SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
LUGI Handboll
UNGDOM
Välkommen till Flickor 16

Välkomna till LUGI HF F16 (födda 06)

Vi är ett glatt gäng på knappt 30 tjejer. Info om var vi tränar hittar du här: Träningstider

 
Mer info om man är intresserad av att bli en del av Lugi F06 finns här: Nya Medlemmar.  
 
Vill här även tacka våra sponsorer: Advokatfirma Sven Jernryd AB; Vranjes; Old Mikes
Partille Cup 4-9 Juli 2022
2022-06-22 10:45

PARTILLE CUP– 4-9 JULI

Äntligen dags igen!!! Partille Cup är världens största Cup och systercup med Lundaspelen! Det är tradition och obligatoriskt för alla LUGI-lag att vara med och tack vare samarbetet med Lundaspelen är priset kraftigt reducerat! Vi blir i år knappt 40 lag och ca 540 personer från LUGI. Dessutom reser många föräldrar med upp. På Partille Cups hemsida finns mer matnyttig information samt att det givetvis även finns en App (Partille Cup). För de föräldrar som planerar att följa med upp är det hög tid att boka boende och det finns en del alternativ på Partille Cups hemsida.

 

AVFÄRD OCH HEMKOMST

Avfärdsplats: Arena Park; dvs. parkeringshuset vid  Stadsparken (inga bilar är tillåtna i Bussrondellen)

Avfärdstid: Bussarna går måndagen den 5 Juli kl.12:00! Vi samlas 11.10 på parkeringen för inpackning (Buss xx). Därefter är det gruppfoto i Arenan 11.40!

Hemkomst: Lördagen den 9 juli. Avfärd från Göteborg under eftermiddagen; vi återkommer med tid.

 

KOSTNAD

Priset är i år 1.600:-/person. (Syskonrabatt 100:- => yngre syskon betelar 1.500:-).  I priset ingår resa Göteborg tur och retur, kost och logi (Hårdförläggning; Nya Lundenskolan), subventionering av inträde/åkpass på Liseberg och en massa härlig handboll. Helt nytt för i år er där ett Partille Cup Pass för våra deltagare, gå gärna in och läs mer om det på https://partillecup.com. Priset är kraftigt subventionerat bl.a. genom din medverkan i Lundaspelen.

 

SPECIALKOST, MEDICINER MM

Om någon spelare har allergier eller av annan anledning behöver specialkost måste vi veta detta; samma sak med mediciner. Meddela också oss om det är något annat som är bra för oss ledare att känna till.

 

MATSÄCK

Varje resenär skall ha med sig matsäck så att man klarar sig på resan upp och bussarna stannar på Nya Björkäng där man kan äta matsäck. (OBS: Inget godis och nötter på buss och inte heller vid Nya Björkäng). På kvällen serveras kvällsmat på skolrestaurang.

 

BOENDE

Vi kommer bo på Nya Lundenskolan med nära till buss/spårvagnsstation. Adress är: Nya Lundenskolan, Kärralundsgatan 3, 402 61 Göteborg

 

LISEBERG

Planen är att besöka Liseberg på tisdagen; spelarna ansvar själva för inköp av Inträde + åkpass (395:-) på plats.

 

PACKLISTA

På hemsidan finns en packlista (Packa rätt för cuper) så att ni får med rätt saker.

 

REGLER FÖR F06 UNDER PARTILLE CUP 2021 (kommer att revideras genom diskussion i spelarmötet)

Meddela alltid någon ledare om ni lämnar förläggningen.

Ni ansvarar själva för era värdesaker/pengar. Lämna inga värdesaker på rummet när ni går ut!

Håll tiderna! Visa respekt genom att alltid hålla de tider vi har bestämt! Har ni ingen klocka, kan man alltid fråga någon annan!

Allt bollspel sker utomhus!

Ta av er skorna på vårt rum!

Spelarmöte på F06:s rum varje kväll!

Häng upp era matchkläder när ni har spelat färdigt!

Håll snyggt runt omkring er, städa lite varje dag! Gör det innan någon ledare säger till er!

Visa hänsyn; när vi har släckt ljuset är det tyst!

Drick massor med vatten! Fylld vattenflaska ska med till alla matcher! (Om du dricker för lite vatten blir du en sämre handbollsspelare och riskerar att bli trött och kanske få ont i huvudet.)

Packa er väska väl innan avresa till match! Det blir långa dagar och det gäller att ni tänker efter vad ni behöver under dagen. Ni måste alltid ha med er matchkläder, vattenflaska, deltagarband, regnkläder och extra T-shirt (att ha på sig mellan matcherna). (Varmare kläder beroende på väder)

Ni representerar världens bästa handbollsförening, LUGI. Det är ett stort ansvar som kräver att man alltid uppför sig korrekt mot sina lagkamrater, ledare, motståndare, domare och alla andra som vi stöter på under resans gång!

