SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
LUGI Handboll
UNGDOM
Välkommen till Flickor 13
Välkomna till LUGI HF F14 (födda 07)
Lära sig spela handboll med fokus på att utveckla den egna tekniken, ha kul och lära sig det sociala samarbete som ligger till grund för individens fortsatta utveckling.
Vi ser gärna att tjejerna cyklar (CYKELHJÄLM och BELYSNING) eller tar sig själva till träningen för att öva upp det egna ansvaret.
-Alltid med, boll, fylld vattenflaska.
-Alltid tejpade/inga smycken.
-Alltid bra humör.
-Alltid fullt friska.
 
 
 
Vi tränar  
Tisdagar Viktoria 1 1800-1930
Onsdagar Fäladen 1800-1930 
Fredagar Bollhuset A 1800-1930
 
 

https://solidsport.com/lugi-hf-f07

 
 
God fortsättning
2020-12-27 14:43
Hej alla hoppas allt är bra med alla!
Före jul så kom det direktiv från LUGI och handbollsförbundet som fram till den 24 jan 2021 pausar all träning inomhus.
Vi gör vårt bästa för att anpassa oss till de nya reglerna och kunna fortsätta att kunna erbjuda tjejerna träning på ett säkert sätt, med dom verktyg vi har att tillgå.
Vi gör vårt absolut bästa för att lyckas med detta och förhålla oss till alla regler som finns, det är inte helt enkelt. På våra träningar framöver så kommer vi vara utomhus och det är individuell träning som gäller, fokus på styrka och kondition. Vi håller avstånd och är utomhus hela passet.
Är ni det minsta sjuka eller har folk i er omgivning som är sjuka så ber vi er stanna hemma!

Dyker det upp frågor är ni välkomna att kontakta oss.

Det tänkta passet imorgon den 28/12 får avrunda året! Det kommer genomföras på IP och innehålla exakt 0% bollkontakt! (Ni som sprang intervaller med Mattias kommer känna igen er :-))
Det kommer bli tufft, jobbigt och alldeles underbart! (efteråt)
Kallelsen är uppdaterad med vad som gäller och tider.

Hoppas vi ses
Tränarna

Sista träningen
2020-12-11 09:30
Hej alla 
Vi kör sista träningen den 18/12, sen kan det hända att det blir nån träning i mellandagarna med, återkommer om detta.

Vi kör kl 17 idag 11/12

Edit! Vi kör 18 den 18/12 pga. ändrade rekommendationer för dom äldreVi jobbar på så gott vi kan långsiktigt med träningen och gör vårt bästa för att förhålla oss till rådande regler, långsiktigt så är det väldigt svårt att planera men vi kommer dra ut en kallelse för Åhus inom kort, mer info kommer om detta.

Vi är väldigt tacksamma för att vi får träffa era tjejer och får så mycket energi av dom på träningarna och det är väldigt roligt att se deras utveckling! Hoppas ni nu tar tillfället och njuter i TV soffan av handbolls EM! 

Era tränare


I-protect info
2020-11-24 10:20

Hej alla vårdnadshavare,

 

Vi är igång med I-PROTECT, dvs skadeförebyggande träning inom ungdomshandbollen (du kan läsa mer om I-PROTECT på klubbens hemsida och på Facebook: www.facebook.com/iprotect.handboll). Då I-PROTECT även är ett forskningsprojekt där vi samarbetar med forskare vid Lunds universitet är det viktigt att du/ni i dialog med ert barn tar ställning till ditt/ert barns medverkan i forskningsstudien. All forskningsmedverkan av barn under 15 år kräver vårdnadshavares samtycke. Det som ni samtycker till är att ditt/ert barn får svara på ett kort frågeformulär om skadeförebyggande träning och ladda ner en spelarmobilapplikation som heter I-PROTECT GO. Mobilapplikationen innehåller information om skadeförebyggande och prestationshöjande träning anpassad till handbollsspelande ungdomar. Innehållet är under utveckling och kommer att kompletteras med övningar under våren 2021.

 

Många av er har redan fyllt i detta samtycke och kan då bortse från denna påminnelse. Om du/ni inte har fyllt i samtyckesblanketten och önskar göra så – ta del av bifogad deltagarinformation (här hittar du även kontaktuppgifter till forskarna om du/ni har frågor) och följ sedan länken nedan. Tänk på att fylla i samtyckesblanketten tillsammans med ditt barn.

 

Samtycke: https://sunet.artologik.net/lu/Survey/30593

 

 

Med vänlig hälsning, Jennie Linnéll


Dokument

I protect
Inställda matcher pga. COVID 19
2020-10-28 20:11
Hej alla
Tungt besked idag att seriespelet pausas från och med nu och framöver. 

Vi får fortsätta att träna inomhus tills vidare, och fortsätter med att fokusera på den individuella tekniken och att ha kul!!! 

Frågor om LSP kommer besvaras i nästa vecka enligt klubben. 

Info finns att läsa här 
CORONAINFORMATION FRÅN RF/ REGION SKÅNE

Det är en snabb smittspridning i Skåne just nu.  Alla måste bidra och ta sitt ansvar. Begränsningen om max. 50 personer gäller tom 30/11 och kan förlängas.

Ny info och förtydliganden kommer att komma ut löpande.

Under en period på tre veckor from. 27/10 tom. 17/11 gäller följande ”Allmänna råd” i Skåne och vi förväntar att de följs:

  • *All Skånsk Tävlingsverksamhet pausas i tre veckor.
  • *Födda 04 och äldre pausar all verksamhet i tre veckor, träning såväl som match. Detta gäller ej Handbollsligan, SHE och Allsvenskan.
  • *Vi återkommer snarast möjligt kring hur vi löser pausade matcher.
  • *Födda 05 och yngre kan träna men ej spela match. Dock gäller:
  • Minimera fysisk kontakt
  • Undvik kollektivtrafik
  • Träna utomhus om det går

Läs mer från Folkhälsomyndigheten:

https://www.folkhalsomyndigheten.se/nyheter-och-press/nyhetsarkiv/2020/oktober/beslut-om-skarpta-allmanna-rad-i-skane-lan/

Läs mer från Svenska Handbollförbundet:

https://www.svenskhandboll.se/Nyheter/HandbolliSverige/angaendeskarptaallmannaradiregionskane/

 Era tränare 

 
Diamantpartner
Guldpartners