.

Menyn är enligt följande: Fredag: Lunch: Köttbullar i gräddsås med potatis och lingonsylt; Middag: Korv stroganoff med ris; Lördag: Lunch: Kycklinggryta IFU-style med ris; Middag: Sprödbakad kycklinginnerfilé med rostad potatis och srirachamajonnäs; Söndag: Lunch: Pasta Bolognese. (Observera att giltigt deltagarkort måste uppvisas i samband med måltiderna)

 

TURNERINGEN

Turneringen startar fredag med gruppspel; vi spelar första matchen 14.30 och sedan blir det en till match på kvällen. Under lördagen är sista gruppspelsmatchen och en eventuell semi. Under söndagen är det final samt placeringsmatcher. Så man spelar antingen 4 eller 5 matcher som är 2x20 min. I Arenan finns det 5 hallar och där pågår i princip matcher överallt hela tiden. I slutändan får alla spelarna en plakett med info om placering. Vid final och match om tredjepris är det medaljer och priströjor som delas ut.

 

STREAMING

Matcherna kommer så klart att streamas och man får väldigt mycket väldigt bra handboll till en billig peng. Man köper access på handbollplay.se

 

KOSTNAD

Har räknat fram och tillbaka och vi har landat i att alla ska betala 2.200:- som ska betals in på lagkontot i SEB (5708-1862217) snarast.

Prag 28 mars - 1 april
2024-03-20 08:47

USM avklarat och snart är det påsk och då bär det av till Prag för ett fantastiskt äventyr. Här kommer lite mer information inför resan. Länk till cupens hemsida: PRAGUE HANDBALL CUP 2024 (phc.cz).

 

RESA OCH TIDER

Samling 28 mars april vid Circle K södra infarten Lund 04.45. Bussen avgår 5.00 och vi åker tillsammans med Eslöv. Vi kör inom Malmö för att byta chaufför; därefter drygt 2 timmar och sedan är det en tur med färja mellan Gedser-Rostock (som tar ca 1.45). Väl i Tyskland är körtiden ca 6.30-7 timmar och med lite pauser beräknas vi landa i Prag 20. Just nu är planen att vi åker direkt till skolan där vi bor. Vi åker sedan hem på måndag och tid beror på hur det har gått för oss och lagen från Eslöv.

 

BOENDE

Vi kommer att bo skola (i Prag 4 strax söder om centrum) så luftmadrass ska med.

 

PACKNING – VIKTIGT!

På hemsidan finns en packlista (Packa rätt för cuper) som ni kan utgå från. Viktigt att inte glömma luftmadrass+sängkläder, regnkläder, matchkläder (vit/vinröd tröja), träningskläder, hygienartiklar och ev. mediciner. Ta som vanligt med mindre väska att ha till matcherna.

 

Då vi kommer att ha en full buss måste vi begränsa mängden bagage så att alla får med sig sina saker. Rent teoretiskt är vi begränsade till absolut max 200 liter per person men vad innebär då detta rent praktiskt: Alla måste tänka efter och packa med så lite som möjligt! Packa gärna i mindre och mjuka väskor; stora och hårda väskor kommer göra det svårt att få med allt;              Ha gärna luftmadrassen i en påse vid sidan om så att den kan läggas på hyllan i bussen. Det gäller även andra mindre väskor; Märk era saker väl

 

MAT

Ta med matsäck till bussresan men vi kommer även att stanna för att äta på vägen då det ä ren lång resa. Under cupen ingår frukost, lunch och middag.

 

TURNERINGEN

Turneringen startar fredag med gruppspel som fortsätter under lördagen. På söndag är det slutspel och sedan är finalerna på måndag. Man spelar i grupper med minst 6 lag där 1-3 går till A-slutspel och resten till B. I vår klass (09/10) ingår det 120 lag. Vart vi spelar är ännu inte klart men det finns viss risk för lite längre transporter till hallarna.

 

”UPPTÄCKA PRAG”

Vi vet ännu inte spelschemat men när man är i Prag så måste man passa på att upptäcka staden. Hur det kommer att gå till rent praktiskt beror till stor del på spelschemat men vi kommer att se till så att killarna får ta del av Prag. Man får en del automatiskt med transporterna till hallarna men vi kommer även ta oss in till centrum.

