Välkomna till LUGI HF P8 (födda 2014)

OBS! Just nu har vi sommaruppehåll! Vi ses igen lördagen den 3 september!

På lördagar kl 13-14 samlas vi ett härligt gäng och har kul och blir kompisar med bollen. Vi sätter mycket fokus på rörelseglädje, bollövningar och laganda. Vi håller till i ISLK-hallen (hörnet Pedellgatan/Linnégatan). Alla killar födda 2014 är varmt välkomna att prova på, ingen föranmälan krävs.

När man bestämt sig för att fortsätta träna med oss sker nyregistrering via nedan länk (gäller bara nytillkomna spelare):

Vi är tacksamma om nya spelare anskaffar en egen gummihandboll att ha med sig på träningarna. I en tidigare publicerad nyhet hittar ni mer info om bollar: HÄR

Johanna, Sandra, Max & Evelina

Kontakt:
Max Hanander, 0738-514424 alt. P14@lugihandboll.se
Hoppas vi ses på lördag + viktiga datum!
2022-06-06 12:15

Hej alla handbollsfamiljer!

Hoppas allt väl! Nu har det gått ut en kallelse till lördagens sociala aktivitet i stadsparken. Vi ses kl. 10.00 vid beachhandbollsplanerna. Mer info finns i kallelsen. Hoppas ni kan vara med!

Vill också redan nu informera om att vi preliminärt startar upp träningen igen den 3 september. I nuläget verkar det som att vi tränar på samma tid och plats som tidigare (ISLK 13-14).

Paxa gärna hela lördagen den 17 september, då vi planerar att delta i Vikingaspelen, en handbollscup i Lödde/Kävlinge.

Ha nu en fin nationaldag, så ses vi förhoppningvis på lördag! Varmt välkomna!

/Tränarna

sms: 0738-514424 (Max)

Säsongsavslutande träning imorgon!
2022-05-13 10:14

Hej alla handbollsfamiljer!

Imorgon lördag den 14 maj kör vi vår sista träning för säsongen, som vanligt kl 13-14 på ISLK.

Vi avslutar med isglass (Piggelin), som utlovat! Vi kanske därför ska räkna med att vi kan dra över några minuter, och slutar strax efter 14.00. Är det någon som inte kan äta Piggelin, vänligen hör av er, så kan vi ordna något annat. Tack!

Vi planerar också för en social aktivitet med er alla, föräldrar, syskon och spelare, i Stadsparken lördagen den 11 juni ca 10-12. Vi är tacksamma om ni redan nu paxar den tiden i kalendern. Mer info kommer.

Hoppas vi ses imorgon! Ha en fin fredag!

/Tränarna, sms: 0738-514424 (Max)

Påminnelse: utbildning för handbollsföräldrar!
2022-05-11 12:01
OBS! Anmälan senast imorgon 12 maj.

Hej alla föräldrar i LUGI HF

Handbollförbundet Syd har tagit fram en Föräldrautbildning som de gratis erbjuder till alla föräldrar i distriktet som en del i kampanjen #schysstmatch.

Vi tycker i vår förening att detta är extremt viktigt och vill att alla ledare och föräldrar går på detta.

Ni föräldrar är oerhört viktiga för vår verksamhet och vi är glada över att kunna erbjuda denna utbildning som vi mer eller mindre ser som obligatorisk för båda vårdnadshavarna!

Föreläsningen kommer att hållas på åtta olika ställen i HF Syd under 2022 och här kommer inbjudan till den 16 maj i Lund, Polhemsskolans Aula kl 18.00-19.30, sista anmälningsdag 12 maj.

Läs mer och anmäl dig på denna länk:

LUGIS sportkansli

genom tränarna LUGI P7 (f-14)

VIKTIGT: Flyttad träning på lördag!
2022-05-02 09:36

Hej alla handbollsfamiljer!

Hoppas ni alla haft en fin Valborgshelg! På lördag (7/5) är vi utbokade från ISLK pga annat arrangemang i hallen. Vi kommer istället att träna utomhus på Järnåkraskolans skolgård.

Vi ses 11.00-12.00 (OBS! tiden) vid Beachhandbollsplanen bredvid ingången till gympasalen! Sportkläder efter väder och gympaskor för utomhusbruk. Väl mött!

Ha en fin vecka!

/Max, Johanna, Sandra & Evelina

Träning som vanligt idag på Valborgsmässoafton!
2022-04-30 09:07

God förmiddag! Vill bara meddela att vi kör träning som vanligt idag, på Valborgsmässoafton.

Väl mött på ISLK-hallen kl 13!

Tränarna

Vi stödjer LUGI HU