 

 Följande ledare kommer att vara med i Partille: Martin, Patrik, Henric, Rebecka + Christer

Nya träningstider från och med vecka 22
2022-05-27 11:34

Från och med nästa vecka har vi nya träningstider och det är just enligt nedan. Kan vara så att några tider justeras och då är det alltid utskickad kallelse som gäller.

 

Tis 31/5 18.30-20 – Bollhuset

Tors 9/6 19-20 – Beach stadsparken

 

Tis 7/6 18-20 – Bollhuset (första 30 fys)

Tors 9/6 18.30-20 – Beach stadsparken (första 30 fys)

 

Tis 14/6 18-20 – Bollhuset (första 30 fys)

Tors 16/6 18.30-20 – Beach stadsparken (första 30 fys)

 

Tis 21/6 18-20 – Bollhuset (första 30 fys)

Tors 23/6 18.30-20 – Beach stadsparken (första 30 fys)

 

Tors 30/6 18.30-20 – Beach stadsparken (första 30 fys)

Försäsongsplanering 1 (vecka 21-26) - Löpning och Fys
2022-05-25 10:36

Då har vi landat i en planering vad gäller fys för vecka 21-26. Det är viktigt att alla kommer igång och att ni följer denna plan. Vi kommer att informera mer på kommande träningar och är det några frågor eller oklarheter så kontakta Maria direkt.

Det som gäller är följande:

  • Coopers test (alla ska ha genomfört detta innan sommaren; tillfälle enligt kalendern)
  • Styrka 2 ggr/vecka + Löpning 1-2 ggr/v (Obs; olika styrkeprogram beroende på om du är utespelare eller målvakt):
  • Träna gärna på frivändningar

Vi kommer även att köra ett minst ett löppass per vecka i grupp inom ramen för ordinarie träningar.

Ulzburg cup 3-6 Juni
2022-05-05 14:03

Då är det dags för lite info gällande Ulzburg Cup som spelas 3-6 Juni i Ulzburg (strax norr om Hamburg).

 

Samling / Avfärd / Resa

Samling 11.45 och avfärd 12.00 fredag 3 Juni från Arena Park. Vi kommer att åka minibussar så tänk på att packa så minimalistiskt som möjligt; kanske svårt då luftmadrass måste med men gör ett försök. Vi kör genom Danmark till Rödby vilket tar ca 2.15 tim; därefter är det färja över till Puttgarten och den tar ca 45 min. Sedan avslutar vi med att köra till Ulzburg och det tar ca 2 timmar => beräknar landa ca 17.30. Som vanligt; ät något innan + ta med något för resan; finns självklart även möjlighet att handla/äta på färjan.

Hemma igen måndag; räkna med 20.00 så återkommer vi när vi vet mer.

 

Kostnad

Kostnaden efter subventionering från lagkassan landar på 2.000:- per spelare vilket ska sättas in på Lugi F06 lagkonto i SEB (5624-3409058) senast 20 maj. I priset ingår själva resan och cupen; middag fre/lör/sön + frukost lör/sön/mån. Lunch/fika får man själva fixa på plats. Ni kommer även alla få en cup T-shirt som är inkluderad i priset.

 

Boende

Vi kommer att bo på hårdförläggning och enligt info är tanken att typ alla lag bor på samma ställe; samma ställe där vi framförallt kommer att spela och det är lite typen av ett festivalområde med massa saker som händer hela tiden.

 

Packning

Finns packlista på hemsidan under ”Cuper och aktiviteter” som kan användas som inspiration. Viktigt att ta med pass eller nationellt ID-handling då vi åker till Tyskland. (Som back-up kommer vi att skapa en lista där föräldrar till de som inte har giltigt pass ska signera. Ni som inte kommer ha giltigt pass; hör av er till Ulf så vi löser detta i god tid.)

 

Fickpengar

Fickpengar under eget ansvar (gissar på att de flesta använder kort). Har dock fått info om att de endast tar kontanter inne på området och i hallarna => ta med euro; riktvärde 50€. 

 

Övrig Info

Länk till Ulzburg cups hemsida där spelschema och annat uppdateras efter hand: LÄNK

Vi spelar i B-klassen (för de födda 06/07); bollstorlek 2 + klister; matchtiden är 2x15 minuter och vi är garanterade 5 matcher.

Just nu är det 21 lag anmälda i vår klass – 17 från Tyskland o 4 från Sverige (vi o F07)

Notera att vi har nolltolerans mot alkohol!

Lagen kommer så småningom....

 

Lagen

Lugi 3: Stella, Sara F, Ella, Adina, Linn, Lisa, Maja, Tea, Meja, Alex, Elsa

Lugi 4: Elin, Jennifer, Filippa, Alva, Hannah, Olivia, Alma, Esther, Nike, Ronja

 

Spelschema

Spelschemat finns digitalt här och vi är Lugi 3 och 4 i Girls 15/16. Vi spelar i grupp C och D.  Länk. Just nu spelar vi enligt följande och är ruggigt intensivt för Lugi 4....

