Välkommen till Damer J

Lugi F05 med hjälp av F06 och F07

Information Partille Cup 2022
2022-06-20 13:56

Då är det snart dags för avfärd till Partille, årets stora LUGI sammankomst.
I år slår vi rekord med antal deltagare från LUGI - 540 deltagare är anmälda.

Måndag 4 juli:

Kl 11.10 Samling för inpackning i bussar i rondellen framför P-huset Arena Park.
OBSERVERA samlingstiden!!
Ingen buss kommer vänta - är man sen missar man och får ordna med resan själv.

OBS Viktigt att inga bilar kör in i Rondellen till vänster framför P-huset. Alla föräldrar med bil skall köra in på parkeringsplatsen BAKOM P-huset och lasta ut sina grejor där!
I bifogad fil ser ni vilken buss ni skall åka med!

Kl 11.40 Lagfoto i Arenan av vår mästerfotograf Figge R,peptalk från klubbchefen Hans Torsmar!

Kl 12.00 Avfärd - gemensam lunchstopp på Nya Björkäng. Enklast om alla har godisförbud här.

Kl 16.00 Inackordering och senare middag - vi bor i vanlig ordning på Nya Lundenskolan.

I år är det dessutom vår tur att hålla i den årliga grillningen för alla knudor i klubben :) Mer info om detta när vi kommer dit.

Vad det gäller packning osv så har ni varit med så många gånger nu att ni redan vet, men ett par saker att tänka på:

- Både vinröda o vita matchtröjan ska med
- Luftmadrass, sovtäcke o kudde. Tänk på att undvika dubbelbadrasser då utrymmet är begränsat
- Går bra att använda fotbollsskor när vi spelare - dock inget krav.
- Tänk på att det är bra o ha en extra ryggsäck med som man kan packa i när vi åker på matcherna o så
- Beroende på spelschema, väder osv så kan det vara att vi drar iväg o badar nån dag.
- Inneskor, gympaskor osv
- Boll, flaska o annat till matcher - vi spelar med 2:or nu i bollstorlek

O i övrigt tror jag ni har koll.

I vanlig ordning försöker vi även hinna med Liseberg en kväll (minst :))

Matsäck på vägen upp!

Hemresan sker i två omgångar - ett antal bussar som går hem lite tidigare på lördagen och alla andra bussar går efter att sista LUGI-lag spelat klart.

Hör av er om ni undrar över något.

Ledarna DJ

Vinnare av Öresunds Cup 2021