SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
LUGI Handboll
UNGDOM
Välkommen till Pojkar 9

Välkomna till LUGI HF P9 (födda 2014)

På lördagar kl 09.00-10.30 samlas vi ett härligt gäng och har kul och lirar handboll. Vi lägger mycket fokus på rörelseglädje, bollteknik, spel och laganda. På lördagarna håller vi till i den nya Heddahallen vid Bollhuset (Centrala Idrottsplatsen). Från och med denna säsong kör vi också träning varje onsdag i Bollhusets A-hall, mellan 16.30-17.30. 

 

Alla killar födda 2014 är varmt välkomna att prova på, ingen föranmälan krävs. 

 
När man bestämt sig för att fortsätta träna med oss sker nyregistrering via nedan länk (gäller bara nytillkomna spelare):
 
 
Vi är tacksamma om nya spelare anskaffar en egen gummihandboll att ha med sig på träningarna. I en tidigare publicerad nyhet hittar ni mer info om bollar: HÄR
 
Hälsningar 
Johanna, Johan, Max, Patrik, Jimmy, Evelina & Ester
 
Kontakt:
0738-514424 (sms)
Hjälp sökes till säsongavslutning
2024-05-20 21:21

Hej alla föräldrar,

 

Säsongen närmar sig sitt slut. Sista inomhus träning blir 25:e maj och vi har skickat in kallelse och uppdaterat kalendern med utomhusträningar:

  • På onsdagar 12:e och 26:e juni har vi bokat Östratorns beach planner
  • På lördagar 8:e och 22:a juni har vi bokat gräs planner i Klostergården

Vi har 31 barn anmälda till säsongavslutning 1:a-2:a juni och det tycker vi är jättekul! MEN vi har fortfarande bara fått en förälder som anmält sig för att hjälpa till med maten (pizzor + frukost) och det räcker tyvärr inte :-(. Vi behöver stärka vårt lag bakom laget för sådana aktiviteter och är därför tacksam om ett par föräldrar till kan anmäla sig (p14@lugihandboll.se) så att ni kan vara ett par 3 stycken och koordinera det som behövs. Stor tack i förväg!

 

Hör av er om ni har frågor!

 

Allt gott!

 

/Tränarna/Ledare

Kallelse, Säsongavslutning, Partille, Ingen träning på lördag
2024-05-13 20:12

Hej alla handbollföräldrar,

 

Hoppas att alla har haft en fin kristihimmelsfärd helgen! Vi ville dela lite information och göra er uppmärksamma om följande:

 

1. Vi har 2 kallelse som behöver svaras senast på onsdag (15:e maj)

  1. Säsongavslutning med övernattning 1:a till 2:a juni
  2. Vikingaspelen i september

Eftersom vi har en liten lagkassa, glöm inte att betala i samband med anmälan som förklarat i tidigare nyhet eller själva kallelse. Hör av er om ni har frågor.

 

2. Hjälp till säsongavslutning

  1. Än så länge har vi bara en volontär anmält för att hjälpa till med maten 1:a juni. Vi behöver nog 2 eller 3 föräldrar till om vi vill kunna erbjuda detta aktivitet. Hör av er till p14@lugihandboll.se om ni kan hjälpa till att handla/köra mat till Högevall idrottshall så att våra barn får tillräckligt att äta :-). 
  2. Vi har lagt till de extra ledare till Partille i kallelsen till säsongavslutning så om ni har möjlighet att vara med och övernatta skulle det nog hjälpa våra ordinarie ledare samtidigt som ni också får möjlighet att prova på!

3. Partille

  1. Alla ordinarie och extra ledare till Partille kommer träffas 23:e maj. Till er ledare som inte har svarat ännu till kallelse, kan ni bekräfta att ni kommer i Sportadmin? Tack på förhand för hjälpen!
  2. Vi har fått mer information angående uthyrning av madrass på plats och det är tyvärr ingenting som Lugi är anmält till. Alla barn kommer därför behöva ta med sig luftmadrass (eller liknande). 
  3. Vanlig påminnelse också att man har till 15:e maj för att informera om specialkost till Partille. Om ert barn följer till Partille (eller ni som ledare) har specialkost behov, hör av er till mig.

4. Ingen träning på lördag

Heddahallen är bokad för en annan aktivitet på lördag så det blir ingen träning.

 

5. Sista regular träning inomhus blir 25:e maj

Mer info om uteträning kommer senare.