 

Lugi 3 - Arena 5 Rhen

09:05 - 09:35 LUGI Handboll 3 - HBD Löwen Oberberg
11:25 - 11:55 LUGI Handboll 3 - SG Hamburg-Nord
13:45 - 14:15 Stralsunder HV - LUGI Handboll 3
 

Lugi 4 - Arena 2 Alster school

08:30 - 09:00 SV Henstedt-Ulzburg 1 - LUGI Handboll 4
12:00 - 12:30 LUGI Handboll 4 - TSV Burgdorf
13.10 - 13.40 LUGI Handboll 4 - TSV München-Allach

 

PASS:  in- och utresebestämmelser

Du behöver ha med dig ett giltigt pass eller nationellt ID-kort. Identitetskontroller förekommer inom landet och på färjorna som trafikerar Tyskland/Danmark/Sverige. Provisoriskt pass, även i A4-format, godtas för resa till Tyskland.

 

Observera: körkort eller annat ID-kort (från bank eller Skatteverket) gäller INTE som resehandling.

 

Information om inresekrav mm till Tyskland:

https://www.swedenabroad.se/sv/om-utlandet-f%C3%B6r-svenska-medborgare/tyskland/reseinformation/covid-19-l%C3%A4gesbild-och-reseinformation/

 

VACCINATIONSBEVIS: covidpass eller negativt test

”Alla som reser in i Tyskland skall visa upp ett negativt test eller bevis på fullständig vaccinering (inträder 14 dagar efter den sista nödvändiga vaccindosen) eller tillfrisknande. Detta gäller oavsett varifrån man reser och oavsett om man reser in landvägen eller med flyg till Tyskland. 

 

OBS! Kravet gäller för samtliga personer från 12 års ålder. Barn över 12 år som inte är vaccinerade skall således visa upp ett negativt test. Testet kan i regel vara ett PCR- eller antigentest, högst 48 timmar gammalt vid inresan. Testresultatet skall framgå skriftligen på tyska, engelska eller franska. Se Robert-Koch-Institutets information om test; https://www.rki.de/DE/Content/InfAZ/N/Neuartiges_Coronavirus/Tests.html

 

FÖRSÄKRINGSKORT: Hälso- och sjukvård

Ta med det Europeiska sjukförsäkringskortet. Kortet visar att du är inskriven i svensk försäkringskassa och du har därmed rätt till akut sjukvård när du vistas i annat EU/EES-land. Den tyska sjukvården är fullt jämförbar med den svenska. Kostnad för sjuktransport till Sverige täcks däremot inte av kortet. Kortet beställs hos Försäkringskassan. Har du glömt eller förlorat kortet kan du beställa ett provisoriskt intyg hos Försäkringskassan.

https://www.forsakringskassan.se/privatpers/resa_arbeta_studera_eller_fa_vard_utomlands/resa_utomlands

 

 

Generell Tidsplan

Fredag: Samling: 11.45 ; avgång 12.00; framme ca 17.30; Middag ca 18.45

Lördag: Frukost: 7-10; Matcher: 8-20; Middag: 17-20

Söndag: Frukost: 7-10; Matcher: 8-20; Middag: 17-20

Måndag: Frukost: 7-10; ev matcher + städning; återkommer angående avfärd

 

Ledarna på plats är Martin, Patrik, Henke och Maria!

Partille Cup 4-9 Juli
2022-03-17 12:18

Hej alla!

Då är det dags att anmäla sig till Partille Cup som äntligen kommer att bli av. I år spelas det 4-9 Juli och givetvis siktar vi på all så många som möjligt hänger på. Samma pris som de senaste åren; 1600 kr/person. (syskonrabatt 100 kr. OBS! Det äldsta syskonet betalar 1600 kr. och de yngre betalar 1500 kr). I priset ingår resa Göteborg tur och retur, kost och logi (hårdförläggning), en massa härliga handbollsmatcher och ett Partille Cup Pass för våra deltagare (läs mer på https://partillecup.com. (Priset är kraftigt subventionerat bl.a. genom din medverkan i Lundaspelen.)

 

Vi kommer att skicka betydligt mer info vad det lider men är det något ni undrar över så tveka inte att kontakta någon av ledarna. Vi behöver er anmälan senast 31 Mars så att vi kan få ihop helheten. Anmälan görs genom att svara på kallsel som kommer att skickas ut; i den ska ni även ange: Info om specialkost samt om ni INTE behöver åka med bussen upp eller ner (vi ser gärna att alla är med på bussen men ibland får man inte ihop det)

 

 
Huvudpartner
Premiumpartner