Välkomna till LUGI HF P15 (födda 06)
Lugi P15 (födda 2006) - 2021/2022
Träningar 2021/2022
  • Onsdagar 17.30-19.30, Fäladshallen A (Start 30 min utomhus, kläder efter väder)
  • Torsdagar 16.30-18.30, Tunaskolan
  • Fredagar 16.30-18.00, Bollhuset A

Individuell träning

• Valfri dag (gärna måndagar) - Styrka på gym

/Tränargruppen
Match mot H43 22/1 inställd plus justeringar lag och publik till helgen
2022-01-18 11:33

Matchen mot H43 på lördag i Arena B den 22/1 är inställd pga Covid-19 i deras lag.  Vi återkommer med nytt matchdatum.

Angående matchen mot Stavsten på söndag den 23/1 i Arena B där man ej kan ha sittande publik begränsar vi antalet till ett 10-15-tal personer från "vårt" lag övriga är till körande föräldrar i Stavsten. Först till kvarn. Edin har ej möjlghet så den som vill streama matchen får garanterad plats. Hör av er primärt till Edin isåfall.

När det gäller lagen är redan några justering gjorda, kolla vilken match ni skall spela i fliken Laguttagningar Serie. Var på alerten och var redo att bli kallad då det kan bli ändringar med kort varsel och tvärtom meddela ansvarig för resp lag i helgen alt David så fort ni vet att ni ej kan spela.

Matchvärdar för kommande hemmamatcher
2022-01-16 14:44

Hej,

Som tidigare meddelats ansvarar vi för att det finns matchvärdar på plats vid hemmamatcher.

Fliken Laguttagningar Serie är uppdaterad för resterande januari och 5 februari matchen med M för den spelare (målsman) som är uttagen för detta till respektive match .

För kommande matcher kommer detta att skickas ut i samband med sekretariat och körning.

Följande info har skickats ut från Lugi kring matchvärd:

Notera att antalet åskådare kan behöva regleras i förväg vid matcher i små hallar med begränsade sittplatser. Ladda ner appen för vaccinationsbevisverifiering i smartphone här.

Mvh,
Linnea

Lite info och lag - USM steg 3 den 29-30 januari
2022-01-16 10:33

Omlottningen av grupper är ej klar men lite info samt de som följer med och spelar steg 3 i  USM finns nu under fliken CUPER/USM. Lagen är detsamma som i steg 2 förutom att Emil Maunsbach och David Forsaeus också följer med.

Tredje och sista Doodlen seriematcher 21/22
2022-01-15 11:15
Nu är det dags för den tredje och sista Doodlen för seriematcher säsongen 21/22 vilken gäller perioden 5/2 till 26/3  Vi ber er därför att fylla i intresseanmälan för kommande seriematcher snarast.

Öppna länken nedan i en webbläsare och skriv in spelarens för- och efternamn, samt markera de dagar han kan spela.

Doodle nr 3 Lugi P06

En sammanställning av alla matcher och spelare kommer därefter att publiceras under fliken "Laguttagningar Serie" på hemsidan senast i början på v5. Separata kallelser för varje match kommer också att skickas ut i sportadmin

Spelschemat på vår hemsida för mathcerna i feb och mars innehåller en del fel som vi inte kan styra över. Korrekt spelschema finner ni här:
Senast den 25 januari behöver vi era svar så att schemat kan vara klart i tid innan första matchen denna period.

Ledarna genom David
Covid 19-anpassad handbollsverksamhet i LUGI HF - Riktlinjer för ungdomslagen
2022-01-14 14:08

Info från Lugi centralt

Den 12/1 införde ansvariga myndigheter nya restriktioner och rekommendationer för att minska spridningen av Covid-19. Dessa sammanfattas av Svenska handbollsförbundet här: https://www.svenskhandboll.se/Nyheter/HandbolliSverige/Medanledningavcoronaviruset/

För ungdomsverksamheten i LUGI HF innebär detta följande

Träningar fortsätter som vanligt. Ledarna bör se till att vuxna som inte tillhör ledargruppen (t ex föräldrar och anhöriga) undviker onödig trängsel i samband med sammankomster och att alla närvarande på aktiviteter är symptomfria.

Matcher för P/F2011 och äldre fortsätter enligt schema. Vid hemmaarrangemang ska matchvärd(ar) utses som kontrollerar vaccinationsbevis och legitimation för publik över 18 år (spelare, ledare och funktionärer behöver inte visa vaccinationsbevis). Matchvärden ska också se till att alla åskådare har en sittplats och att trängsel undviks enligt rådande restriktioner (i entrén till hallen, vid ev. kiosk, och på åskådarplats, etc). Notera att antalet åskådare kan behöva regleras i förväg vid matcher i små hallar med begränsade sittplatser

Mini-handbollsammandragen för P/F2012 och yngre där LUGI är arrangör kan i sin nuvarande form inte genomföras under rådande restriktioner. Halltiderna kommer att erbjudas arrangerande lag för träning alternativt match mot enstaka motståndarlag. Arrangemang av ersättningsmatch skall genomföras enligt instruktionerna ovan

Vid frågor så hör av er till Alice (alice@lugihandboll.se)

Vi försöker följa detta efter vår bästa förmåga tills annat anges. Vi kommer att börja med matchvärd fr o m ikväll i matchen mot Stavsten i Arena A, där är en matchvärd redan fixad. För övriga hemmamatcher framöver kommer matchvärd att tillsättas av Linnea, se fliken Laguttagningar serie.