 

PENGAR / PASS

Kort fungerar OK i Prag men på vissa ställen behövs kontanter => enklast att växla hemma. Det finns även möjlighet att ta ut från bankomater (mot en avgift på ca 40:- per gång) så man behöver inte växla alltför mycket. Alla måltider ingår som sagt men det behövs en del till diverse fika, mat under resorna till och från Prag, samt om det är något annat man behöver köpa.

Giltigt Pass el Nationellt ID-kort måste tas med samt det Europeiska sjukförsäkringskortet.

 

REGLER (KOMMER EV ATT JUSTERAS VID SPELARMÖTEN PÅ PLATS)

- Tider

Tiderna som vi ledare sätter måste följas. Beroende på matchtider kan det bli mycket tidiga morgnar, och då är det viktigt att vi kommer i säng i tid. Vid samlingar är det viktigt att vi kommer i tid, då det påverkar väldigt många om någon kommer sent.

 

- Uppförande

På skolan, vid matcher och runt om i Prag är vi representanter för LUGI, och skall uppföra oss som sådana. Visa erforderlig respekt och hänsyn för varandra.

 

- Säkerhet

Ni får inte vandra runt i stan på egen hand uta nalla resor in till centrum ska planeras tillsammans med ledarna (alltid ledare med när vi åker in till stan). Vid kortare turor i närområdet så gå aldrig ensam utan var minst två personer, gärna fler. Håll värdesaker undanstoppade och lämna aldrig någon ensam.

USM Steg 4 - 15-17 mars i "Göteborg"
2024-03-05 13:54

Resa:

Alla samlas vid Arena Park fre 15 mars kl.16.30. Vi kommer att åka upp till hotellet med 3 minibussar. (Chaufförer av bussarna är Nene, Victor samt Mia/Peter). Vi kompletterar även med tre bilar som körs av Jo, Anders och Olof. Alla tar med sig matsäck på vägen upp och vi stannar någonstans på vägen innan vi anländer till hotellet ca 20.

 

Boende:

Vi kommer att bo på Quality The Weaver i Mölndal.

 

Mat:

Som sagt; matsäck på vägen upp. Vi äter sedan gemensam lunch på lördag, middag lördag kväll samt lunch på söndag innan vi åker hemåt. Detta ingår i kostnaden.

 

Spelschema:

Alla detaljer finns som vanligt i Profixio men för våra lag gäller följande...

 

Lugi 1

Lör 17.45: Lugi 1 - Skövde

Sön 9.15: Heid - Lugi 1

Sön 13.15: Eslöv - Lugi 1

 

Lugi 2

Lör 17.00: Aranäs - Lugi 2

Sön 10.45: Kungälv - Lugi 2

Sön 13.00: Lugi 2 - Vintrosa

 

Körning under helgen:

På lördagen har Lugi 1 en Minibuss (Victor) + hjälp av Jo, Olof och Ulrika/Gustav. Lugi 2 har två Minibussar (Nene och Mia/Peter)

På söndagen har Lugi 1 två Minibussar (Victor + en till) medan Lugi 2 har en Minibuss (Nene) + hjälp av Andreas, Anders och Katrin.

Tanken är sedan att Lugi 1 kör inom Kungsbacka på vägen hem där vi omfördelar oss mellan bussar/bilar på bästa sätt (Victor/Nenne/Mia&Patrik kör hem).

Kostnad: 

Vi har landat i 1.250:- per spelare för denna helg. Då ingår resa, boende och mat enligt ovan. Betala in detta snarast på lagkontot i SEB 5708-1862217.

USM Steg 3 13-14 Januari i Stockholm
2024-01-06 14:18

Här kommer info angående USM Steg 3 13-14 Januari.

 

Båda lagen samlas på Västra stationstorget 7.05 lördagen 13 Januari för att ta tåget 7.19 till Stockholm. Ta med fika/matsäck till tågresan. När vi kommer till Stockholm hittar vi ngt ställe där vi alla kan äta varefter Lugi 1 beger sig norrut och Lugi 2 söderut till sina respektive hotell.