Säsongavslutning 1-2 juni
2024-04-27 10:00

Hej!

 

Säsongen närmar sig sitt slut och våra grymma tränare har planerat en säsongavslutning aktivitet!

 

Lördagen den 1:a juni kl 17.30 till söndagen den 2:a juni kl 10.30 har vi säsongsavslutning med laget! Då kommer vi att övernatta med barnen på Idrottshallens klubbhus (bredvid Högevall). Det blir också en bra träning inför Partille för dem som åker dit! Vi har bokat hallen och kommer träna med barnen både på kvällen och på morgonen (9-10.30). Hämtning av barnen blir alltså den 2 juni, Idrottshallen kl 10.30. 

 

Anmälningsavgift (150 kr) betalas in på vårt lagkonto i samband med anmälan (se praktisk information nedan) .

 

Våra tränare kommer att ha fullt upp med barnen och skulle gärna vilja att några föräldrar hjälper till med maten: beställning och transport av pizza, snacks, dricka (gärna med sugrör så slipper vi ta med glas) och frukost. Även frukost kan transporteras på kvällen. Alla utlägg ersätts givetvis med vår lagkassa. Vi hoppas att några föräldrar anmäler sig till matkommittén på vår mejladress p14@lugihandboll.se  

 

Vi vill att ni berättar för oss om ert barn har någon allergi eller om det finns något annat som är bra för oss att känna till inför övernattningen.

 

Det blir hårdförläggning så det är bra om barnen har en madrass som kan pumpas upp. Obs! Barnen får inte ta med mobil, iPad, dator, smartklocka etc. Vill de ringa hem så får de låna någon av tränarnas mobiler. Detta är viktigt och blir en övning inför Partille då barnen inte får ha med sina mobiler. Snacks ordnar vi så det blir lika för alla. 

 

Praktisk information om betalning och utlägg:

Betala in 150 kr på vårt lagkonto vid anmälan. Lägg till några öre (lika många som ditt barns tröjnummer, t ex 150,35 om barnet har tröjnummer 35) till beloppet så kan vi enkelt spåra betalningen och skriv också som meddelandet "[NAMN] Avslutning". Om ni är osäker på ert barn tröjnummer, kan ni hitta det i listan.

Kontot är privat (Swedbank) och ägs av vår kassör Maria Axelsson (Frithiofs mamma):

Clearing nummer: 8403-8
Kontonummer: 214 121 182-7

 

Vid utlägg, ge kvittot till Maria Axelsson så ersätter vi er från lagkassan.

 

/Tränare och ledare

Lundaspelen tackfest, Säsongavslutning, Vikingaspelen, Partille
2024-04-24 22:23

Hej alla handbollföräldrar!

 

Stor tack till alla för er engagemang i helgen och inte minst för era betalningar till H43 Open, Partille och Åhus! Vi har nu betalat avgifterna till de här aktiviteterna men är medvetna att det har varit lite krångligt så vi kommer prova oss fram med lite ändringar i vår anmälning och betalning process framöver. Hör av er om ni har idéer / synpunkter om vad vi kan göra annorlunda / bättre / enklare.

 

Inbjudan Lundaspelen tackfest

Alla borde ha fått en inbjudan till Lundaspelen tackfest som tar plats 4:e maj på Sparbanken Skåne Arena från kl 14:00. Alla som hjälpte till under Lundaspelen är välkomna. Sista anmälningsdatum är 27:e april.
https://forms.office.com/e/tZfrumuFNe

 

Säsongavslutning
Vi kommer skicka in en kallelse snart för en speciell säsongavslutning 1:a och 2:a juni. Ni kan redan boka kalender från 1:a juni kl 17:00 till 2:a juni kl 10:30. Mer info i kallelsen eller separat nyhet.

 

Vikingaspelen i September
Vi vet, det känns väldigt tidigt, men vi har fått inbjudan till Vikingaspelen i september i Lödde/Kävlinge och det verkar att det är redan några klasser som nästan är fullbokade. Vi kommer därför skicka in en kallelse i SportAdmin snart. Eftersom vi betalar för varje lag som kommer delta och vår lagkassa är för närvarande inte så full, kommer vi be alla som anmäler sig att betala i samband med anmälan (150 SEK). Mer info i kallelse och / eller separat nyhet. 