 

Resa: Vi åker upp med SJ 7.19 lör 13 jan (framme 11.38) och hem tar vi tåget 17.21 från Stockholm (hemma 21.40). I Stockholm tar vi pendeltåg respektive tunnelbana till respektive hotell/spelplats.

 

Packning: Vi bor på hotell så packa för det. Viktigt att få med matchkläder (vinröd+vit matchtröja) + Lugi-overall.

 

Mat: Matsäck på vägen upp. Vi äter sedan gemensam lunch, middag lördag och lunch söndag (ingår i kostnaden). Matsäck till hemresan fixar var och en själva.

 

Boende: Lugi 1 kommer bo på Welcome Hotell Barkaby. Lugi 2 kommer bo på Motel L Hammarby Sjöstrand

 

Matcher:

Lör 17.30: Marks – Lugi 1

Sön 9.30: Lugi 1 – Skuru

Sön 14.15: Lugi 1 – Jakobsberg

 

Lör 17.00: Lugi 2 – Brännan

Sön 9.00: Bolton – Lugi 2

Sön 13.00: Heid – Lugi 2

 

Kostnad: Vi har landat i 1.050:- per spelare för denna helg. Då ingår resa, boende och mat enligt ovan. Viss subventionering från lagkassan kommer att ske. Betala in detta snarast på lagkontot i SEB 5708-1862217.

Skadevi Cup 2-5 November
2023-10-18 12:50

Höstlovet börjar närma sig och med det Skadevi Cup för de som är anmälda. Här är länken till cupens hemsida: https://skadevihandbollscup.com/sv/start

 

AVFÄRD OCH HEMKOMST

Vi samlas vid Arena Park torsdag 2 november 12.45 för inpackning i minibussar och därefter rullar vi norrut. Resan beräknas ta 5 timmar inkl. stopp och då bör vi vara framme i Skövde runt 18. Om vi hamnar i A-slutspel är finalen 12.20 medan B-finalen inte är förrän 15.10; med andra ord, vi kommer hem någon gång under söndagen.

 

Till resan vill vi att alla tar med matsäck som ni äter när vi tar paus (bra om man även ätit lunch innan avfärd). (OBS; Inget Godis/Läsk/Nötter).

 

BOENDE

Vi kommer bo på skola (=> luftmadrass och sängkläder som vanligt); vet ännu inte vilken skola eller var vi kommer att äta.

 

MAT

I Cupavgiften ingår måltider från och med torsdag middag tom söndag lunch.

 

PACKLISTA

På hemsidan finns en packlista (Packa rätt för cuper) som ni kan utgå från. Viktigt att inte glömma luftmadrass+sängkläder, regnkläder, matchkläder (vit/vinröd tröja), träningskläder, hygienartiklar och ev. mediciner. Eventuellt finns det möjlighet att gå och bada så ta med badkläder. Ta som vanligt med mindre väska att ha till matcherna.

 

LEDARE PÅ PLATS

Johan, Pontus och Nene; samt våra chaufförer Andreas och Lovisa som även kommer att hjälpa till där det behövs.

 

SPELSCHEMA

Vi har med 2 lag och spelschemat är klart; finns i sin helhet här: https://skadevihandbollscup.com/2023,sv/result/categories/38367530

Lugi1

Fre 10.30: Skövde – Lugi1

Fre 18.00: Lugi 1 – Alingsås

Lör 9.00: Kärra – Lugi 1

 

Lugi 2

Fre 11.30: Kungälv – Lugi 2

Fre 16.00: Lugi 2 – Huddinge

Lör: 11.00: Lugi 2 – Aranäs

 

Slutspelet börjar sen på lördag efter lunch!

 

ÖVRIGT

Har inte satt ngn specifik gräns på fickpengar då många har egna kort så det är svårt att styra; dock känns 350:- som ett bra riktvärde om man även ska ha lite pengar att handla fika till hemresan på söndag.

Spelade matcher
Ons 17/4 20:15
32 - 34
Fre 12/4 19:00
26 - 38
Lör 6/4 14:15
34 - 30
Sön 24/3 14:00
30 - 40
Sön 24/3 12:30
46 - 34
Sön 24/3 11:00
38 - 29
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Det finns inga nyheter..
 
Huvudpartner
Premiumpartner