 

Partille - Specialkost
Information om eventuella allergier och specialkost behöver skickas in i god tid till Partille. Observera att det kommer inte serveras några rätter som innehåller nötter (inklusive jordnötter, mandel och sesam) eller fläsk, så detta behöver alltså inte anmälas. Vegetarisk kost går att beställa. Så om era barn eller ni som ledare som följer med har allergier / specialkost, skicka in ett mejl till mig (jimmy@furtivebot.com) med rubrik "Partille: Specialkost [NAMN]" (där ni ersätter NAMN med barnets / ledare namn) och i själva mejlet information om det barnet / ni inte kan äta. 
Sista datum för att informera mig: 15:e maj.

 

Partille - Madrasser
Jag är inte helt säker om detta erbjöds till oss men jag har fått mejl att man kan hyra madrass. Så om ni har behovet kan ni i alla fall skicka ett mejl till mig att ni önskar hyra en madrasskit (kudde, lakan och filt kostar 450 SEK per person). Det blir en extra kost som man kommer behöva betala separat själv i så fall. Som sagt, det är inte garanterat att vi kan lägga en sådan beställning men om ni är intresserad får ni skicka ett mejl till mig (fortfarande jimmy@furtivebot.com) med rubrik "Partille: Madrass [NAMN]" (där ni ersätter NAMN med barnets / ledare namn). 
Sista datum för att informera mig: 15:e maj.

 

Partille - Annat
Eftersom det är första gången vi åker med och jag har ingen tidigare erfarenhet av Partille eller, så räkna med fler meddelande från min sida med information som vi behöver samlas och skicka tillbaka. Det kanske kommer bli lite rörigt så hör av er om någonting känns oklart eller otydligt. Jag ber om ursäkt i förväg!

 

Ha en fantastik slut av veckan! Vi ses på lördag!

 

/Tränarna & ledare

H43 Open på söndag och lite om Partille
2024-04-17 20:12

Hej!

 

På söndag är det dags för H43 Open som spelar sig i Fäladshallarna, på Norra Fäladen. Ta med matchtröja med nummer och vattenflaska, och glöm inte glatt humör och kämpaglöd!


Vi har 4 lag som spelar på eftermiddagen. Match detaljerna med samlingstider samt coacher hittar ni nedan.

 

Lag Lugi HF röd Lugi HF blå Lugi HF grön Lugi HF svart
Coach Max Johanna Robert Patrik
  Alexander Dremo August Lemark Sadik  Alve Tilesch Adam Söderberg
  Alve Ros Baldur Kjartansson Axel Emanuelsson Bohlin Anton Alson
  Aron Brandtmar Elis Nildén  Espen Öhman Frithiof Linders
  Axel Onurlu Gustav Englund Hilding Alfsson Hektor Jerneck Bonney
  Hans Jerneck Holger Larsheden Ludvig Ehrenborg Ivar Ekdahl
  Henry Enscoe Olsson Leo Lindvall Olle Agerteg Jack Rubin Flodén
  Leo Karlsson Nilsson Rasmus Lindbladh Tage Lindberg Joel Segerbäck
  Love Hanander Ruben Charlieson  Viggo Nielsen Oskar Jakobsson
        Valle Wasselius
         
Samling 13:50 14:10 14:30 14:50
Matcher 14:20 A-hallen – Plan 2 (H43 Lund blå) 14:40 A-hallen – Plan 2 (H43 Lund röd) 15:00 B-Hallen - Plan 4 (Kävlinge HK orange) 15:20 B-Hallen - Plan 4 (Kävlinge HK blå)
  15:40 B-Hallen - Plan 4 (HK Ankaret röd) 16:00 B-Hallen - Plan 4 (HK Ankaret vit) 16:20 A-hallen – Plan 2 (H43 Lund vit) 16:20 B-Hallen - Plan 4 (H43 Lund grön)
  16:40 B-Hallen - Plan 4 (H43 Lund röd) 16:40 A-hallen – Plan 2 (H43 Lund blå) 17:00 B-Hallen - Plan 4 (H43 Lund grön) 17:00 A-hallen – Plan 2 (H43 Lund vit)

 

Som annonserat igår, är det ingen träning på lördag i helgen eftersom det är match i Helsingborg.

 

Vi börjar få lite mejl angående Partille så jag återkommer i de kommande dagarna för att samla information angående speciell kost samt dela information angående möjlighet att hyra madrass.

 

Vi ses på lördag / söndag!

 

/ tränarna

 
Huvudpartner
Premiumpartner
Vi stödjer LUGI HU
Vi stödjer Flickor 10